Ξέρετε την Jenna Haze ?

Βλεπω εχουμε πολλους επιστημονες εδω εεε...:BDGBGDB55:

ε ρε γελια, δεν θυμαμαι να ειχα κανενα ιδιαιτερο κολλημα με καμμια απο τα νιατα μου για να κανω συγκεκριμενα search. Την μονη ετσι που θυμαμαι εντονα απο τα νιατα μου ειναι η Ginger Lynn που μαμουσε και εδερνε τοτες..Οι καινουργιες ολες πλαστικες μου φαινονται, απλα οσοι ξερουνε προτιμουνε μονο POV :firstprize:

απο το βιογραφικο της λεγαμενης Jenna Haze βλεπω Υψος : 5ft 2in (1.57 cm) Ρε την ταπα..:flipout:

Για εκπαιδευτικό υλικό προτείνω δίκτυο torrent, κάντε p.m για link

Aπo Jenna Haze Ταινίες: Jenna Haze Darkside, Big Bottom Sadie, Fleshunter 1, Trained teens 1.

Απο POV τις σειρές Jack's POV, Brother Love's POV Fantasy.

Μερικές σημαντικές καλλιτέχνιδες (παλιές και νέες) : Aurora Snow, Tiffany Mynx, Carmen Luvana, Hillary Scott, Draghixa, Monica Sweatheart, Taylor Rain, Belladona, April, Jeanie Rivers,Kaylynn, Sylvia Saint, Lucy Thai, Bree Olson, Tera Patrick, Maya Hills, Desert Rose, Kina Kai, Kat, Katsumi, Luna Lane.Traci Lords, Sunny Lane, Justin Romee, Amy Ried, Jayna Oso, Gauge, Dominica Leoni.

Last edited:

Aπo Jenna Haze Ταινίες: Jenna Haze Darkside, Big Bottom Sadie, Fleshunter 1, Trained teens 1.

Μερικές σημαντικές καλλιτέχνιδες (παλιές και νέες) : Aurora Snow, Tiffany Mynx, Carmen Luvana, Hillary Scott, Draghixa, Monica Sweatheart, Taylor Rain, Belladona, April, Jeanie Rivers,Kaylynn, Sylvia Saint, Lucy Thai, Bree Olson, Tera Patrick, Maya Hills, Desert Rose, Kina Kai, Kat, Katsumi, Luna Lane.Traci Lords, Sunny Lane, Justin Romee, Amy Ried, Jayna Oso, Gauge,
Dominica Leoni.

Ξέχασες το Jena Jaze is Raveged-bye-

Μερικές σημαντικές καλλιτέχνιδες (παλιές και νέες) : Aurora Snow, Tiffany Mynx, Carmen Luvana, Hillary Scott, Draghixa, Monica Sweatheart, Taylor Rain, Belladona, April, Jeanie Rivers,Kaylynn, Sylvia Saint, Lucy Thai, Bree Olson, Tera Patrick, Maya Hills, Desert Rose, Kina Kai, Kat, Katsumi, Luna Lane.Traci Lords, Sunny Lane, Justin Romee, Amy Ried, Jayna Oso, Gauge, Dominica Leoni.

Δημήτρη καλημέρα,

Δεν υπάρχει τέλος!!!:operator:

Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ λιγότερη μοναξιά από πριν!

Υπάρχουν κι άλλοι φίλοι του είδους τελικά!

Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ λιγότερη μοναξιά από πριν!

Υπάρχουν κι άλλοι φίλοι του είδους τελικά!

Ασφαλώς, μήπως θα χρειαστεί ειδική κατηγορία δεν ξέρω, αλλά όσο και να φαίνεται παράξενο ακόμα και εδώ υπάρχουν διαμάντια και σκουπίδια.-bye-

Απάντηση: Re: Ξέρετε την Jenna Haze ?

Ξέχασες την Asia Carrera:worshippy:

απο το βιογραφικο της λεγαμενης Jenna Haze βλεπω Υψος : 5ft 2in (1.57 cm) Ρε την ταπα..:flipout:

Στο σωστό ύψος. :grandpa:

Πολλά νιάτα βλέπω.
Τη Seka την θυμάται κανείς;

Kύριοι TRACI LORDS. Όλα τα άλλα...

Λες για εκείνη που βλέπαμε στην αρχαιότητα με τον Περικλή και τον Αλκιβιάδη; :p :coool:

Δε μου κάνετε κι εμένα ένα σεμινάριο να ξεστραβωθώ λίγο γιατί από καλό σινεμά μου φαίνεται είμαι σκράπας. :flipout:
Μόνο μην ανεβάσετε παρακαλώ αποκαλυπτικές φωτογραφίες και πονηρά LINKS . Γι αυτά υπάρχουν κα τα PM .
Περιμένω με αγωνία ( τα PM) :flipout:

Βλεπω εχουμε πολλους επιστημονες εδω εεε...:BDGBGDB55:

ε ρε γελια, δεν θυμαμαι να ειχα κανενα ιδιαιτερο κολλημα με καμμια απο τα νιατα μου για να κανω συγκεκριμενα search. Την μονη ετσι που θυμαμαι εντονα απο τα νιατα μου ειναι η Ginger Lynn που μαμουσε και εδερνε τοτες..Οι καινουργιες ολες πλαστικες μου φαινονται, απλα οσοι ξερουνε προτιμουνε μονο POV :firstprize:

Τοτε θα εχεις δει και το αξεχαστο:

"Amber, Ginger & Porsche"
(Ολες, Lynn)
:worshippy:

Τοτε θα εχεις δει και το αξεχαστο:

"Amber, Ginger & Porsche"
(Ολες, Lynn)
:worshippy:

Εκεί έχεις μείνει ?????? Μεταξεταστέος ο κύριος...

Γι'αυτό σου λέω βάλε ένα δυο δορυφόρους!!!!:flipout: :flipout:

.....Γι'αυτό σου λέω βάλε ένα δυο δορυφόρους!!!!:flipout: :flipout:

Tαπαμε το διαδίκτυο είναι γεμάτο, υπάρχουν διαμάντια και σκουπίδια βέβαια είναι στην κρίση του καθενός για το ποιές θα είναι οι επιλογές του.:operator:

Για να μην αρχίσω για vanessa del rio...

Ε βέβαια και Vanessa Del Rio :grinning-smiley-043 ...Δημήτρη μου
Ηταν τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστα απο τίς άλλες
Αν και σε κάποια στιγμή τόσο η Ciciolina οσο και η φίλη τής η Moana , είχαν τσακίσει τα πάντα ..
Επίσης πέρα απο τίς Αμερικάνες , είναι και κανα δυό Ιταλίδες απο Salieri μεριά (δεν θυμάμα τώρα ονόματα ) που δέν παίζονται με τίποτα