XBOX | HTPC | DVD Player | PS3 | TVIX

Status
Not open for further replies.
ε, καλά ότι σου αρέσουν τα HTPC το καταλάβαμε, δεν είναι ανάγκη να spam-άρεις το thread :singer:.

μπορείς να μας δώσεις για παράδειγμα ποια είναι αυτά τα "1000+" που περιγράφεις?

νομίζω ότι οι συγκριτικές απόψεις είναι πολύ χρήσιμες για κάποιον που κινείται προς την κατεύθυνση:

media senter [για να βλέπει και mkv των 8 GB με ελ. υπότιτλους, από το τοπικό του δίκτυο]
+
παιχνιδομηχανή [γιατί υπάρχει και ο πιτσιρικάς αλλά και ο ίδιος!]
+
καλή εικόνα [1080 i / p]
+
ευκολία στη χρήση και εγκατάσταση [ο χρόνος δεν περισσεύει και η "ζαλουρα" της μέρας δεν αφήνει περιθώρια για μη ξεκούραστα πράγματα]

Μάλλον μια συσκευή για όλα δεν υπάρχει,
(προσωπική μου άποψη ότι ένα HTPC που δεν είναι πανάκριβο δεν μπορεί να προσφέρει την εύκολη - φιλική χρήση για ένα οικογενειακό σαλόνι),
οπότε μπαίνουμε στη σκέψη για το ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός!

TivX 6500 + Wii
TivX 4100 + PS2 (ή XBOX)
Popcorn hour a100 + PS3

ή τέλος πάντων,

ποιοι συνδυασμοί προτείνονται φίλοι μου;

Last edited:
καλησπέρα φίλε,

εγώ πάντως την συγκεκριμένη εποχή έχω dvico για mkv/xvid και ps3 για blue-ray/games.

συμφωνώ με τους κυρίους που είναι υπερ του HTPC για χρήση μουσικής, δικτυου, τηλεόρασης και ταινιων.

εχω αντικαταστησει όλα τα controls με το ασυρματο ποντικι και πληκτρολόγιο της Logitech, κανεις τα πάντα από παντού και όπως ναναι μόνο με το ποντίκι.

να τώρα που σας γραφω είμαι στον καναπε με οθόνη 120'', ένα παράθυρο 50'' με το AVclub, ένα άλλο 50'' με αγώνες, το media center με περίπου 5000 επιλεγμένα κομμάτια να παίζει σε λαμπές προενίσχυτη - τελικό με Harberth monitor 40, κατεβάζω παράλληλα ταινιακι για αργότερα που θα κλείσω τις λάμπες και θα βάλω τον AV με 7.1 σε optical με το εξωτερικό επεξεργαστή της κάρτας ήχου.
Βοηθητικά για την ημέρα έχω στο γραφείο μια οθόνη 17'' η οποία έχει επαφή και από τον καναπέ.´
δεν με απασχολει αν αυριο μετα τα blue ray θα βγεί... hot ray, θα προσθέσω ένα drive άντε και μια αναβάθμιση

o projector παίζει με όλα τα φώτα αναμένα, το HTPC είναι αθόρυβο, η θερμοκρασία δεν με απασχολεί είναι μεγάλο το σαλόνι
και το βασικότερο όλος ο κόσμος γνωρίζει να χειρίζεται υπολογιστή.
η απόδοση του είναι σαφώς καλύτερη ας πούμε από το 3930 της Denon και ο ήχος του στα επίπεδα των 1000 με 1500ε cd

για άλλους είναι προτεραιότητα τα νεα forma, για άλλους άλλα πραματα.

το κόστος είναι μεγαλο

αλλά σκεφτείτε οτι όλα τα σπίτια πλέον έχουν έναν υπολογιστή

αρα υπολογίστε μόνο το κόστος της αναβάθμισης για να γίνει ποιοτικότερο και λειτουργικότερο

htpc(μουσικη βιντεο)+360(για οποιον θελει καλα παιχνιδια και φτηνα ή το πισι ειναι φτηνο)

οτιδηποτε αλλο δεν αξιζει για μενα, εκτος αν μιλαμε για μη HD περιεχομενο

Status
Not open for further replies.