WD Green-Λύση του προβλήματος υψηλού LCC

Καλησπέρα παιδιά.
Παρέλαβα σήμερα αυτόν τον δίσκο. Στις προδιαγραφές του στο επίσημο site της wd δεν βλέπω πουθενά να αναφέρει το Intellipark. Πρέπει να κάνω την ρύθμιση για το παρκάρισμα των κεφαλών ή όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω να χρειάζεται;

Καλησπέρα παιδιά.
Παρέλαβα σήμερα αυτόν τον δίσκο. Στις προδιαγραφές του στο επίσημο site της wd δεν βλέπω πουθενά να αναφέρει το Intellipark. Πρέπει να κάνω την ρύθμιση για το παρκάρισμα των κεφαλών ή όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω να χρειάζεται;

Εχω ακριβως τον ιδιο δισκο, WD20EARX και εχω ακριβως την ιδια απορια με εσενα...
Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο google δεν εβγαλα ακρη. Οποιος γνωριζει ας μας διαφωτισει.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαβαζει το Smart info τον δισκων σε κανονικη μορφη? Εμενα μου το βγαζει σαν

C1 Load/Unload Cycle Count 193 (193) Data 000000572F

Ποιος ειναι ο αριθμος που αντιστοιχη στην τιμη Data 000000572F ?

Attachments

• better.jpg
    better.jpg
    97.1 KB · Views: 56
Last edited:
Απάντηση: Re: WD Green-Λύση του προβλήματος υψηλού LCC

Εχω ακριβως τον ιδιο δισκο, WD20EARX και εχω ακριβως την ιδια απορια με εσενα...
Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο google δεν εβγαλα ακρη. Οποιος γνωριζει ας μας διαφωτισει.
Ρίχνοντας μια ματιά στο SMART INFO του synology βλέπω οτι το LCC σε 237 ώρες λειτουργίας είναι μόλις 39. Οπότε υποθέτω οτι πράγματι ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει το πρόβλημα.

Attachments

• lcc.JPG
    lcc.JPG
    58.9 KB · Views: 50