WD my cloud 4 tb

Απάντηση: Re: WD my cloud 4 tb

καλημέρα , σελ 76 δε βλεπω κάτι τέτοιο. που ακριβώς λες?

Μα στο pdf σύνδεσμο που ανάρτησα στο post #35 εκεί στη σελίδα 76 κάνει αναφορά για γενικό ON/OFF του remote access ίσως είναι στη θέση OFF.
Μετά δες τα δικαιώματα πρόσβασης, έχεις public φάκελο που τον βλέπουν όλοι ή έχεις επιτρέψει πρόσβαση σε συγκεκριμένο χρήστη για συγκεκριμένους φακέλους.

Υπάρχει και Ελληνικό pdf για το my cloud αλλά δεν συμπίπτουν οι σελίδες τους.

έχω διαβάσει και το ελληνικό και το αγγλικό manual καθώς και τη σελίδα του wd support. κάνω ακριβώς και βήμα βήμα αυτά που λένε. remote access = on , public access = on. έχω κάνει και registration στην υπηρεσία mycloud της wd. άλλωστε από το δικό μου wifi τα βλέπω όλα κανονικά. από άλλα σπίτια - γραφεία ενώ κάνω add a device και χειροκίνητα μου βγάζει το μνμ "cannot access device(0)" έχω σκάσει με το μηχάνημα.
επίσης έχω κάνει και on - off το remote access δύο φορές μήπως και κολλούσε αλλά τίποτα πάλι.
κάτι σα να εμποδίζει το mycloud να το προσεγγίσω από μακριά. για το λόγο αυτό ρώτησα για να πειράξω το router.

Last edited:
Κατανοητός,

Στις ρυθμίσεις του δικτύου στο my cloud χρησιμοποιείς static ἠ DHCP;

Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις το NAS μήπως και διορθωθεί το ζήτημα της πρόσβασης.

Από κινητό έχεις δοκιμάσει μπαίνεις κανονικά; εννοώ και με τα δύο wifi δίκτυο αλλά και με 3G.

Last edited:
μονο με wifi σπιτι μου.
μηπως εχει να κανει με windows 7 64 bit που έχω? και δεν μπορώ να κάνω μια προσθηκη java που μου ζητάει?

Άρα είναι σωστά ενεργοποιημένη η συσκευή (κινητό-κωδικός).
Πότε σου βγάζει την προτροπή για εγκατάσταση ή ρύθμιση java;
Με 3g πρόσβαση σου βγάζει αυτό που δείχνει η φωτογραφία

Άρα είναι ζήτημα πρόσβασης στο router θέλω να πω χρειάζεται να κάνεις port forwarding δες τις οδηγίες στη σελίδα της wd.

Τώρα αν παίζει κάτι άλλο τι να πω!

καλησπέρα και καλή χρονιά. έχω κάνει αρκετά πειράματα αυτές τισ ημέρες port forwarding - firewall settings - upnp active και διάφορα άλλα. για να μη μακρηγορώ κατέληξα στα εξής :
router (zte H108NS) settings : upnp enabled & auto configured upnp enabled. όλες οι συσκευές στο σπίτι με static ip. δεν έχω κάνει port forwarding , το έκανε μόνο του.
από άλλη οικία είχα πρόσβαση με pc windows 7 και την εφαρμογή της wd για desktop pc. Να σημειώσω βέβαια ότι από την ώρα που συνέβη συνεχώς εναλάσσεται μεταξύ " port forwarding connection established" και "no internet access" αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο. πάντως τα διαγνωστικά email που μου στέλνω έρχονται κανονικά. σε λίγο θα το δοκιμάσω και απο android samsung galaxy s2.