Wifi stick και Dreambox

nkclr

New member
17 May 2007
23
Attiki
Ξέρει κανεις ποιά μοντέλα εκτός του dm800 μπορούν να πάρουν wifi stick για ασύρματο δίκτυο και με ποιό image, με ενδιαφέρει για τους dm600 και dm7020.

Ξέρει κανεις ποιά μοντέλα εκτός του dm800 μπορούν να πάρουν wifi stick για ασύρματο δίκτυο και με ποιό image, με ενδιαφέρει για τους dm600 και dm7020.

Για τον 600 δεν τίθεται θέμα, αφού δεν διαθέτει καν θύρα usb.
Ο 7020 διαθέτει μεν θύρα usb αλλά προσωπικά δεν έχω ακούσει πουθενά να υπάρχει driver για usb wifi stick σε Enigma1 images.
Δεν έχω δοκιμάσει αντίστοιχη δυνατότητα στα πειραματικά Enigma2 που έχουν βγει για τον 7020. Ίσως να έχουν προβλέψει και να υπάρχει σχετικός driver compiled για powerpc αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο να "φορτώσεις" έναν 7020 με τόσο βαρύ και beta image μόνο και μόνο για το wifi stick.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τη λύση ενός access point σε client mode. Είναι η καλύτερη λύση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε Enigma1. Εγώ στον 7020 μου έχω ένα ASUS 330gE (μάλλον δεν κυκλοφορεί τώρα πια αλλά σίγουρα υπάρχει αντίστοιχο) το οποίο είναι πάρα πολύ μικρό σε μέγεθος και παίρνει τάση από τη usb θύρα. Κάνει καταπληκτικά τη δουλειά του...