Xαθηκαν τα unread messages

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Xαθηκαν τα unread messages Δεν ξερω γιατι αλλα εχασα αυτη την επιλογη απο το πινακακι μου που με ανημερωνε για το ποσα αδιαβαστα μυνηματα υπασχουν στο φορουμ. Επιλογη που χρησιμοποιω πολυ. Εχετε κι εσεις το ιδιο προβλημα;:BDBDG54:

Δεν ειναι προβλημα. Επιλογη της κονσολας ειναι να μην φαινονται.

Αν προκειται να παραμεινει αυτη η επιλογη μηπως γινεται να φερετε το κουμπακι new postς λιγο πιο δεξια εκει που ηταν πιο παλια ? Εκει που ειναι τωρα οι κανονες ας πουμε.

Δε ξερω αν ειναι επιλογη αλλα εγω δε πειραξα τιποτα. Εκανα μια ανανεωση στη σελιδα και χαθηκαν ολα....

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το feature να δημιουργεί τα προβλήματα καθυστέρησης που παρατηρήθηκαν τελευταία στην πλατφόρμα.
Για αυτό το λόγο αφαιρέθηκε προσωρινά.
Αν τελικά αποδειχθεί ότι το forum τρέχει καλύτερα χωρίς αυτό, θα παραμείνει ανενεργό.
Και εμένα με βολεύει, αλλά πιστεύω είναι καλύτερο να πατάμε άλλο κουμπί παρά να έχει lag όλο το forum.

Δεν χρειάζεται αυτό, υπάρχει το κουμπί "νέα posts" στην κορυφή (τουλάχιστον στο skin που χρησιμοποιώ φαίνεται).

Τα "Νέα Posts".
Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν βλέπουμε το νούμερο των unread posts πλέον.

Νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
Εξ' άλλου για το καλό του forum είναι :-)

Re: Απάντηση: Xαθηκαν τα unread messages

Δεν χρειάζεται αυτό, υπάρχει το κουμπί "νέα posts" στην κορυφή (τουλάχιστον στο skin που χρησιμοποιώ φαίνεται).

Σε όλα τα skins είναι στην ίδια θέση.
Ανάμεσα στο "Αναζήτηση" και το "Ημερολόγιο". :)

Τα "Νέα Posts".
Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν βλέπουμε το νούμερο των unread posts πλέον.

Νομίζω ότι αξίζει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
Εξ' άλλου για το καλό του forum είναι :-)

Βλέπουμε και τον αριθμό τους.
Πατώντας ''Νέα ποστ'' μας ανακατευθύνει σε μια σελίδα παρόμοια με αυτήν όταν κάνουμε αναζήτηση.
Επάνω δεξιά μας λέει ''showing results .....of 1100 πχ.Το 1100 είναι ο αριθμός των θεμάτων που έχουν νέα ποστ που δεν έχουμε δει.

Φιλικά,
Ανδρέας

Από τις σημαντικότερες λειτουργίες του φόρουμ είναι αυτό το κουμπί... Συχνά έβρισκα έτσι θέματα που να με ενδιαφερουν και που ανέβαιναν σε κατηγορίες που δεν πολυπαρακολουθούσα. Με βολευει σε τέτοιο βαθμο που δε με ενδιαφέρει αν καθυστερεί η ανανέωση.

Κρίμα δεν είναι να χαθέι αυτη η λειτουργία; :(

Edit: ουπς... Διαβαζω πως γινεται κι αλλιως αυτό οπότε οκ... Μικρό το κακό.

Last edited:

Το έγραψα επειδή τα skin είναι "περίεργα ζώα", και πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Όχι στην περίπτωση αυτή, γενικά (δεν είχα δοκιμάσει με άλλα skin πέρα από το 2007 blue style).

Re: Απάντηση: Xαθηκαν τα unread messages

Το ξερω. Το κουμπι απο το πινακακι πανω δεξια, με την ημερομηνια και την ωρα, ''εχασα''.