Wolfson,Φτηνο, Αυστριακο

tsip

AVClub Addicted Member
19 January 2008
1,912
Cambridge
Το κοιταζα τις προαλλες και οσο το κοιταω τοσο με καλει. Για πειτε και οι ειδικοι τις γνωμες σας....

Προσπαθω να βρω ενα dac με wolfson χωρις προενισχυτες ακουστικων κτλπ, δεν με ενδιαφερουν, για αυτο και δεν εχω ορμηξει στο cube ακομα. Φαινεται καλη περιπτωση και εχει αρκετα option οπως το να βαλει το 8741 στην θεση του 8740 κ.α

http://cgi.ebay.de/24-bit-192kHz-Stereo-Audio-DAC-MADE-IN-AUSTRIA_W0QQitemZ170381151808QQcmdZViewItemQQptZAudio_Zubehör?hash=item27ab820e40&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2238wt_1166

Ψαχνοντας τι ειναι αυτο το digital isolation transformer βρηκα αυτο το ωραιο αρθρακι για οσους ασχετους με το θεμα σαν εμενα

http://zone.ni.com/devzone/cda/tut/p/id/4912

με ψηνει λεμεεεε, συνηθως τα βγαζει μεχρι τα 120-140 ευρω ανα δημοπρασια, θα του στειλω και ενα μπαμπεσικο email για τιμη εκτος ebay :grinning-smiley-043

δε χτυπας λεω εγω ενα βουβαλακι απο τα παλια που εχει καμια 15αρια κομματια στα 150$;

out of stock, αν κοιταμε στο ιδιο μερος

@supersonic

δεκτο, αλλα εδω χαφτουμε αλλα και αλλα, ας ειναι και μουλικο, την dacοδαρμενη σου ματιά θελω

@supersonic

δεκτο, αλλα εδω χαφτουμε αλλα και αλλα, ας ειναι και μουλικο, την dacοδαρμενη σου ματιά θελω

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δώσω 99 ή και πολλά παραπάνω γιά value added σε έναν Αυστριακό έναντι παρόμοιων υλικών σε Κινέζους...
Και μάλιστα σε πλειστηριασμό...
Προφανώς δεν τους βγαίνει ο ανταγωνισμός.

Πρώτα πρώτα με χαλάει το ότι όλα (τροφ μτσ ντακ) είναι σε μιά πλακέτα.

προσωπικα δεν κολλαω στο οτι ειναι αυστριακο, αλλα δεν εχω βρει κατι παρομοιο και εχω ψαξει αρκετα. Εχεις κατι στο νου σου?

Απ την αλλη και εξωτερικη τροφοδοσια σιγουρα παιρνει, την εχει και ως option. Το προβλημα μου ειναι οτι σχεδον ολα τα dac με wolfson ειναι μουλτιμιξερ, προ ακουστικων κτλπ. Προτιμω να μην πληρωσω κατι που δεν θα χρησιμοποιησω.

Είναι Κίνα δεύτερος ορυζώνας αριστερά αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όλα εκεί φτιάχνονται.
Φαίνεται πολύ καλό. Το wolfson είναι καλό αλλά όχι καλύτερο από το dac στο οποίο αναφέρετε ο λαμπιζατορ στο σαιτ του σαν λαμπουζερα.
Είναι φτηνότερο και μάλλον είναι και καλύτερο.
Ψάξε το λίγο.

του εστειλα ενα mail με κανα δυο ερωτησεις..για να δουμε...ο λαμπιζατορας εχει βαλει καπου και το 8742...

α ειδα και αυτο το Opus που μου ειχε ξεφυγει της twisted...ασε που μπορει να βγαινει και πιο φτηνο
http://www.twistedpearaudio.com/digital/opus.aspx

αυτό ίσως υποψιαζόμουν tsip.
Αυτό το κινέζικο το έχω.
Οπότε ΟΤΑΝ συναντηθούμε το φέρνω και το ακούς...

Αρκεί να του βάλω ρεύμα γιατί του το πήρα, γιά άλλη δουλειά.

Νομίζω αυτό είναι ότι καλύτερο μετά το μεγάλο βούβαλο και είναι και εύκολο να το κάνεις υπερκατασκευή με μπαταρίες κλπ.
Εγώ έχω ένα τέτοιο και περιμένω να κάτσει η σκόνη από τα βουβάλια για να δω τι θα κάνω γιατί άρχισαν και άλλοι να τσιμπάνε και να βγάζουν 32αρια dac.

Νομίζω αυτό είναι ότι καλύτερο μετά το μεγάλο βούβαλο και είναι και εύκολο να το κάνεις υπερκατασκευή με μπαταρίες κλπ.
Εγώ έχω ένα τέτοιο και περιμένω να κάτσει η σκόνη από τα βουβάλια για να δω τι θα κάνω γιατί άρχισαν και άλλοι να τσιμπάνε και να βγάζουν 32αρια dac.

να, αυτα τα μπαταριες και τα λοιπα ειναι που φοβαμαι, αλλα ειναι πολυ φθινοπωρινα και γουσταρω..τι αλλο θα χουμε να κανουμε

@ supersonic

Τι να σε κανω που ειμαι στην πρωτευουσα..? Το κινεζικο σου το εχω εντωπισει και πρεπει να ειναι οντως αυτο του λαμπιζατορα, αλλα αυτο του Σβαντζερ-λι ειναι αλλο.

@ supersonic

Τι να σε κανω που ειμαι στην πρωτευουσα..? Το κινεζικο σου το εχω εντωπισει και πρεπει να ειναι οντως αυτο του λαμπιζατορα, αλλα αυτο του Σβαντζερ-λι ειναι αλλο.

είσαι στην πρωτεύουσα και υποστηρίζεις τον Απόλλωνα ?:flipout:

out of stock, αν κοιταμε στο ιδιο μερος

στειλε ενα email να τους ρωτησεις γιατι ελαβα ενημερωτικο πριν 1-2 βδομαδες

χωρις να τα δω στο site.

τωρα αν εξαντληθηκαν κοιτα και αλλου.

καπου μεταξυ opus και lampuzera σε βλεπω.

Φιλε tsip αυτο το DAC το εχω εγω εδω στην Αθηνα (απο τον supersonic ορμωμενος το πηρα και εγω), περισσοτερα εδω ,και εχω παρει και το LM4562 που προτεινει ο Lamp για op-amp.
Οπότε όποτε θελεις μπορουμε να το κανονισουμε. Ειτε να σου το φερω, ειτε να ερθεις και να το ακουσουμε.