YAMAHA DSP AX-2

ALEXANDROS

Established Member
19 June 2006
258
Πωλείται ο γνωστός Α/V ενισχυτής (6X100 watts&2X25 watts για τα front effect ηχεία)με δυνατότητα χρησιμοποίησης έως και δύο subwoofer για ποιοτικό home cinema αλλά και για ικανοποιητική αναπαραγωγή μουσικού προγράμματος.Ο ενισχυτής είναι χρώματος μαύρου,είναι αγρατζούνιστος και έχει χρησιμοποιηθεί ως προ οδηγούμενος από τους τελικούς της rotel και roister που επίσης πωλούνται.Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο ενισχυτής έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις των ηχείων για βελτιστοποίηση του ηχητικού περιβάλλοντος.Τιμή με pm.

Τρομερό μηχάνημα, τρομερή τιμή.

Όποιος είναι υποψήφιος αγοραστής από τη Β.Ελλάδα μπορεί να τον ακούσει στο σπίτι μου να οδηγεί τα Chario Millenium II συνδεδεμένος ψηφιακά με H/Υ.

ΥΓ: Ουδεμία σχέση έχω με τον πωλητή, απλά με 400 ευρώ αυτό που μπορείς να πάρεις σήμερα δεν έχει σχέση με αυτό το μηχανάκι.

Συμφωνώ πως για τα λεφτά που τον δίνω είναι μεγάλη ευκαιρία.Απλά τον δίνω λόγω αναβάθμισης και πιστέψτε με έδωσα πολύ περισσότερα για να ακούσω ««πραγματική»» διαφορά.

καταπληκτικη τιμη για αυτον τον ενυσχητη τη στιγμη που στο ΕΒΑΥ φευγει πανω απο 600...................

τρεχτε μαγκες διοτι ειναι καραπροσφορα !!!!! αν δεν ειχα παρει τον δικο μου πριν κανα 8 μηνο θα τον χτυπαγα...

Βαγγελη δεν επιτρεπεται η "πριμοδοτηση" απο αλλα μελη σε αγγελιες.

Ασε να κρινουν τα μελη.

Απάντηση: Re: YAMAHA DSP AX-2

Βαγγελη δεν επιτρεπεται η "πριμοδοτηση" απο αλλα μελη σε αγγελιες.

Ασε να κρινουν τα μελη.

οχι ρε συ απλα εσκασα απο το κακο μου αφου πηρα και εγω πριν 8 μηνες για 400 ευρα μηχανημα 5 ετιας ( οχι οτι δεν ειναι καλος ....αλλα)

ενω θα μπορουσα να πεσω σε τετοια ευκαιρια .....

διοτι τετοιον εψαχνα και εφευγαν πολυ πανω ..

Από αυτά που ακούω παιδιά μήπως «πιάστηκα κορόιδﻨ;Νομίζω θα αφήσω αυτή την τιμή για λίγο καιρό ακόμα...
Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τα παιδιά για τα καλά τους λόγια παρότι δεν πρέπει να έχουμε ανταλλάξει ούτε e-mail.Προφανώς το έχουν ψάξει πιο πολύ από εμένα.