WD TV v1.0 προβλημα με ενσωματωμενα αρχεια σε mkv

geomyl

New member
12 December 2010
2
εχω το παραπανω Player και το τελευταιο διαστημα στα Μkv αρχεια που εχουν ενσωματωμένους υποτιτλους το μηχανημα αδυνατει να τα παιξει και μετα κολαει και θελει Restart.Μια λυση ειναι να κανεις επεξεργασία με το mkvmerge GUI και να αφαιρέσεις οτιδηποτε extra. Απο οτι γνωριζω το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζουν και αλλοι χρηστες ασχετα με το firmware που εχεις βαλει.Μηπως εχει κάποιος να προτείνει καποια λυση?

εχω το παραπανω Player και το τελευταιο διαστημα στα Μkv αρχεια που εχουν ενσωματωμένους υποτιτλους το μηχανημα αδυνατει να τα παιξει και μετα κολαει και θελει Restart.Μια λυση ειναι να κανεις επεξεργασία με το mkvmerge GUI και να αφαιρέσεις οτιδηποτε extra. Απο οτι γνωριζω το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζουν και αλλοι χρηστες ασχετα με το firmware που εχεις βαλει.Μηπως εχει κάποιος να προτείνει καποια λυση?

Αν διαβάσεις εδώ αλλά και αλλού, το πρόγραμμα που όλοι χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν ματρόσκες, το mkvmerge (ή mkvtoolnix) σε όλες τις επόμενες απο την 4.0.0 εκδόσεις υποστηρίζει by default κάτι που ονομάζεται "header removal compression".
Κατά συνέπεια πολλές από τις ματρόσκες που κατεβάζεις έχουν γίνει με αυτό τον τρόπο και δυστυχώς τα firmware του WD TV v1 & v2 δεν το υποστηρίζουν. Το WD TV Live μόλις πρόσφατα με νέο firmware το υποστήριξε.

Η λύση σου είναι αυτό που κάνεις, γιατί προφανώς έχεις mkvmerge με έκδοση 4.0.0 ή παλαιότερη, αλλά χωρίς να αφαιρέσεις τίποτα. Απλά να ξαναφτιάξεις την ματρόσκα με παλιά έκδοση χωρίς το "header removal compression".

ευχαριστω για τις απαντησεις.Με αλλαγη firmware δεν γινεται τιποτα.Δοκιμασα πολλες εκδόσεις.Τελικα επικοινωνησα με την Western Digital και η απαντηση τους ηταν η παρακατω...
The issue here is not with the multiple subs or menu, any MKV that is made using mkvmerge v4.1.0 or higher enables headed compression, this is not supported by the WD TV Gen 1, if you notice, the remake MKV works, because you are using mkvmerge v3.1.0.
Αρα μεχρι να φτιαξουν ισως καποιο νεο Firmaware που να λεινει το προβλημα η μονη λυση θα ναι επεξεργασια με μια παλια εκδοση του mkvmerge GUI

ευχαριστω για τις απαντησεις.Με αλλαγη firmware δεν γινεται τιποτα.Δοκιμασα πολλες εκδόσεις.Τελικα επικοινωνησα με την Western Digital και η απαντηση τους ηταν η παρακατω...
The issue here is not with the multiple subs or menu, any MKV that is made using mkvmerge v4.1.0 or higher enables headed compression, this is not supported by the WD TV Gen 1, if you notice, the remake MKV works, because you are using mkvmerge v3.1.0.
Αρα μεχρι να φτιαξουν ισως καποιο νεο Firmaware που να λεινει το προβλημα η μονη λυση θα ναι επεξεργασια με μια παλια εκδοση του mkvmerge GUI

Δηλαδή ότι σου είπα!
Μακάρι να φτιάξουν νέο firmware, γιατί και εγώ έχω ένα παλιό WD TV το οποίο έχω δώσει στον πατέρα μου, αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Δεν πρόκειται να βγει καινούριο firmware για το WDTV Gen1, δυστυχώς. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από την WD ως EOL (=End Of Life)...

mkvmergeGUIv3.3.0

καλησπερα παιδια!!εχω ενα προβλημα με το mkvmergeGUIv3.3.0,οταν κανω add για να βρω τα αρχεια των υποτιτλων και του video τα οποια τα εχω στον ιδιο φακελο μου βγαζει μονο το αρχειο των υποτιτλων....μπορει να βοηθησει κανεις?