Από ότι φαίνεται θα έχουμε φέτος τα εξής :
- ios 9
- νέο apple tv
- νέα webtv streaming υπηρεσία
- νέα μουσική streaming υπηρεσία
:BDGBDGB53:
Είμαι περίεργος γιά τό τί θά προκύψει τόσο μέ τό 9 ,όσο καί μέ τό El Capitan δηλαδή αν θά γονατίσουν τά 5 -5s καί πόση μνήμη θά τραβάει τό El.K,ήδη τό yosemite σχεδόν εξαντλεί τά 4
Sta 256 ακουγεται μαλλον... μια χαρα ειναι για το αυτοκινητο ή το ποδηλατο! To Spotify εχει τετοια δυνατοτητα για offline mode με καποιους περιορισμους ..... You can sync a maximum of 3,333 songs per device and stay offline for up to 30 days
Και κάποιος προβληματισμένος στο verge http://www.theverge.com/2015/6/9/8753939/the-iphone-is-about-to-change-the-media-industry-again
Ο προβληματισμός είναι γενικότερος, και καλά κάνει ο αρθρογράφος και γράφει και για facebook και τις δικές τους τακτικές
Δηλαδή, σε ένα developer conference, πείτε μου πόσο welcome ήταν οι developers που φτιάχνουν news aggregators και music apps ? Πόσο futile μπορεί να θεωρούν την όποια προσπάθεια τους να φτιάξουν ένα app ?
Προβληματισμός και για το apple open sources Swift. Καλώς ήρθε στο Open source από την μια πλευρά, αλλά ποιος ο λόγος ύπαρξης του εάν δεν μπορείς με αυτό να φτιάξεις εφαρμογές που θα τρέχουν σε Open source περιβάλλοντα ? (αντίστοιχα το .ΝΕΤ υπάρχει τρόπος να τρέξει)
Μήπως τελικά το μόνο που τους νοιάζει είναι να αξιοποιήσουν τους απανταχού εθελοντές μηχανικούς για να κάνουν το swift καλύτερο? Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος, αλλά οι εθελοντές τι θα πάρουν πίσω ? Τίποτα …
Και η google φυσικά έχει δώσει σαν open source γλώσσες προγραμματισμου, δεν είναι ούτε αυτό τυχαίο. Το άλλο προσόν αυτού του μοντέλου είναι ότι οι υποψήφιοι εργαζόμενοι στους κολοσσούς αυτούς δεν χρειάζονται μακρά περίοδο εκπαίδευσης, είναι έτοιμοι και εκπαιδευμένοι από μόνοι τους στον ελεύθερο τους χρόνο.
Γενικά υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός για τους 3rd party, Και κατά πόσο είναι βιώσιμο το μοντέλο συνολικά. Αφού και να κάνεις το θαύμα σου και να πετύχει η εφαρμογή σου (1 στο 1000….) τελικά οι μεγάλοι παίκτες είναι έτοιμοι εκεί για να σε στραγγαλίσουν
Συνεχίζω να χρησιμοποιώ το F1Reader – news aggregator για F1 , αλλά πραγματικά και αυτός ο developer είχε σειρά από προβλήματα ως τώρα, και σταδιακά όλοι οι μεγάλοι θέλουν να τον κλείσουν, είτε Apple News / Facebook News κ.ο.κ.
Ο ρόλος του developer κάποιες φορές παρεξηγείται, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι καθόλου εύκολος, και τελικά, ειδικά στον χώρο των apps, το κέρδος καταλήγει στα μεγάλα ψάρια.
Εγώ πάντως θα καλοδεχτώ το news app διότι το αγαπημένο μου Zite δεν εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρο από τότε που εξαγοράστηκε από το Flipboard ενώ το τελευταίο ποτε δεν με βόλεψε απολυτα. Αισθητικά πάντως το Apple news app είναι εντυπωσιακό και στα θετικά του το υψηλο privacy σε σχέση με τον ανταγωνισμό (individual data is not shared with third parties, your reading history is not shared with other Apple services.).
Lol Συρία το συDamn you autocorrect!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.