White Dot σε Samsung 2015 UE55J6250

zerokill

New member
3 February 2024
33
Ήρθε και η δική μου σειρά χθές που έβλεπα αργά μπάλα να σκάσει το white dot στην δική μου τηλεόραση.
6e02780a5b0f63aab1a328a69f1624d5.jpg

Το μοντέλο της ειναι κατασκευή έτος 2015 UE55J6250 και φαίνεται οτι ήρθε η ώρα να αλλαχτούν οι ταινίες LED.
Απο ότι είδα οι led ταινίες παίζουν απο 30 ευρώ αλλα συγκεκριμένα οι WEKO βγαίνουν Σετ στα 60 ευρώ και διαβάζω οτι είναι καλές.
ab1b026317425a15e69e57f29cf0476f.jpg

Δεν έχω ξανά αλλάξει κάτι σε τηλεόραση ούτε γνωρίζω τον βαθμό δυσκολίας.Να το επιχειρήσω μόνος η να την δώσω σε μάστορα; Δεν θέλω να την πετάξω ειχα σκοπό να παρω μια πιο μεγάλη σε λίγους μήνες και αυτήν να την βάλω στο δωμάτιο της μικρής.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

55 σε παιδικο δωματιο;

Εχω αλλαξει σε 55 λογω μεγεθους ειναι δυσκολη η δουλεια.

Υποψιν δεν σου εχουν καει οι μπαρες απλα εφυγε το διαθλαστικο που εχει μπροστα το led

55 σε παιδικο δωματιο;

Εχω αλλαξει σε 55 λογω μεγεθους ειναι δυσκολη η δουλεια.

Υποψιν δεν σου εχουν καει οι μπαρες απλα εφυγε το διαθλαστικο που εχει μπροστα το led

Ναι το ίδιο μου είπε και ενας ξάδερφος μου που είναι της δουλειάς αλλα δυστυχώς είναι μακριά για να μου την φτιάξει
Σκέφτομαι να την πιάσω με ένα φίλο που έχει και αυτός τα ίδια σε λίγο μικρότερη.
Οκ έχει ζόρι απο οτι έχω σε βίντεο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

σκέφτομαι να το κάνω ακριβώς οπως δείχνει.
Τα διαθλαστικά να τα τσεκάρω όλα και να παρω μια κόλλα για υψηλές θερμοκρασίες;

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Δεν βαζουμε κολλα αφου θα φτασεις σε αυτο σημειο αλλαξε και τις μπαρες να παρει ζωη τηλεοραση σκεψου να στις καψει μετα απο 1-2 μηνες και να λυνεις παλι;

Βγαλε το πλαισιο της οθονης βαλε ενα πανι πανω σε ενα τραπεζι ποιο μεγαλο απο την τηλεοραση βαλε την τηλεοραση πανω στο πανι με την οθονη προς τα κατω αφου την κρατας την οθονη μην πεσει γιατι το πλαισιο κραταει το γυαλι και σιγα σιγα ξεκουμπωσε το πλαστικο απο την λαμαρινα το σκαφος ετσι τα πλαστικα θα μεινουν κατω μαζι με την οθονη.