Wheel stand pro !! (στηριγμα-βαση τιμονιερας)

nradeon

Established Member
28 September 2006
130
Μετα την αγορα της DRIVING FORCE GT με 79ευρω!!αρχισα να καταλαβαινω τι θα πει Force Feedback !!.Μεχρι πριν ειχα διαφορες ψευτοτιμονιερες,που πιστευα οτι,αφου στριβουν,κανουν καλα την δουλεια τους!! Ομως με την αγορα της Logitech DRIVING FORCE GT εγινε η ανατροπη και ανεβηκαν οι
απαιτησεις...Παραγγειλα λοιπον την φοβερη βαση της http://www.wheelstandpro.com/ και εδεσε το γλυκο.Μακαρι να ειχα χωρο για
καποιο τετοιο, http://cgi.ebay.co.uk/GameRacer-Eli...Z024QQcategoryZ117048QQtcZphotoQQcmdZViewItem αλλα δυστιχως...

Η Wheel stand pro σχεδιαστηκε απο καποιους φανατικους gamers στην Πολωνια που εχουν ή δουλευουν, δε καταλαβα ακριβως, σε εργοστασιο κατασκευης-επισκευης εξαρτηματων για τρακτερ και μπουλντοζες!! αρα γνωριζουν καλα τα μεταλα.
Η παραγελια μου εγινε μεσω paypal (υποχρεωτικα) την Δευτερα, και Πεμπτη πρωι το ειχα σπιτι μου.Για ποιοτητα κατασκευης για δυνατοτητες ρυθμισης στα μετρα μου εχω να πω τα καλυτερα!Οι τυποι ειναι φοβεροι ,ενημερωση συνεχης μεσω email ,σου δινουν tracking number.To συνιστω ανεπιφυλακτα:grandpa:

Αρχικα ειχα κολησει και εγω με το fanatec και το ηθελα πασι θυσια,αλλα μετα
ανακαλυψα οτι προσπαθησαν να κανουν αντιγραφη του Wheel stand pro,δινοντας εμφαση στο desing,διχως να εχουν σχεση με το αντικειμενο,και ειχε προβληματα στηριξης της πεταλιερας,καθως και προβληματα σταθεροτητας.Επισης δεν μπορουσες να την κατεβασεις σε πολυ χαμηλο υψος. Λιγο μετα εβγαλαν ενα εξαρτημα που στηριζε την πεταλιερα, και ζητουσαν 17 ευρω επιπλεον!!!Μετα το κραξιμο αποσυρθηκε και ξανασχεδιαζεται ¨"στο ζησε Μαη μου να φας Απριλη"!!! Το Wheel stand pro σχεδιαστηκε απο επαγγελματιες μηχανουργους που ειναι παραληλα φανατικοι driving gamers! Aυτο τα λεει ολα.

Καλοριζικη η βαση φιλε. :a0210:

Ετοιμος ημουν να αγορασω αυτη που εβαλες απο το ebay ( http://cgi.ebay.co.uk/GameRacer-Eli...Z024QQcategoryZ117048QQtcZphotoQQcmdZViewItem ) την οποια μαλιστα πολλες φορες ειχα βρει πακετο με την G25 σε πολυ καλη τιμη.

Τελικα σκεφτηκα το θεμα του χωρου, το στησε/ξεστησε και κατεληξα στην παρακατω αυτοσχεδια λυση, η οποια ειναι μονιμα στημενη και με καλυπτει πληρως.

και ποσο το ψωνησες το θεμα φιλε?ταιριαζει και η μεγαλυτερη τιμονιερα της εταιριας?nradeon

Καλοριζικη η βαση φιλε. :a0210:

Ετοιμος ημουν να αγορασω αυτη που εβαλες απο το ebay ( http://cgi.ebay.co.uk/GameRacer-Eli...Z024QQcategoryZ117048QQtcZphotoQQcmdZViewItem ) την οποια μαλιστα πολλες φορες ειχα βρει πακετο με την G25 σε πολυ καλη τιμη.

Τελικα σκεφτηκα το θεμα του χωρου, το στησε/ξεστησε και κατεληξα στην παρακατω αυτοσχεδια λυση, η οποια ειναι μονιμα στημενη και με καλυπτει πληρως.

Καλα ετσι και με αφησεις να παιξω εκει.....σε 10 λεπτα θα γινει ολικη καταστροφη...και θα μου ζητας καινουργια οθονη ποντικια τραπεζακια κλπ κλπ.Ειχα παρομοιες κατασκευες με προηγουμενες τιμονιερες, αλλα ολο και καπου μπαζανε...Με την Wheel stand pro και την DRIVE FORCE GT βρηκα την υγεια μου..

και ποσο το ψωνησες το θεμα φιλε?ταιριαζει και η μεγαλυτερη τιμονιερα της εταιριας?nradeon

Ναι βεβαια υπαρχει το Wheel stand pro για την G25 με θεση για το λεβιε.
δες το site τους τα δειχνει καθαρα και οι τιμες τους ειναι με τα μεταφορικα.Και πανω απ ολα αξιοπιστα.
Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι απο Πολωνια-Κρητη εκανε 4 μερες μονο ερθει..!!

Καλα ετσι και με αφησεις να παιξω εκει.....σε 10 λεπτα θα γινει ολικη καταστροφη...και θα μου ζητας καινουργια οθονη ποντικια τραπεζακια κλπ κλπ.Ειχα παρομοιες κατασκευες με προηγουμενες τιμονιερες, αλλα ολο και καπου μπαζανε...Με την Wheel stand pro και την DRIVE FORCE GT βρηκα την υγεια μου..

Αν διαβασεις αυτο ( http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=769499&postcount=42 ) το μηνυμα μου θα δεις πως ειναι η 3η G25 που αλλαζω.

Αν αναλογιστεις πως η G25 εχει με διαφορα την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που υπαρχει στην αγορα, καταλαβαινεις τι δυναμεις ασκω στην τιμονιερα και τα πεταλια, οταν πορωνομαι.

Και πιστεψε με, παρολλες αυτες τις δυναμεις, δεν κουνιεται ουτε ποντο το γραφειο. Ισως να μην ειχες κανει τοσο γερες κατασκευες ή μπορει να ειχες δοκιμασει με τιμονιερες που δε δενουν καλα στη βαση τους (πιθανοτερο).

Η G25 αν τη βαλεις σωστα και τη σφιξεις με δυναμη, δεν κουνιεται με τιποτα. :grinning-smiley-043

Ειπα και γω....Νομιζα οτι ημουν ο μονος που παλευω και ιδρωνω μεχρι πλημμυρας... Ε και φαντασου τωρα ,οτι κατι τετοιοι τυποι οπως εσυ, που λιωνουν τις κορυφαιες τιμονιερες του κοσμου,,,σχεδιασαν την Wheel stand pro !!!:grinning-smiley-043

Ειπα και γω....Νομιζα οτι ημουν ο μονος που παλευω και ιδρωνω μεχρι πλημμυρας... Ε και φαντασου τωρα ,οτι κατι τετοιοι τυποι οπως εσυ, που λιωνουν τις κορυφαιες τιμονιερες του κοσμου,,,σχεδιασαν την Wheel stand pro !!!:grinning-smiley-043

Μια και ειπες για ιδρωτα.....
Οταν ετρεχα αγωνες (ειδικα το καλοκαιρι) παντα φορουσα μια ελαστικη κορδελα στο μετωπο σαν αυτη που φορανε οι τενιστες.
Αλλιως μετα απο λιγα λεπτα δεν εβλεπα μπροστα μου απο τον ιδρωτα που επεφτε στα ματια μου.
Μιλαμε για τρελη πορωση, αλλα μονο ετσι βγαινουν οι χρονοι. :P

Οσο για την κατασκευη που μας εδειξες, φυσικα και :grinning-smiley-043....
απλα οπως ειπα και πριν, την απεφυγα καθαρα λογω χωρου, οπως και λογω βαρεμαρας του στησε/ξεστησε καθε λιγο.

Οσο για την κατασκευη που μας εδειξες, φυσικα και :grinning-smiley-043....
απλα οπως ειπα και πριν, την απεφυγα καθαρα λογω χωρου, οπως και λογω βαρεμαρας του στησε/ξεστησε καθε λιγο.

Μα δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Αυτο που κανεις ειναι να επιλεξεις την καρεκλα που θα καθισεις να σηκωσεις τον κορμο της τιμονιερας στα μετρα σου,ενα USB και λιγο ρευμα και GO !!!
Μετα ριχνεις κατω τον κορμο με την τιμονιερα και το βαζεις στην ακρη.Ο χωρος που καταλαμβανει ειναι οσο ενα μεγαλο πατινι...

Last edited by a moderator:
κρανος δεν φορουσες ρε???εγκληματια?ζωνη???πες μας τωρα οτι ησουν και σουρωμενος....

κρανος δεν φορουσες ρε???εγκληματια?ζωνη???πες μας τωρα οτι ησουν και σουρωμενος....

Kαλα κοιτα εσυ lawrence, να μη σου πουλησουν καμια μεθυσμενη-:captain:καθυστερημενη τιμονιερα, και μετα τα λεμε ξανα !!!:ernaehrung004:

Και εγώ το πήρα. Μου ήρθε μέσα σε 4 μέρες Αθήνα με courier :-)
Έχω βάλει και g25 πάνω... xexexe !!!

μέχρι στιγμής κρατάει καλά.

Συγνώμη, και είναι συαθερή αυτή η βάση; Αν παίζετε με πόρωση που έτσι πρέπει, στο απότομο στρίψιμο θα φύγουν και τιμόνια και πεντάλια ακόμα και θα ντελαπάρει η βάση έτσι όπως το βλέπω.

Είναι πολύ σταθερό. Τέλειο δεν υπάρχει παιδιά. Τώρα αν είσαι μανιακός και τραβάς τα πάντα και βάζεις όλοι σου την δύναμη, ότι και να πάρεις θα έχεις πρόβλημα :-)
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Re: Απάντηση: Wheel stand pro !! (στηριγμα-βαση τιμονιερας)

Συγνώμη, και είναι συαθερή αυτή η βάση; Αν παίζετε με πόρωση που έτσι πρέπει, στο απότομο στρίψιμο θα φύγουν και τιμόνια και πεντάλια ακόμα και θα ντελαπάρει η βάση έτσι όπως το βλέπω.

Τασο, ειναι βραχος δεν παει πουθενα. Τωρα μια βδομαδα παιζω το BURNOUT 3
TAKEDOWN σε PS2 , που πιστευω αυτο το παιχνιδι απαιτει ζογκλερικες κινησεις
και αποτομες ενστικτωδεις αντιδρασεις , και μονο μια φορα καταφερα να ντελαπαρω μαζι με βαση και τιμονιερα στη διπλα θεση του καναπε!!!!
Αμεσως πατησα pause για να με επαναφερω στη θεση μου !!!:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Wheel stand pro !! (στηριγμα-βαση τιμονιερας)

Τασο, ειναι βραχος δεν παει πουθενα. Τωρα μια βδομαδα παιζω το BURNOUT 3
TAKEDOWN σε PS2 , που πιστευω αυτο το παιχνιδι απαιτει ζογκλερικες κινησεις
και αποτομες ενστικτωδεις αντιδρασεις , και μονο μια φορα καταφερα να ντελαπαρω μαζι με βαση και τιμονιερα στη διπλα θεση του καναπε!!!!
Αμεσως πατησα pause για να με επαναφερω στη θεση μου !!!:SFGSFGSF:

Αυτο ειναι αρκετο για να καταλαβουμε οτι δεν ειναι σταθερη.

Αλλωστε απο τη βαση που παταει στο εδαφος και μονο, φαινεται λογικο. Θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον μισο μετρο πιο φαρδια για να εμπνεει εμπιστοσυνη.

Σου εξηγω οτι εγω με τα 90 μου κιλα μπαταρα αριστερα, και αφου εφυγα απο την θεση μου πρωτος εγω, λογικα ακολουθησε και ολο το συστημα ενιαιο και συμπαγες. Οτι δηποτε αλλη βαση μικροτερη σε βαρος απο 90 κιλα να εισαι σιγουρος οτι θα ειχε την ιδια καταληξη. Αν ηθελα θα μπορουσα να την βιδωσω στο πατωμα, αλλα αυτο θα χαλουσε την ενοια της φορητοτητας.

Απάντηση: Re: Wheel stand pro !! (στηριγμα-βαση τιμονιερας)

Είναι πολύ σταθερό. Τέλειο δεν υπάρχει παιδιά. Τώρα αν είσαι μανιακός και τραβάς τα πάντα και βάζεις όλοι σου την δύναμη, ότι και να πάρεις θα έχεις πρόβλημα :-)

Λάθος ;)