xiaomi apro + casb320

patelis

New member
26 January 2025
4
χαιρετω ... ερωτηση συμβατοτητας ισως , η tv ειναι xiaomi apro 75 2025 (hdmi earc) και soundbar casb320 crystal audio (hdmi arc)
αν και την αναγνωρίζει η τηλεοραση την ηχομπαρα κατα την ενεργοποιηση της δεν εχω ηχο , εχω τσεκαρει ολες τις παραμετρους απο το μενου και θεωρω οτι ειναι οκ.
το καλωδιο το πηρα απο κωτσοβολο λεει high speed κλπ αλλα και ενα αλλο προσφατα αγορασμενο παλι δεν παιζει , μηπως θελει καποιο σπεσιαλ καλωδιο η οι συσκευες δεν ειναι συμβατες ? εχω την εντυπωση οτι η ηχομπάρα ειναι χρονια που εχει κυκλοφορήσει.

Απ' ό,τι βλέπω μπορεί να δεχτεί μόνο PCM σήμα η ηχομπάρα σου, επομένως θα πρέπει να τσεκάρεις τις ρυθμίσεις εξόδου ήχου της TV.

Δεν ξερω φιλε μου εχτες παιδευομουν δυο ωρες σημερα δεν ξερω πως χωρις να κανω κατι επαιξε ... τι να πω ... διαολομηχανηματα χαχαχα

αυτο που παρατήρησα ειναι οτι αν απενεργοποιηθει η ηχομπαρα για να επανελθει ο ηχος πρεπει να βγει και να μπει στιγμιαια το βυσμα στην θυρα . οποτε δεν την σβηνω ....

Δηλαδή θέλει να επικοινωνήσει ξανά με την TV, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να το κάνει αυτόματα. Ή θέλει αρκετή ώρα.

Η συγκεκριμένη ηχομπαρα επειδη έτυχε να την δουλέψω, αν πχ βλέπεις netflix και πατήσεις pause, μετά από κανένα 10λεπτο σβήνει επειδή δεν δέχεται σήμα.
Αυτό νομίζω δεν μπορείς να το παρακάμψεις, να μην μπαίνει σε standby δηλαδή.
Όταν πατήσεις ξανά play να παίξει η ταινία, δεν ανοίγει αυτόματα η μπάρα. Θα παίξει με τα ηχεία της τηλεόρασης. Για να λειτουργήσει η μπαρα θα πρέπει να την ανοίξεις με το remote.

Η συγκεκριμένη ηχομπαρα επειδη έτυχε να την δουλέψω, αν πχ βλέπεις netflix και πατήσεις pause, μετά από κανένα 10λεπτο σβήνει επειδή δεν δέχεται σήμα.
Αυτό νομίζω δεν μπορείς να το παρακάμψεις, να μην μπαίνει σε standby δηλαδή.
Όταν πατήσεις ξανά play να παίξει η ταινία, δεν ανοίγει αυτόματα η μπάρα. Θα παίξει με τα ηχεία της τηλεόρασης. Για να λειτουργήσει η μπαρα θα πρέπει να την ανοίξεις με το remote.
στην δικη μου περιπτωση δεν μπαινει σε λειτουργία αναμονης ευτυχως οποτε δεν την απενεργοποιω ποτε και οποτε ανοιγω την tv παιζει κανονικα.