Wind και ανύπαρκτες κλήσεις σε 3018101 κλπ

tom152

Senior Member
2 February 2016
603
Καλησπέρα, η ερώτηση του τίτλου.
Πυκνώνουν οι λογαριασμοί σταθερού μου με αιτήματα πληρωμής (εκτός του παγίου μου) σε τηλ. αριθμούς 3018101 που ουδέποτε έχω κάνει... :((
Υπάρχει από κάποιον μια σχετική εμπειρία/άποψη;

Τελικά ήταν κλήσεις προς 18101 (nrg) για τις οποίες δεν ήμουν ενημερωμένος καν πως πλήρωνα εξτρά...

Εδώ χρεώνουν το τηλέφωνο για την περιφέρεια Αττικής, χωρίς να το λένε καν, ενώ μέσω Cosmote είναι δωρεάν. Προσπαθούσα να ανακαλύψω που πήρα από το σταθερό και πλήρωνα 1 Ευρώ το λεπτό. Και το χειρότερο από όλα, ήταν μόνο αναμονή, δεν απάντησε κανένας.

• Like
Reactions: tom152
Εδώ χρεώνουν το τηλέφωνο για την περιφέρεια Αττικής, χωρίς να το λένε καν, ενώ μέσω Cosmote είναι δωρεάν. Προσπαθούσα να ανακαλύψω που πήρα από το σταθερό και πλήρωνα 1 Ευρώ το λεπτό. Και το χειρότερο από όλα, ήταν μόνο αναμονή, δεν απάντησε κανένας.
Παρομοίως, σε αναμονή και χρονοχρέωση…
Δεν είμαι σίγουρος αν η wind ή/και το πενταψήφιο τα έχουν κάνει «πλακάκια». Μάλλον η πρώτη…
Ανάλογα 5ψήφια αναμονής και χρονοχρέωσης η aegean και η ηδικα…..

14 ευρώ χρέωση για να ρωτήσω στην εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ για την διακοπή ρεύματος που είχα, και για να ρωτήσω και δύο πραγματάκια για να γυρίσω τον λογαριασμό σε μηνιαίο. Στην επόμενη διακοπή ρεύματος που είχα έκρυψα το τηλέφωνο στο ντουλάπι μην ξεχαστώ και πάρω πάλι την ΔΕΗ. Μετά βρήκα ότι υπάρχει ξεχωριστό δωρεάν τηλέφωνο για τις βλάβες.
Και να μην ξεχνάμε το αίσχος της χρέωσης 0,25 λεπτά για κλήση στην WIND. Είμαι πελάτης τους, και για επικοινωνία εταιρίας - πελάτη έχω και χρέωση από πάνω. Λες και δεν παίρνουν αρκετά ήδη. Θεωρώ αυτή την χρέωση προσβλητική. Σαν να με χαρακτηρίζουν τζαμπατζή, ενοχλητική κλήση ή κάτι τέτοιο.