Windows (only) σε Mac Mini

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,171
Μεταμορφωση
Γινεται σε Mac Mini του 2008 να εχω περασμενα μονο τα windows xp/vista/7 (ενα απο τα τρια).
Δεν θελω να εχει καθολου mac os (bootcamp/parallel) , μονο windows.
Αν ναι με ποιον τροπο?

Χωρίς dual boot δεν ξέρω αν γίνεται.
Μπορείς βέβαια να έχεις καθαρό partition με μόνο mac os x, να κάνεις bootcamp και να φτιάξεις 2ο partition για windows με όλο τον υπόλοιπο δίσκο.
Να βάλεις εκεί τα windows που θες και να του ορίσεις να κάνει πάντα boot σε αυτά, μέσα από τα windows.
Οπότε ένα μικρό θα παραμείνει σε mac os x, κ αν κάποια στιγμή θελήσεις τελικά να το δώσεις, να σβήσεις το partition των windows και να είσαι οκ.

Re: Απάντηση: Windows (only) σε Mac Mini

Μπορείς βέβαια να έχεις καθαρό partition με μόνο mac os x, να κάνεις bootcamp και να φτιάξεις 2ο partition για windows με όλο τον υπόλοιπο δίσκο.
Να βάλεις εκεί τα windows που θες και να του ορίσεις να κάνει πάντα boot σε αυτά, μέσα από τα windows.
Οπότε ένα μικρό θα παραμείνει σε mac os x, κ αν κάποια στιγμή θελήσεις τελικά να το δώσεις, να σβήσεις το partition των windows και να είσαι οκ.

+1 :a0210:

Και ακόμα να του πει κανεις τι ιεροσυλία σκέφτεται να διαπράξει....:P

Απάντηση: Re: Windows (only) σε Mac Mini

Και ακόμα να του πει κανεις τι ιεροσυλία σκέφτεται να διαπράξει....:P

Ότι είναι ιεροσυλία είναι... :slapface:
Αλλά γούστα είναι αυτά κ κυρίως συνήθειες είναι αυτές...αν κάποιος δεν μπορεί να τις αλλάξει, τότε... :BDGBGDB55:

Για εμένα η κύρια αφορμή αγοράς υπήρξε το λειτουργικό , κατόπιν κατάλαβα ότι το και hardware είναι αλλού ...

285 στοιχεία data entry το σκ ( excel , 3-4 σαφάρι , ένας φοτοεντιτορας αγνώστου εθνικότητας , και κάμποσα pdf συνέχεια ανοιχτά συνάμα !!!) και δεν πήρε χαμπάρι ...

πήγα να επαναλάβω το ίδιο για κάποιες διορθώσεις σε pc στην εταιρεία που πήγα να παραδώσω ,,, ρεζίλι έγινα !!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Windows (only) σε Mac Mini

κατόπιν κατάλαβα ότι το και hardware είναι αλλού ...
Να υποθεσω ότι αναφέρεσαι στα αλουμινένια καπάκια.

Γιατί το hardware, εδω και κάτι χρόνια, είναι όντως αλλού. Για την ακρίβεια σε όλα τα άλλα μηχανάκια της αγοράς. Απλώς λιγουλάκι φθηνότερο.

:p

2 χρόνια ανοιχτό ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ... ναι το hw είναι αλλού ,

θες να το συγκρίνω με το vaio που έχει πάθει κοκομπλοκο η κάρτα γραφικών , η μπαταρία που δεν υφίσταται και όλος ο συρφετός παρέα μα τα vista

( 250 e 2 γιγα μνήμη καλά είναι ? )

Απάντηση: Re: Windows (only) σε Mac Mini

Ότι είναι ιεροσυλία είναι... :slapface:
Αλλά γούστα είναι αυτά κ κυρίως συνήθειες είναι αυτές...αν κάποιος δεν μπορεί να τις αλλάξει, τότε... :BDGBGDB55:

Οντως, εδω ισχυει το "you cant teach old dogs new tricks" ιδιαιτερα εαν το dog δεν εχει χρονο! :p

πραγματικά εάν ξέρανε οι εταιρείες ( μικρές , 10 θέσεις εργασίας ) γιατί οι μεγάλες απλά δεν τους ενδιαφέρει για πολλούς λόγους , ,, πόσο οικονομία θα κάνανε και πόσες εργατοώρες θα γλίτωναν στήνοντας ένα mac-γραφείο θα τρέχανε αύριο

άλλα άστο να βγάζουμε και εμείς κάνα φράγκο γιατί η ip στο λογιστήριο έχει περίοδο και ανάδρομο Ερμή και γυρνάει και αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι ,
άλλη πηγή εισοδήματος από τα pc είναι τα τροφοδοτικά .... :grinning-smiley-043

τώρα που το σκέφτομαι ,, τι κάνω ?? :slapface: πάω να βγάλω τα μάτια μου μόνος μου

πισσσσιιιι πισσσσιιιιι πάρτε πισια !!!!!