ξενερωμα....

hxostil

AVClub Addicted Member
λοιπον ειχα μια samsung b7000 46 ιντσων απο το 2010...μετα απο ενα χρονο μου εμφανισε σκια στο πανελ..εγγυηση επισκευη..μετα την επισκευη παλι το ιδιο προβλημα σε αλλο μερος τησ οθονης!!!μετα απο απειρα τηλεφωνηματα και μετα απο συννενοηση απο τον κ.Παναγιωτοπουλο υπευθυνο της samsung τον οποιο ευχαριστω θερμα για τον επαγγελματισμο και την υπευθυνοτητα του,εγινε αντικατασταση με το ποσο αγορας που ειχα διαθεσει 1890 ευρω.Ωραια λεω κι εγω ας παω στην νεα 46d8000 της samsung..την αγοραζω και μετα απο 3 μηνες θορυβος απο τροφοδοτικο!!!παλι service σκεφτομαι και μου ερχονται στο μυαλο τους 2 μηνες ταλαιπωριας απο την παλια μου..τελικα το δις εξαμαρτην...ποτε πια samsung!!!προτεινετε μου κατι αξιοπιστο!!!!!!:furious3:

Ολες οι tv εχουν πιθανοτητα να εμφανισουν βλαβη, αν νιωθεις ατυχος με τις samsung, ριξε μια ματια και σε sony, lg. H sony εχει τσιμπημενες τιμες στα μοντελα της, δηλαδη με τα 2000 δυσκολα θα παρεις αντιστοιχη σε επιδοσεις με τη samsung τηλεοραση.

Θόρυβος από το τροφοδοτικό μπορεί να εμφανιστεί σε όλες τις μάρκες. Είναι λαχείο...

αυτά τα φαινόμενα επειδή είναι η τρίτη φορά ουσιαστικά που συμβαίνουν υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται στο ρεύμα (γείωση κλπ)???? για είναι θέμα καθαρά γκαντεμιάς.

θυμάμαι παλιά σε ένα σπίτι που νοίκιαζα φοιτητής είχα ενα μονιτορ sony trinitron 20άρι και κάθε 3 και λίγο έτρεχα στην αντιπροσωπεία. μετά από τα πολλά ανακάλυψα ότι στην πρίζα δεν είχε συνδεθεί η γείωση (πολυτέλεια). μόλις την εφτιαξα τέλος τα προβλήματα.

μαλλον ειμαι γκαντεμης....το θεμα ειναι πως αν σου τυχει κατι τετοιο δυσκολα πας παλι σε ιδια εταιρια παρολλο που ξερεις οτι και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες...στα λεφτα δεν δινω πολυ σημασια,μαλιστα σκεφτομαι να την χαρισω και να παω σε αλλη αρκει να με ευχαριστει το χομπι μου και οχι να με εκνευριζει...ημαρτον!!!!!!το θεμα ειναι οτι καμια δεν μου αρεσει τωρα (ακομα και αυτη που εχω με εχει απογοητευσει σε μερικα θεματα) και δεν θελω να συμβιβαστω...ισως αργοτερα με αλλη τεχνολογια πανελ και 3d χωρις γυαλια.σκεφτομαι και πλασμα αλλα δεν θελω μετα απο μια ταινια να αγχωνομαι αν εχει μεινει λογοτυπο σταθμου....μπερδεμα!

Αν σου αλλαξουν τροφοδοτικο εχει καλώς.
Αλλοιως αν δεν αντεχεις το θορυβο, πανε στη Sony,
που δεν εχει πια clouding, και εχει κινηση για σεμιναριο.

απο θεμα service αν εξαιρεσεις την μεγαλη καθυστερηση που ειχα(εφταιγε και το οτι αλλαζε απο ΦΟΥΡΛΗΣ σε samsung) ειναι πολυ οκ στο θεμα βλαβων,τουλαχιστων στα χανια που μενω..θα μου το αλλαξουν σιγουρα οτι χρειαστει...πιστευω οτι η sony εχει δειξει καλη διαγωγη σε σχεση με αλλες...εχει κανεις την 820 να μου πει για clouding banding????εχω ξενερωσει τοσο πολυ που δεν ανοιγω καν την τηλεοραση και οποτε περναω απο διπλα της ριχνω και μια μουτζα!!.θα το γυρισω στο πλεξιμο!!!!!:furious3: