WM 6.5 for HTC διαθέσιμο!

Εδώ και 2 μέρες έχει αναρτηθεί στο site της HTC το νέο λειτουργικό WM 6.5 για τις υποστηριζόμενες συσκευές.

Σπεύσατε..

Όποιος το εγκαταστήσει ας μας πει εντυπώσεις. Εγώ επιφυλάσσομαι προς το παρόν γιατί δεν είναι δικό μου το HTC Diamond 2, και αν σβήσω όλα τα δεδομένα/προγράμματα για το τίποτα ή αν δεν παίζει σωστά το update θα φάω το κινητό στο κεφάλι :smile:

Πανω που με περιμενε το Iphone και με κοιτουσε γλυκα απο το τραπεζι που το εχω να καθεται κατι εβδομαδες τωρα (σε αντιθεση με τον Τακη που με κοιταει αγρια), πανω που τις τελευταιες εβδομαδες το παλιο εχει βαρυνει τόσο που θελει restart καθε μερα, πανω που βγηκε το keepass για Iphone....

Παω να παρω ενα SE των 30 Ευρω να τελειωνω

:p

Τρέχω 6.5 με cooked rom αρκετό καιρό τώρα. Την επίσημη υλοποίηση δεν θα την δοκιμάσω, αλλά νομίζω πως είναι γενικά πιο αποδοτικό το λειτουργικό και γενικά μιλώντας θα το πρότεινα.
Πρέπει να δούμε όμως την υλοποίηση σε κάθε συσκευή. (Για παράδειγμα στο HTC Touch Pro που έχω το μαμά λειτουργικό με 6.1 ήταν για τα πανηγύρια τελείως, πολύ αργό, προβληματικό, κόλαγε κλπ...με την cooked rom του Shep με win 6.5 το κινητό απλά πετάει).

Re: Απάντηση: WM 6.5 for HTC διαθέσιμο!

Τρέχω 6.5 με cooked rom αρκετό καιρό τώρα. Την επίσημη υλοποίηση δεν θα την δοκιμάσω, αλλά νομίζω πως είναι γενικά πιο αποδοτικό το λειτουργικό και γενικά μιλώντας θα το πρότεινα.
Πρέπει να δούμε όμως την υλοποίηση σε κάθε συσκευή. (Για παράδειγμα στο HTC Touch Pro που έχω το μαμά λειτουργικό με 6.1 ήταν για τα πανηγύρια τελείως, πολύ αργό, προβληματικό, κόλαγε κλπ...με την cooked rom του Shep με win 6.5 το κινητό απλά πετάει).

Τα επίσημα 6.5 υποτίθεται βελτιώνουν και το performance σε σχέση με τα 6.1; Πάντως από γραφικά δε νομίζω να δω πολλές αλλαγές, αφού έτσι κι αλλιώς στα βασικά (τουλάχιστον) μενού μπαίνουμε με το TouchFlo 3D.

Απάντηση: Re: WM 6.5 for HTC διαθέσιμο!

Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ..
Και εγώ το γουστάρο πολύ!!

Το πέρασα στο Diamond2, το TouchFlo είναι φοβερό
σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ότι τρέχει ποιό γρήγορα
με τα 6.5 από τα 6.1 που είχα πρίν.

Να συμπληρώσω για να μείνει στο αρχείο για να πετάει η συσκευή πρέπει να κάνετε μετά το φόρτωμα της cooked rom και τα ακόλουθα βήματα:
1. Εγκαταστήστε το radio 1.14.25.35
2. Εγκαταστήστε το rilphone.dll από την έκδοση radio 1.12.25.19
3. Περάστε το επίσημο GPS fix από το official site της HTC
Τώρα ναι θα πετάει, θα έχετε ισχυρότερο σήμα, το GPS θα λοκάρει σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και γενικά η συσκευή θα σας θυμίζει μόνο εμφανισιακά την εργοστασιακή της κατάσταση.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάνοντας ότι περιγράφω παραπάνω θα χάσετε την εγγύηση της συσκευής, ενώ αν δεν ξέρετε πως να περνάτε άλλη rom ή να αλλάζεται το radio μπορεί και να καταστρέψετε τη συσκευή σας.