Καλησπέρα σε όλη την υπέροχη παρέα αυτού του Forum.Θα ήθελα κ πάλι την βοηθειά σας.Ειμαι κάτοχος μιας LG LH 4000 εδώ κ ένα χρόνο,άρχισα να κατεβάζω τις πρώτες ταινίες απο το ιντερνετ κ τις αποθηκεύω στο εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω κ τις προβάλω στην τηλεόραση.Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει το καλώδιο απο τον εξωτερικο σκληρο WD που έχω κ που ήταν κ πολύ μικρό,κ έχω δοκιμάσει πάρα πολλά καλώδια usb να συνδέσω την τηλεόραση με τον εξωτερικό δίσκο,αλλά ο δίσκος μόνο ανάβει αλλά δεν τον βλέπει ουτε η τηλεόραση,αλλά ουτε κ ο υπολογιστής.Δεν ξέρω γιατι ο εξωτερικος ανάβει μόνο το λαμπάκι χωρίς να δουλεύει.Το δοκίμασα με καλώδιο ενος φίλου που εχει τον ιδιο δίσκο,κ δουλεύει,το θέμα είναι ότι τετοιο καλώδιο δεν μπορω να βρω πουθενά,κ δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να συνδέσω τον εξωτερικο σκληρο,με την τηλεόραση κ να βλέπω ταινίες,κ ποιο καλώδιο χρειάζομαι.Νομίζω πως τα απλά usb δεν δίνουν ταση τροφοδοσίας.Να αναφέρω επίσης πως ο δίσκος ειναι WD3200-ME-01 κ τον αγόρασα εδω κ 1 χρόνο.Αν μπορούσε κάποιος φίλος να βοηθήσει δεν ξέρω ποιο καλώδιο θα πρέπει να πάρω κ πως να τον συνδέσω στην τηλεόραση.Σας ευχαριστώ πολύ περιμένω την βοηθειά σας.