XBMC media player

zerocool7545

New member
10 June 2014
5
Ψάχνω ένα media player να συνδέσω στη TV μου που να μπορεί να κάνει τα εξής :

* Να είναι όσο γίνεται πιο ήσυχο.Αν γίνεται να μην ακούγεται καθόλου θα ήταν το ιδανικό!
* Να μπορεί να παίξει mkv και mpeg2 άρχεία 1080p άνετα χωρίς σπασίματα κτλ..., αν γίνεται και iso bd rips ακόμα καλύτερα!
* Να επιτρέπει pass-through ac3, dts και HD μέσω HDMI και digital coaxial σύνδεση.
* Τα videos να μπορούν να τρέξουν μέσω USB (mkv, mpeg2 κτλ.)
* Να έχει ethernet port καθώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου το wi-fi.
* Να μπορεί να εγκατασταθεί το XBMC και τα add-ons που το συνοδεύουν.
* Να μπορεί να συνδεθεί microsoft compatible remote.Αν δεν γίνεται τότε γενικά οποιοδήποτε remote.
* 24p προαιρετικά
* Να ψήνει καφέ, να ανοίγει φύλλο και να κάνει καταπληκτικό κρεβάτι!!!

Εχω σπαταλήσει πάρα πολλές ώρες στο internet ψάχνωντάς και συγκρίνοντας media players αλλά όλοι πάντα υστερούν σε κάτι.Ελπίζω να υπάρχει ρεαλιστική απάντηση και να βρεθεί υποψήφια νύφη......εμ...media player!
sarcastic.gif

japetus

Senior Member
22 March 2011
410
Αν ψάχνεις φτηνό, μην κοιτάς παραπέρα από το pi. Θα χρειαστεις βέβαια λίγο χρόνο να το σετάρεις σωστά και ίσως κάποια επιπλέον περιφερειακά (πχ. ένα γρήγορο usb stick για ταχύτερο caching) αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει σαν value for money.

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Και θα τρέχεις XBMC απο στικ\κάρτα; Το δοκίμασα σε αρκετά ταχύτερο υπολογιστή και μου έσπασε τα νεύρα.

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,879
Πάτρα
Και θα τρέχεις XBMC απο στικ\κάρτα; Το δοκίμασα σε αρκετά ταχύτερο υπολογιστή και μου έσπασε τα νεύρα.

ναι,από στικ τρέχει και δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το βασικό htpc που τρέχει απο ssd
edit:αυτό είναι http://www.e-shop.gr/kingston-dt100g3-8gb-data-traveler-100-g3-8gb-usb30-p-PER.550514 και δεν το έχω βάλει καν στην μπροστά θύρα που είναι usb3

Last edited: