ΞΕΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ....

tigergreg

Banned
24 June 2008
3,304
ΑΘΗΝΑ
Ξεπαραιτείται ο Δημαράς
«Οφειλόμενες εξηγήσεις» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Δημαράς τα όσα περιλαμβάνει σε χθεσινή του ανακοίνωση για τη διαφαινόμενη πρόθεσή του να μην παραιτηθεί τελικά από τη θέση του βουλευτή.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημαράς είχε αρχικώς ανακοινώσει ότι θα παραιτηθεί, μετά διέρρευσε ότι παραμένει και αργότερα ότι παραιτείται όπως αρχικά ανακοίνωσε.

Στο χθεσινό κείμενο αποδίδει τη δήλωση παραίτησης (δεν διευκρινίζει εάν αναφέρεται στην αρχική ή τη «δεύτερη») στις «ανίερες, ανοίκειες και συκοφαντικές επιθέσεις που δέχθηκα ως πολιτικό πρόσωπο, υπό το κράτος τεράστιας συναισθηματικής πίεσης». Προηγουμένως, τονίζει ότι τα αποτελέσματα των εκλογών επικρότησαν αντικειμενικά την απόφασή του να μην ψηφίσει το Μνημόνιο καθώς την ίδια στάση κράτησε το 70% των ψηφοφόρων στην Περιφέρεια Αττικής.

«Διανύουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και καθήκον μου είναι να εξακολουθήσω να αγωνίζομαι από τις επάλξεις εκείνες στις οποίες με έταξε ο ελληνικός λαός», καταλήγει συμπληρώνοντας ότι την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στις 2.00 μ.μ., ύστερα από απόφαση φίλων, συντρόφων και συναγωνιστών, «θα ανακοινώσουμε τα επόμενα πολιτικά μας βήματα».

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=239773

είναι φοβερή πάντως η αίσθηση ευθύνης που έχουν οι πολιτικοί μας: δεν έχουν τη δύναμη να κρατήσουν το λόγο τους ούτε σε παραίτηση.

απιστευτοι...

Οσο ασυνεπής ειναι ο Δημαράς (καί αναξιόπιστος)εκατό φορές περισσότερο αναξιόπιστοι ειναι οι βουλευτές εκείνοι τού GAP πού σέ διάφορες συνεντεύξεις τους ή σε συζητήσεις τής κοινοβουλευτικής τους ομάδας εκφράζουν τίς διαφωνίες τους μέ την δουλική πολιτική πού ακολουθείται και μετά πάνε σάν ''πρόβατα'' και υπερψηφίζουν ολα τά τρισάθλια και αντιδραστικά νομοσχέδια..

Re: Απάντηση: ΞΕΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ....

Οσο ασυνεπής ειναι ο Δημαράς (καί αναξιόπιστος)εκατό φορές περισσότερο αναξιόπιστοι ειναι οι βουλευτές εκείνοι τού GAP πού σέ διάφορες συνεντεύξεις τους ή σε συζητήσεις τής κοινοβουλευτικής τους ομάδας εκφράζουν τίς διαφωνίες τους μέ την δουλική πολιτική πού ακολουθείται και μετά πάνε σάν ''πρόβατα'' και υπερψηφίζουν ολα τά τρισάθλια και αντιδραστικά νομοσχέδια..

Σπύρο κι εμένα συμπαθής μου είναι ο Δημαράς, πολύ περισσότερο από τα πρόβατα που αναφερεις, αλλά δεν μπορώ σε τέτοιους καιρούς να συμψηφιζω αθωωνοντας τον λιγότερο συνεπή. περίμενα να κάνει τη διαφορά όχι παραιτούμενος αλλά κρατώντας το λόγο του. βέβαια βγαίνοντας απτή βουλή και με τα βρωμοκαναλα που μας εξημερώνουν θα χανόταν, αλλά θα είχε φανεί αξιόπιστος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΕΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ....

Σπύρο κι εμένα συμπαθής μου είναι ο Δημαράς, πολύ περισσότερο από τα πρόβατα που αναφερεις, αλλά δεν μπορώ σε τέτοιους καιρούς να συμψηφιζω αθωωνοντας τον λιγότερο συνεπή. περίμενα να κάνει τη διαφορά όχι παραιτούμενος αλλά κρατώντας το λόγο του. βέβαια βγαίνοντας απτή βουλή και με τα βρωμοκαναλα που μας εξημερώνουν θα χανόταν, αλλά θα είχε φανεί αξιόπιστος...

Μιχάλη απλά υπερθεμάτισα τού τίτλου και υπερέβαλα σε σχέση μέ τούς άλλους δήθεν ''διαφωνούντες''..
Καμιάν εμπιστοσύνη δεν εχω σε αυτόν..
Αλλως τε εξ´αρχής ήταν εντελώς ασαφής σε οσα δήλωνε και δεν ηταν καθόλου πειστικός στά περί μνημονίου ..Φαινόταν νά μήν θέλει νά κόψει τίς γέφυρες και δεν είναι επίσης τυχαίο οτι στίς Δημοτικές απέτυχε..

Αν πάντως θέλει και αυτός νά φτιάξει κόμμα θάναι γιά γέλια..Αρχίζουμε και πήζουμε στούς ''σωτήρες''.

Χμμ... Τωρα που το λες, να δεις που θα γυρισει μετα βαίων πιο κοντα στις εκλογες για να αποδειξη την... μεγαλοψυχια του αρχηγου του και την 'αριστερη' στροφη...στον σοσιαλισμο :angel:

Τα είπες ολα!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: