XBOX 360-PS3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ PLAY.COM

Πολύ καλό πραγματικά , είδα αρκετά καλά store και τιμές από αυτό... πχ από το choise.co.uk αγοράζεις το warhawk με Bluetooth και μαζί το heavenly sword , με 59 ευρώ τελική !!!

ΥΓ
Εδώ ένα topic που έχω μαζέψει αρκετά καταστήματα πέραν και κάποια games, αν κάποιος δεν το ξέρει ας ρίξει μια ματιά.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?p=130#post130

ξερει κανεις γιατι εδω και ενα μηνα εξαφανιστηκε αυτο: assasin creed Limited Edition Box Set with 4 Exclusive Art Cardsκαι που μπορουμε να το βρουμε ?

ρε παιδιά στο e-bay όλα είναι για αποστολή εντός uk..δε βρίσκω κανενα για εκτος...

επισης αυτο που ζηταω δεν υπαρχει σε ps3 αλλα εχει δικιο ο Τασος εχει πολυ καλες τιμες και ποικιλια και αφου το play δεν φρενει αυτο που θελω θα το βρω εκει...
βεβαια σχεδον κανενας δεν στελνει εκτος Αγγλιας αλλα δεν πειραζει..το μονο που θελω ειναι να το δω καπου διαθεσιμο και ας μην μπορω να το παρω:flipout:

Ρωτα τους αν γινεται να στείλουν ελλαδα οταν λει οτι δεν στελνουν.
Οι περισσοτεροι θα σου πουν οκ το στελνω!

παιδια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το play.com....οταν βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου, στην ένδειξη valid from έχει ενδείξεις από 2004 και μετά ενώ η κάρτα μου ισχύει από το 2003 με αποτέλεσμα να μην μπορει να επαληθευσει τα στοιχεία και να μην μπορει να πληρωθεί η παραγγελία.Άμα αφήσω κενή την ένδειξη, στο τέλος που δείχνει τα στοιχεια που έβαλες για επαλήθευση γράφει valid fom january 2000!!! ξέρει κανεις τπτ?

παιδια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το play.com....οταν βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου, στην ένδειξη valid from έχει ενδείξεις από 2004 και μετά ενώ η κάρτα μου ισχύει από το 2003 με αποτέλεσμα να μην μπορει να επαληθευσει τα στοιχεία και να μην μπορει να πληρωθεί η παραγγελία.Άμα αφήσω κενή την ένδειξη, στο τέλος που δείχνει τα στοιχεια που έβαλες για επαλήθευση γράφει valid fom january 2000!!! ξέρει κανεις τπτ?

άκυρο τελικά...απλά βάζουμε ημερομηνία 5 χρόνια πριν..