Yamaha RX-V 1400 & αγορά subwoofer

a123xxsp

New member
16 January 2008
3
Καλησπέρες σε όλους,
έχω ένα yamaha RX-V 1400 όπως λέει και ο τίτλος με custom ηχεία που μου έχει φτιάξει ένας γνωστός (δεν ξέρω πολλά χαρακτ. ... πονεμένη ιστορία), το θέμα είναι ότι άμεσα θα προχωρήσω σε αγορά subwoofer και σκεφτόμουν για το YST 515 της yamaha, το θέμα είναι
α) μήπως είναι πολλά τα 250W για τον ενισχυτή μου (μην κάθεται και τελείως)
β) υπάρχει κάποιος άλλος δοκιμασμένος συνδυασμός;

ευχαριστώ,
Αντώνης

κανείς;;;

Απάντηση: Re: Yamaha RX-V 1400 & αγορά subwoofer

κανείς;;;

Τη στιγμή που το sub ειναι ενεργό (δηλ. έχει δικό του ενισχυτή) δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εγώ θα σε συμβουλευα να παρεις και λιγο μεγαλυτερο, γυρω στα 350-500 watt!

Ενεργο παντα...:grandpa:

Κοιτα και αυτο αν φτανει στο budjet σου... Ειναι στα 675watt! Θα σου καλυπτει και μεγαλυτερο χωρο ΑΝΕΤΑ αργοτερα και δεν θα χρειαζεται και να το ζοριζεις σε ενταση για να βγαλει καλο μπασο!
http://www.audioshop.gr/index.php?section=products&cat=41&subcat=47&viewid=220010

Εναλλακτικα μπορεις να παρεις και 2 μικροτερα sub και να τα τοποθετησεις δεξια και αριστερα συμετρικα και ετσι να εχεις πλουσιο "στερεοφωνικό" μπάσο!

Last edited:
παιδιά ευχαριστώ, μάλλον θα προχωρήσω με το 515, το έχω βρει 267 και μέχρι εκεί καλά μου είναι γιατί έρχονται καιροί δύσκολοι, ίσως αργότερα αν ορθοποδήσουμε και μας είναι λίγο να χτυπήσω ένα ίδιο.. να έχει και παρέα :earmuffs: