ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗ SAMSUNG C96 50"

portof

Established Member
4 September 2006
146
θεσσαλονικη
Εχω αγορασμένη απο το 2007 τη samsung c96 50'', μετά απο σχεδον 4 χρόνια αψογης λειτουργιας σημερα το μεσημερι και ενω επαιζε κανονικα χαθηκε η εικόνα:bigcry: και έχει μονο ήχο ενω τα καναλια αλλάζουν κανονικα, την εσβησα την εβγαλα απο την πριζα για αρκετη ώρα αλλα τιποτα, ξανα τα ίδια ηχός κανονικά αλλά δεν έχει εικόνα. καμια ιδέα απο τους φίλους συμφορμίτες.

Εχω αγορασμένη απο το 2007 τη samsung c96 50'', μετά απο σχεδον 4 χρόνια αψογης λειτουργιας σημερα το μεσημερι και ενω επαιζε κανονικα χαθηκε η εικόνα:bigcry: και έχει μονο ήχο ενω τα καναλια αλλάζουν κανονικα, την εσβησα την εβγαλα απο την πριζα για αρκετη ώρα αλλα τιποτα, ξανα τα ίδια ηχός κανονικά αλλά δεν έχει εικόνα. καμια ιδέα απο τους φίλους συμφορμίτες.

Μαλλον εισαι πολυ ατυχος, ξεκινα την αναζητηση νεας tv, το πιο πιθανον βλαβη στο panel.

Αν φτιαχνεται με καμια 200 ευρω το πολυ εχει καλως , αλλιως δεν συμφερει καθως με 500-600 ευρω παιρνεις καινουργια πλασμα 50".

Απάντηση: Re: ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗ SAMSUNG C96 50"

Αν φτιαχνεται με καμια 200 ευρω το πολυ εχει καλως , αλλιως δεν συμφερει καθως με 500-600 ευρω παιρνεις καινουργια πλασμα 50".

Την τριτη που θα παρω την service one να ερθουν να την παρουν θα μαθω το κοστος.
Συμφωνω με τον Yperion γι' αυτο εκανα μια γρηγορη βολτα να παρω κλιμα, στον κοτσοβολο στο αεροδρομιο είχε την Samsung PS51D6900 51" στα 1400 περιπου και μια LG παλι 50" plasma 3D δε συγκρατησα μοντελο στα 900 ευρω, τις ειχε διπλα - διπλα και η διαφορα τους με τις υπαρχον ρυθμισεις (απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος και οι δυο ειχαν τις αρχικες τους ρυθμισεις) ηταν υπερ της SAMSUNG τοσο στην ευκρινια όσο και στα χρώματα, στο media markt ξεστοκαρανε και είχαν την panasonic 50'' vt20 το εκθεσιακο κομματι στα 2000.

Μακρια απο εκθεσιακη πλασμα....

και ειδικά σε τέτοια τιμή (2000 η vt20) όταν πλέον η καινούργια vt30 έχει 1950. μου φαίνεται ότι οι γερμανοί τόχουν ρίξει στο τσάμικο για τα καλά.

Στα 1000 ευρώ η VT20 (50'') στο public του mall.Αλλά εκθεσιακή.Εάν την ελέγξεις σωστά δεν υπάρχει πρόβλημα..έτσι και αλλιώς όλη μέρα video 16/9 παίζουν (3d).

αμα είναι για 4-5 μήνες μπαίνεις στην σκέψη αν είναι οκ. πολύ φοβάμαι ότι θα έχει χρονίσει.

Μετά από συνεννόηση στο υποκατάστημα της service one πυλαίας από έναν ευγενέστατο υπάλληλο η τηλεόραση θα πάρει αύριο το δρόμο προς το service εντύπωση μου έκανε το ότι σε μια πόλη κοντά στα 2.000.000 κατοίκους εκπροσωπώντας μια μάρκα η οποία έχει τεράστιο σε αριθμό πωλήσεις δεν έχουν όχημα μεταφοράς (η 50'' περά από το μέγεθος είναι και 50 κιλά) παρά συνεργάζονται με εξωτερικό μεταφορέα ο οποίος ζητάει 55 ευρώ πάνε - έλα και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η απόσταση από το σπίτι μου ζήτημα να είναι 2 χιλιόμετρα, τέλος πάντων τα παιδιά που δουλεύουν εκεί δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα αλλά αφορά τη διοίκηση της εταιρίας. Αντίθετος πριν 15 μέρες πήγα την 32" Β530 που έχω στο υπνοδωμάτιο για service ήταν άριστοι επαγγελματίες και η ίδιοι με ενημέρωσαν ότι είναι μέσα στην εγγύηση ενώ έβγαλα λεφτά να πληρώσω πιστεύοντας ότι η εγγύηση ήταν ενός έτους.

Ελπίζω να την βγάλω φθηνά και να μη χρειαστεί να δείτε δικό μου Νew thread στην κατηγορία νέα τηλεόραση. Ίδωμεν...

Last edited:
Τελικά απο την service one με ενημέρωσαν ότι έχει καεί το πάνελ και η επισκεύη είναι ασυμφορη, άρα τα λέμε στην κατηγορία αγορά "νέας τηλεόρασης".

Re: Απάντηση: ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗ SAMSUNG C96 50"

Τελικά απο την service one με ενημέρωσαν ότι έχει καεί το πάνελ και η επισκεύη είναι ασυμφορη, άρα τα λέμε στην κατηγορία αγορά "νέας τηλεόρασης".
RIP αδερφε... πηγαινε για VT30 τώρα με κλειστα ματια ;)