X-box 360: κολλήματα στην κίνηση.

Kufojohn

New member
25 September 2007
61
Ν.Σμύρνη & Καλλιθέα
Κύριοι χαίρετε.
Μέχρι πρότινος είχα το 360 συνδεδεμένο με crt και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συνδεδεμένο το είχα με το καλώδιο της "μαμάς" και φυσικά οι ρυθμίσεις ήταν στις γραμμές της crt και στα 60 HZ.
Τις προάλλες πήρα μία Samsung 46F86. Μια και η κονσόλα είναι από τις καινούργιες, σύνδεσα το 360 με HDMI καλώδιο, επίχρυσο αγορασμένο 25 ευρώ από το πλαίσιο. Στις ρυθμίσεις το έβαλα στα 1080p, και standard.
Έκτοτε, σε κάποιους τίτλους, όπως Blue Dragon και Tomb Raider Legend, ή σε κανά δύο demo (πχ Blacksite), μου κάνει σπασίματα η κίνηση. Δηλαδή, σε πλευρικές κινήσεις η οθόνη χωρίζεται οριζόντια στη μέση και το πάνω μέρος έρχεται ελαφρά πιο καθυστερημένα από το κάτω.
Η εμπειρία μου μού λέει ότι είναι δύσκολο να φταίνε ρυθμίσεις στην τηλεόραση, αλλά κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. Έπαιξα με τα 100hz της τηλεόρασης αλλά καμία διαφορά.
Είναι δυνατόν να πιέζεται το 360 τόσο λόγω υψηλής ανάλυσης, που να σπάει η κίνηση? Το περίεργο είναι ότι σε βαριά παιχνίδια όπως Halo3 και Gears of War δεν έχω δει ακόμη πρόβλημα.
Δοκίμασα να αλλάξω σε 720p, αλλά τα ίδια. Δεν θυμάμαι αν δοκίμασα 1080i ή 720i να πω την αλήθεια.
Έχετε καμία ιδέα?
Οι επιλογές στο display : standard, intermediate και expanded, μπορεί να επηρεάζουν; και τι στο καλό κάνουν τελικά? Έπαιξα και με αυτές αλλά καμία διαφορά.

Ευχαριστώ

Υπάρχει περίπτωση τα κολλήματα να φταίνε σε ρύθμιση 50hz/60hz?
Με το HDMI καλώδιο δεν γίνεται, και πρέπει λέει να ξαναβάλω το παλιό, να ρυθμίσω τα hz και μετά να ξαναβάλω το HDMI. Είμαι σίγουρος ότι το είχα ρυθμίσει πριν στα 60hz. Υπάρχει περίπτωση κάποια παιχνίδια να είναι φτιαγμένα για 50hz, και στα 60hz να παρουσιάζουν κολλήματα?

Απάντηση: Re: X-box 360: κολλήματα στην κίνηση.

Υπάρχει περίπτωση τα κολλήματα να φταίνε σε ρύθμιση 50hz/60hz?
Με το HDMI καλώδιο δεν γίνεται, και πρέπει λέει να ξαναβάλω το παλιό, να ρυθμίσω τα hz και μετά να ξαναβάλω το HDMI. Είμαι σίγουρος ότι το είχα ρυθμίσει πριν στα 60hz. Υπάρχει περίπτωση κάποια παιχνίδια να είναι φτιαγμένα για 50hz, και στα 60hz να παρουσιάζουν κολλήματα?/quote]

Υπαρχει.-bye-