xp απορίες...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
ίσως να είναι απλό αλλά γιά μένα μπελάς...

πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε τα συνεφάκια που βγαίνουν κάτω δεξιά στο taskbar και λένε κάθε τόσο ότι ο υπολογιστής μπορεί να κινδυνεύει, ότι υπάρχουν ενημερώσεις, ότι δεν είναι συνδεδεμένο το δίκτυο και ό,τι άλλη βλακεία θέλει να βλέπει ο μέσος αμερικάνος στον κομπιούτορά του?

Επίσης εδώ και 20 μέρες του έχει κολλήσει και μου λέει ότι έχω έτοιμα δεδομένα γιά αντιγραφή σε cd....

Πως γίνεται να γλυτώσω από όλα αυτά τα χαζά...?

Φέρτε πίσω τα 2000 μου......

Πινάκας ελέγχου,κέντρο ασφαλείας,αριστερά κάτω :αλλαγή του τρόπου αποστολής ειδοποιήσεων απο το κέντρο ασφαλείας.

χμ θενκς πολύ....!

παραμένει το θέμα, το ασύρματο δίκτυο δεν είναι συνδεδμένο, δεν έγινε σύνδεση με όλες τις θέσεις εργασίες και άλλα φαιδρά, καθώς και το θέμα των δεδομένων που περιμένουν με αγωνία να αντιγραφούν.... (και να ήξερα πού είναι και περιμένουν...)

Βγάλε οτι δισκο έχεις απο τον οδηγό και έπειτα στον explorer κανε κλίκ πάνω στο εικονίδιο του οδηγου. Τότε θα δεις τι έγγραφα έστειλες κατα λάθος για εγγραφή σε cdr. Σβήσε τα και ξεμπέρδεψες.

Απλα ανοιξε τον explorer και κλικαρε επάνω στο εικονίδιο του οδηγου CD/DVD τοτε θα σου δείξει τι έχεις στειλει για εγγραφή και σβήσ'τα!