Wolfson,Φτηνο, Αυστριακο

@supersonic

με ολο το σοι καλαμαριωτες ηταν αναποφευκτο, ειμαστε cult ποντιοι

@backousis
και εγω εκει με βλεπω. Το opus με spdif, 2 τροφοδοτικα και 2 τοροειδης με γλυκαινει (αρχισαμε....). Παντως θα του στειλω ενα mail και θα περιμενω καμια εβδομαδα μπας και βγαλει τιποτα.

@stelakis
το εβλεπα το νημα σου χθες, μου ειχε ξεφυγει, πολυ ωραια δουλεια. Μολις βαλω spdif στο pc μου το κανονιζουμε, θα χαρω, σου στελνω pm

αμα δεν ειναι σε διακοπες η κατι αλλο (συνηθως το αναφερη στο site απανταη γρηγορα).

αυτός μονίμως μετακομίζει.

Μάλλον δεν του άρεσε το σπίτι που μετακόμισε τον Ιούλιο....-bye-

σας εχω νεα και απ τα δυο μετωπα:
Ρωτησα τον Brian της Twisted για τα 24buffalo και οριστε η απαντηση
All the Buffalo24s are sold (που σου ρε π....). We don;t currently have any plans to make more. We do have plans for a similar design based in the ES9018, however. Once the plans firm up we will make an announcement.
Ενδιαφερον ε?

Ο αλλος τωρα ο αυστριακος. Τελικα ειναι μια μικρη εταιρεια απο πισω
yes these DACs are made by us (mglaudiolabs). We offer them for an introductory EUR 99 (base module) + otions. The USB input receives only a maximum of 16bits, 48kHz. Please let me know if you have further questions. Regards, Michael
Λοιπον η τιμη ειναι οντως μια χαρα. Η εταιρεια ειναι αυτη οπου βγαζουν ενα dacακι. http://www.mglaudiolabs.com/en/products/symphonyseries/index.php
προφανως τους περισσευουν πλακετες.
Αν ειναι φτιαγμενο και απ το άφρο μωρο της διαφημισης περνω 10:music-smiley-005:

και το ντακάκι το δίνουν 399?

μάλλον τόσα τους λείπουν...

Κοίτα να δεις...
99 + κάτι μεταφόρια το 120άρι θα το δώσεις.
Το λαμπουτσεράκι θα βγεί λόγω δολαρίου βία βία 70 στο χέρι.

Και χεριάζεται (με τη λογική αν το χαλάσεις, με άλλα 70 το ξαναπαίρνεις)....

και να ξαναπώ την αμαρτία μου.
Το λαμπουτσεράκι μου ακούστηκε στα ίδια με το benchmark (να μην ακούσω τα γνωστά - το benchmark προσφέρει + ένα κάρο πράγματα και έχει και βαρειά μούρη) έχει και εναλλάξιμο οπα (εύκολο παιχνίδι).

Επίσης έχει ένα κάρο οδηγίες γιά τρελλά παιχνίδια στη σελίδα του λαμπιζάτορα.
btw διαβάσατε το στριπτηζ του cec ?

και να ξαναπώ την αμαρτία μου.
Το λαμπουτσεράκι μου ακούστηκε στα ίδια με το benchmark (να μην ακούσω τα γνωστά - το benchmark προσφέρει + ένα κάρο πράγματα και έχει και βαρειά μούρη) έχει και εναλλάξιμο οπα (εύκολο παιχνίδι).

Επίσης έχει ένα κάρο οδηγίες γιά τρελλά παιχνίδια στη σελίδα του λαμπιζάτορα.
btw διαβάσατε το στριπτηζ του cec ?
Αυτο απο που το ψωνιζουμε?

αυτο που εχει στα σχεδια ο brian ειναι το tweakers board που ειναι ενα 32

buffalo χωρις αναλογικο σταδιο.

αρχικα μιλουσε για 8 καναλια αλλα τελικα ισως βγη και δικαναλο.

δυσκολα να βγη κατω απο 250$.

τελικα κατεληξα στην ολοκαινουργια tascam 144mkii. Ακουσα την απλη 144, μου αρεσε πολυ ο χαρακτηρας της, ζηλεψα και τα πολλα καλα της και ζητησα απ τον μπαρμπα thomann να μου την φερει. Θα γραψω εντυπωσεις
http://www.tascam.de/en/us-144mkii.html

την παρελαβα χθες, σαφη βελτιωση απο την απλη 144 σε οτι αφορα τον ηχο, υποστηριξη αλλα και το φινιρισμα.
Η εγκατασταση μεσω usb εγινε απροβληματιστα (κατι οχι συνηθες με την παλια) και επαιξα μερικα flac πρωτα απο την εξοδο ακουστικων για να μου φυγει ο καημος του θορυβου που ειχα με την onboard. Εκει ηταν που ηρθε το πρωτο σοκ καθως δεν υπηρχε ιχνος θορυβου. Δεν θα πω ακομα ακουστικες εντυπωσεις, το αφηνω για αργοτερα. Η usb παντως δεχεται 24/96 και με γλυτωνει προς το παρον απο την spdif

Απάντηση: Re: Wolfson,Φτηνο, Αυστριακο

Wolfon Dac φτηνό και Κινέζικο !

Εντυπωσιακό!!
Σε λίγο δεν θα φτιάχνουμε τίποτα στις -από άποψη κόστους -χαμηλές κατηγορίες.
Θα αγοράζουμε τα κινέζικα και το πολύ πολύ να τους κάνουμε καμιά αλλαγή για την τιμή των όπλων.