Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Πολύ ψηλό κόστος κατασκευής της κονσόλας που μέχρι πρόσφατα το πωλούσε με ζημια.
Δυσκολία μεταφοράς Multiplatform παιχνιδιών στο PS3.
ETC

καλα στα multiplatform δεν ειναι θεμα bluray ειναι θεμα επεξεργαστη μπορει ο επεξεργαστης του ps3 να ειναι αστερι πραγματικα αλλα δεν κανει για video games ειναι δυσκολα προγραμματιζομενος και για να βγει παιχνιδι της προκοπης πρεπει να το δουλεουν πολυ καιρο οπως το gran turismo π.χ
γι'αυτο τα multiplatform φινονται καλυτερα στο x-box

εκει φτιαχνονται και τα κανουν port στο playstation

και για το κοστος εχεις δικιο georget ναι εχανε μεχρι το slim που εγινε μικροτερος ο επεξεργαστης

οσο για τα παιχνιδια που δεν χωρανε σε bluray δεν υπαρχει προβλημα κανενα μπορει να σπασει σε 2 dvd το κανεις install στην κονσολα και τελος μετα θα ειναι αχρειαστο και το optical drive δεν επειρεαζει την ποιοτητα απεικονησεις

Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

καλα στα multiplatform δεν ειναι θεμα bluray ειναι θεμα επεξεργαστη μπορει ο επεξεργαστης του ps3 να ειναι αστερι πραγματικα αλλα δεν κανει για video games ειναι δυσκολα προγραμματιζομενος και για να βγει παιχνιδι της προκοπης πρεπει να το δουλεουν πολυ καιρο οπως το gran turismo π.χ
γι'αυτο τα multiplatform φινονται καλυτερα στο x-box

εκει φτιαχνονται και τα κανουν port στο playstation

και για το κοστος εχεις δικιο georget ναι εχανε μεχρι το slim που εγινε μικροτερος ο επεξεργαστης

οσο για τα παιχνιδια που δεν χωρανε σε bluray δεν υπαρχει προβλημα κανενα μπορει να σπασει σε 2 dvd το κανεις install στην κονσολα και τελος μετα θα ειναι αχρειαστο και το optical drive δεν επειρεαζει την ποιοτητα απεικονησεις

Μέχρι το πρώτο κομμάτι συμφωνώ αλλά στο όσο αναφορά το port δεν το ξέρω αυτό αλλά είναι πολλή πιθανόν να είναι έτσι όπως το λες.

Για το bluray ώμος ας πούμε ότι δέχομαι αυτό που λες "Βάλτο σε 2 η και παραπάνω DVD" δεν είναι λύση τη στιγμή που το DVD θέλει ειδική μεταχείριση γραντζουνίζεται για πλάκα.Αν πας να νοικιάσεις ένα παιχνίδι 2 μηνών το ποιο σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζει.

Αυτό που σου λέω θα το δεις όταν βγει το ΧBOX 720 η όπως θα λέγεται με bluray .Το PS3 θα υπάρχει θα βγαίνουν παιχνίδια και ας έχει κυκλοφορήσει το PS4.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Μέχρι το πρώτο κομμάτι συμφωνώ αλλά στο όσο αναφορά το port δεν το ξέρω αυτό αλλά είναι πολλή πιθανόν να είναι έτσι όπως το λες.

Για το bluray ώμος ας πούμε ότι δέχομαι αυτό που λες "Βάλτο σε 2 η και παραπάνω DVD" δεν είναι λύση τη στιγμή που το DVD θέλει ειδική μεταχείριση γραντζουνίζεται για πλάκα.Αν πας να νοικιάσεις ένα παιχνίδι 2 μηνών το ποιο σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζει.

Αυτό που σου λέω θα το δεις όταν βγει το ΧBOX 720 η όπως θα λέγεται με bluray .Το PS3 θα υπάρχει θα βγαίνουν παιχνίδια και ας έχει κυκλοφορήσει το PS4.

κοιτα αν κανεις install το παιχνιδι το δισκακι το βαζεις μονο και μονο για να διαβαστει παντως εχω παιχνιδια απο τοτε που κυκλοφορισε το x-box και ακομα παιζουν κανονικα χωρις προβλημα οτι προσεχεις μενει οπως και cd εχω πολλα χρονια ακομα και βυνιλια και ειναι μπομπα :)

οσο για το επομενο x-box και το θεμα με το blu-ray εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα η microsoft ειχε επιλεξει να υποστηριξει το hd-dvd και απετυχε οποτε βαζοντας blu-ray στο x-box ειναι σαν να παραδεχετε την ηττα της θα μπορουσε να βγαλει ενα περιφεριακο οπως το hd-dvd αλλα δεν θα το κανει

και που το ξερουμε λεω εγω τωρα οτι το x-box 720 δεν θα εχει και αυτο dvd-rom? εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το dvd τουλαχιστον σε αυτην την γενια μετα απο 5 χρονια μπορει να με χαλαει ναι ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Θεωρώ πολύ έξυπνη/ευχάριστη έκπληξη το νέο 360 Slim. Το μονο που του λείπει είναι τα επαναφορτιζόμενα χειριστήρια.
Όσο για Blu-Ray, τι να το κανεις όταν υπάρχουν τα MKV!

Φίλε μου μην το ξαναπείς αυτό.Δεν έχουν καμιά σχέσει τα MKV με τα Blu-Ray αν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό.Άλλο DTS και άλλο DTS-MA.

κοιτα αν κανεις install το παιχνιδι το δισκακι το βαζεις μονο και μονο για να διαβαστει παντως εχω παιχνιδια απο τοτε που κυκλοφορισε το x-box και ακομα παιζουν κανονικα χωρις προβλημα οτι προσεχεις μενει οπως και cd εχω πολλα χρονια ακομα και βυνιλια και ειναι μπομπα :)

οσο για το επομενο x-box και το θεμα με το blu-ray εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα η microsoft ειχε επιλεξει να υποστηριξει το hd-dvd και απετυχε οποτε βαζοντας blu-ray στο x-box ειναι σαν να παραδεχετε την ηττα της θα μπορουσε να βγαλει ενα περιφεριακο οπως το hd-dvd αλλα δεν θα το κανει

και που το ξερουμε λεω εγω τωρα οτι το x-box 720 δεν θα εχει και αυτο dvd-rom? εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το dvd τουλαχιστον σε αυτην την γενια μετα απο 5 χρονια μπορει να με χαλαει ναι ;)

Δεν αναφέρομαι στα δισκάκια που χει ο καθένας μας σπίτι του που αυτά τα προσέχουμε έχω κι εγώ μερικά του PS1-PS2 αλλά για αυτά που πουλάνε στα μεταχειρισμένα και νοικιάζουν τα video clubs.Είναι λες και έχει περάσει ανατρεπόμενο από πάνω τους.

Το αν θα έχει το XBOX 720 blu ray όντος δεν το ξέρουμε αλλά θα ήταν μια καλή κίνηση να τραβήξει την προσοχή και των σονάκιδων "την αφεντιά μου" και αυτόν που θέλουν και τα δυο ψυχαγωγία και λίγο gaming.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

Το αν θα έχει το XBOX 720 blu ray όντος δεν το ξέρουμε αλλά θα ήταν μια καλή κίνηση να τραβήξει την προσοχή και των σονάκιδων "την αφεντιά μου" και αυτόν που θέλουν και τα δυο ψυχαγωγία και λίγο gaming.

κοιτα καπιοι μαζι με εμενα θελουν αυτο που εχουν να εχει μια χρηση και γι'αυτον τον λογο πειρα και blu-ray player δεν μου αρεσει αυτη η νοοτροπια του "τα παντα ολα"

πρεπει μια συσκευη να εχει "ταυτοτητα" εξαλου νομιζω ειναι καλυτερα οταν προοριζετε κατι για μια χρηση και οχι για 10

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

κοιτα καπιοι μαζι με εμενα θελουν αυτο που εχουν να εχει μια χρηση και γι'αυτον τον λογο πειρα και blu-ray player δεν μου αρεσει αυτη η νοοτροπια του "τα παντα ολα"

πρεπει μια συσκευη να εχει "ταυτοτητα" εξαλου νομιζω ειναι καλυτερα οταν προοριζετε κατι για μια χρηση και οχι για 10

Δεν αντιλέγω στην άποψη σου.Έχει μια λογική.Αυτό που θέλω να πω είναι στη γειτονιά μου υπάρχει πολλή ενημερωμένο video club και λέμε ότι βγαίνει το φέρνει ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι όσοι παίρνουν ταινίες BD σε μεγάλο ποσοστό της παίζουν σε PS3.Δεν βάζω τα παιχνίδια γιατί και εκεί είναι πρώτο αλλά αυτό μάλλον οφείλεται και στο ότι το XBOX μοντάρεται.Και μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος συγκρινόταν με BD players τον 600 ευρώ.Αν δεν είχε το hardware το XBOX θα έλεγα εντάξει δεν μπορεί αλλά το έχει και στην σήμερον ήμερα προσπαθείς με ένα να τα έχεις όλα.

Θα μπορούσες να το πάρεις κι 'εσύ αντί του player που πήρες μιας και είναι φοβερό και στο DVD upscale.

το συγκρινα με το blu-ray player που πειρα και δεν το εκανα τελικα το σκευτικα αλλα τελικα αποφασισα να παρω κομματι και οχι ps3.
και ναι σαφως το ps3 εχει βοηθησει παρα πολυ στην εξαπλωση/γνωριμια του blu-ray

σε αυτο που λες για την πειρατεια του x-box εχεις απολυτο δικιο εχει κανει κακο στην κονσολα αλλα τωρα που ερχετε το live στην ελλαδα πιστευω θα ψιλοδιορθωθει
και ξερω αρκετους που δεν περνανε κονσολα γι'αυτο ακριβως το πραγμα για την μη υποστιριξη της microsoft στην ελλαδα ξερω τουλαχιστον 3 παιδια που εχουν ps3 και θα τσιμπησουν και x-box πλεων

και η 2 κονσολες εχουν δωσει πολλα στο gaming και η καθε μια με διαφορετικα χαρακτιριστηκα και καινοτομιες στην ελλαδα τουλαχιστον
αλλα η παντοκρατορια του ps στην ελλαδα ειναι δεδομενη

για εμενα το gaming δεν ειναι μονο το ονομα της κονσολας εξαλου εχω τα πρωηγουμενα ps αλλα οι περισσοτεροι αποφασιζουν μονο με το ονομα και δεν κοιταζουν τοσο τι διαφορετικο εχει μια κονσολα απο την αλλη ειναι playstation τελος θα πουλησει στην ελλαδα

δεν μιλαω προσωπικα για εσενα φιλε μου :)

εγω κοιταξα συγκρινα ειχα παρει το x-box 360 απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του οπως εκανα και με το πρωηγουμενο ps2 αλλα πειρα και το πρωτο x-box μετεπειτα γιατι κατι μου εκανε κου-κου ομως το ps3 δεν μου εκανε κου-κου και ετσι δεν το πειρα αποφασισα αυτην την γενια να μεινω μονο με το x-box 360
εξαλου οι περισσοτερες αποκλειστικοτητες εχουν σπασει οποτε μια χαρα ειμαι ;)

καλημερα,

σημερα ειδα οτι το public δινει 100 ευρω(για το elite) και 80 (για το arcade) ως αποσυρση για οσους προπαραγγείλουν το νεο 360.

δεν είναι (πολύ) άσχημο αυτό δεδομένων των προβλημάτων των παλιών μηχανημάτων, ιδίως αν είστε εκτος εγγύησης, αλλα πως θα μεταφερω τις αγορες μου και τα saves μου από το παλιο στο νεο αφου πρεπει πρωτα να το παραδωσεις(και μαλιστα πλήρες) και μετα να λαβεις το καινουριο?

ειδα επίσης οτι δινει τον σκληρο των 20gb 0,99 ευρω(μαλλον λαθος εκαναν αλλα δεν φταιω εγω γιαυτο) οποτε χτυπηστε τον..φτανει για 2 install!-bye-

o σκληρος εφυγε από την σελιδα, μαλλον εξαντληθηκε.

Last edited:
Το προφιλ μπορεις να το μεταφερεις με flash μνημη , μετα την τελευταια αναβαθμιση αναγνωριζονται απο το XBOX...

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μου εχουν πει οτι γινεται...

Απάντηση: Re: Xbox 360 slim REVEALED!!!!!!

καλημερα,

σημερα ειδα οτι το public δινει 100 ευρω(για το elite) και 80 (για το arcade) ως αποσυρση για οσους προπαραγγείλουν το νεο 360.

δεν είναι (πολύ) άσχημο αυτό δεδομένων των προβλημάτων των παλιών μηχανημάτων, ιδίως αν είστε εκτος εγγύησης, αλλα πως θα μεταφερω τις αγορες μου και τα saves μου από το παλιο στο νεο αφου πρεπει πρωτα να το παραδωσεις(και μαλιστα πλήρες) και μετα να λαβεις το καινουριο?

ειδα επίσης οτι δινει τον σκληρο των 20gb 0,99 ευρω(μαλλον λαθος εκαναν αλλα δεν φταιω εγω γιαυτο) οποτε χτυπηστε τον..φτανει για 2 install!-bye-

o σκληρος εφυγε από την σελιδα, μαλλον εξαντληθηκε.

γινεται οπως λεει και ο yperion ετσι τα περασα και εγω απο τον 20αρι σε 120αρι (elite)

εγω το εκανα με εξωτερικο σκληρο δισκο αλλα γινεται και με flash

ναι οντως πολυ νωρις
αν και καπου ειχα διαβασει οτι η φλας του δεν ειναι
επανεγγραψιμη (του drive) οποτε δεν ξερω αν ισχυει
αυτο, πως και αν μπορεσει να γινει κατι...

αν και ειναι η teamxecuter
μου φαινεται υποπτο που οταν βαζει και βγαζει
το δισκακι δεν φαινεται στην οθονη αλλα μας αφηνει
το προφιλ

Λές δηλ.ότι μπορεί να φορτώνουν άλλη κονσόλα ?
Νομίζω ότι το ''πακέτο'' Xecuter, C4E και Team Jungle δεν έχει κανέναν λόγο να μπεί σε αυτή την διαδικασία με τα διαπιστευτήρια που έχουν δώσει στον χώρο τους.

Απο την άλλη ποτέ μην λές ποτέ.Είδωμεν.

ναι αυτο λεω και εγω αν και ειναι γνωστοι στην xbox scene
αλλα με βαζει σε σκεψεις αυτο που βλεπω στο συγκεκριμμενο
βιντεακι