Xαρίζεται πολύπριζο 110V

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,688
Αθήνα
Xαρίζεται Αμερικάνικο πολύπριζο 1 σε 8 110V 60Hz 15Α με διακόπτη Οn/Off αμεταχείριστο στο κουτί του.
Mάρκα Odyssey Innovative Designs, μοντέλο WerkLight 3000 (βλ. φωτό)
Μεταλλική κατασκευή και heavy duty καλωδίωση. Έχει και (πρόσθετα) αυτάκια για να μπεί σε Rack.

Μου το χάρισαν αλλά δεν έχω συσκευές 110V, ενώ άλλα μέλη μπορεί να το χρειάζονται...

Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν περισσότεροι από ένας θα γίνει η καθιερωμένη κλήρωση.

Σε κάθε περίπτωση η παραλαβή πρέπει να γίνει από το σπίτι μου, τη δουλειά μου ή κάπου κοντά (π.χ. σταθμός μετρό Εθνική Άμυνα). Δυστυχώς δεν έχω χρόνο...

Attachments

• P2150297.JPG
    P2150297.JPG
    28.9 KB · Views: 126
  • P2150298.JPG
    P2150298.JPG
    32.2 KB · Views: 66
Με ενδιαφέρει και μπορω να βρεθούμε απο Τετάρτη στην Εθνική Άμυνα αν σε εξυπηρετεί. Σου στέλνω pm κινητό επικοινωνίας.

Νομίζω είναι σωστό αν ενδιαφερθεί και άλλο μέλος μέχρι αυριο στις 6μμ (που σχολάω από τη δουλειά) να γίνει η καθιερωμένη κλήρωση.

Αν όχι, μπορούμε να συναντηθούμε Τετάρτη βράδυ στις 9:00 μμ στο σταθμό Εθνικής Άμυνας να σου το δώσω.

Παιδιά είναι ακόμα διαθέσιμο γιατί το μέλος SPYCON99, λόγω πίεσης χρόνου δεν θα το παραλάβει τελικά.

Οπότε θα δοθεί στον πρώτο που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον (ΚΑΙ θα έλθει να το παραλάβει!)

Με ενδιαφέρει.

Παρακαλώ, τηλεφώνησέ μου να το παραλάβω σήμερα.

Ευχαριστώ

Στέλιος

Τηλ. 6977210589

Με ενδιαφέρει.

Παρακαλώ, τηλεφώνησέ μου να το παραλάβω σήμερα.

Ευχαριστώ

Στέλιος

Τηλ. 6977210589
Στέλιο το μέλος "Margamanos" μου έστειλε πμ σήμερα στις 11:35 δηλ. μισή ώρα πρίν από το δικό σου ποστ (12:08). Αν δεν το παραλάβει σήμερα (νομίζω ότι θα το παραλάβει...) είναι δικό σου (μετά το Πάσχα).

Πρέπει να κρατάω τη σειρά.:grinning-smiley-043

Καλό Πάσχα.

Παρελήφθη από τον Μάνο ("Margamanos") που το ζήτησε πρώτος και ήλθε και το πήρε από το σπίτι.

Η αγγελία έκλεισε.
-bye-