Yamaha 2011 A/V Receivers

Re: YAMAHA 2011 A/V RECEIVERS

Καλησπέρα skopelos1 θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι το <standby pass through> που γράφεις πιο πάνω, είναι από τον Yamaha ή από άλλον ενισχυτή, την ερώτηση την κάνω γιατί έχω τον Yamaha 2010 .

Καλησπέρα....ναι τελικα αγόρασα τον RXA 1010 ....Έχω μείνει πολυ ευχαριστημένος, το standby pass through δουλεύει άψογα και η δεύτερη hdmi out μου έλυσε τα χέρια λόγω προβολεα.Σε ταινίες που τον χρησιμοποιώ περισσότερο το ακουστικό πεδίο που δημιουργεί είναι πολυ γεμάτο και ικανοποιητικό.Ο χώρος μου στο σαλόνι είναι περίπου 25 τετρ.μετρα και το σύστημα μου σε 7.1.Επίσης εμφανισιακα είναι πολυ ωραίος αλλα τις φωτεινές ενδείξεις του θα τις προτιμουσα διαφορετικές...είχα τον Yamaha rxv-757

Μάλλον εννοεί την ικανότητα του ενισχυτή να κάνει passthrough το σήμα που παίρνει από τις εισόδους HDMI προς το μέσο προβολής, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Ετσι μπορείς να βλέπεις ταινία π.χ. από player ή από δορυφορικό δέκτη με τον ενισχυτή κλειστό, ακούγοντας τον ήχο μόνο απ' τα ηχεία της τηλεόρασης (αν δεν θέλεις να κάνεις χρήση του ενισχυτή και των ηχείων του).

Εντάξει, ευχαριστώ πολύ Κώστα, εγώ μπερδεύτηκα με το pass through του audio, επειδή τον περισσότερο χρόνο με αυτό ασχολούμαι. Κανόνισε κάποια μέρα τον Αύγουστο με τον Βασίλη να ανέβετε.

Μάλλον εννοεί την ικανότητα του ενισχυτή να κάνει passthrough το σήμα που παίρνει από τις εισόδους HDMI προς το μέσο προβολής, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Ετσι μπορείς να βλέπεις ταινία π.χ. από player ή από δορυφορικό δέκτη με τον ενισχυτή κλειστό, ακούγοντας τον ήχο μόνο απ' τα ηχεία της τηλεόρασης (αν δεν θέλεις να κάνεις χρήση του ενισχυτή και των ηχείων του).

Απάντηση: YAMAHA 2011 A/V RECEIVERS

Ξεθαβω παλιο θεμα. Ο 371 εχει δυνατοτητα να εχω εικονα απο το media player στην τηλεοραση οταν ειναι κλειστος; Τον πηρα απο αγγελια και δεν τον εχω ψαξει ακομα απλα εκει που τον ειχα ανοικτο και εβλεπα ταινια τον εκλεισα και παπαλα η εικονα επρεπε να τον ανοιξω παλι.

Απάντηση: YAMAHA 2011 A/V RECEIVERS

passthrough αυτο επρεπε να εχει και δεν το εχει. Αλλη ερωτηση δεν με αποσχολει αν θα πρεπει να τον εχω ανοικτο για να δω καποια ταινια αλλα αν θελω να τον εχω χαμηλωσει εντελως και να ακουω απο τα ηχεια την τηλεορασης μπορω;

Μπορείς.

Άσχετα από την ένταση, μπορείς να τον ρυθμίσεις ο ήχος να πηγαίνει σε αυτόν, σε αυτόν και την TV, στην TV μόνο.

Για τον ήχο να περνάει από αυτόν και να πηγαίνει στην TV, setup>HDMI setup>Audio>TV.
Για να έχεις ήχο και σε αυτόν και στην TV, στο τελευταίο βήμα επιλέγεις Amp+TV
To menu για το Audio εμφανίζεται μόνο όταν το HDMI control είναι στο off.

Μια ερωτηση το zone2 στον 771 τι κανει? Ενονω ηχεια το ενεργοποιω αλλα δεν βγαζει ηχο. Πια η λειτουργεια του zone2 τελικα