Η αληθεια ειναι οτι το humor μερικες φορες εκλαμβανεται και ως ειρωνεια... αλλα ρεαλιστικα εαν εχεις τετοιες ανησυχιες τοτε πραγματικα θελει κοτσια να ζεις χωρις κινητο, φουρνο μικροκυματων, υπολογιστη, τηλεοραση και adsl, μιας και ολα αυτα διαθετουν ταλαντωτες που παραγουν διαφορες ραδοσυχνοτητες, ξεκινωντας απο καποια Khz του adsl, πανω στο τηλεφωνικο καλωδιο το οποιο πιθανοτατα φτανει μεχρι την κρεβατοκαμαρα σου και διαρρεει ολο το σπιτι, μεχρι τον υπολογιστη που χρονιζει εσωτερικα σε καποιους γιγακυκλους (οπου ενα μικρο ποσοστο ειναι ανιχνευσιμο ευκολα κοντα του).
Δεν υποστιριζω οτι τα παραπανω αποτελουν προβλημα, αλλά δεν παυουν να ειναι πηγες ραδιοσυχνοτητων... (οποτε καλιο γαιδουροδενε, κατα το σκεπτικο σου...)
Οσο για τη τηλεοραση, σε client mode και χωρις το password του ρουτερ μαλλον δεν εκπεμπει τιποτε ουτως η αλλως.
Αληθεια, με τους γειτονες και τα wifi τους τι κανεις?
Με τα κινητα τους? (τα οποια καλουνται να λειτουργησουν σε ταχυτητες και συχνοτητες παραπλησιες του wifi αλλα σε πολλαπλασιες αποστασεις και με πολυ μεγαλυτερη συγκριτικα ισχυ..)
Για να το πω απλα, η καλλιγραμη κυρια του διπλανου μπαλκονιου που ανεβαζει τις τελευταιες φασεις με το μπικινι στο instagram μεσω 4G, σου ριχνει σαφως μεγαλυτερη ισχυ απο το adsl ρουτερ που εχεις στο χωλ.
Εννοειται οτι δεν μπαινεις σε μετρο, καραβι, τραινο και ασανσερ με αλλους επισης, γιατι εκει μεσα με τα κινητα γινεται της τρελλης απο rf καθως προσπαθουν απεγνωσμενα να κανουν register..