Yamaha RX-V2700 μαυρος

ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ

Established Member
8 July 2006
292
Πωλειται λογω αναβαθμισης ο Yamaha RX-V2700, χρωματος μαυρου, 2 ετων, αγορασμενος απο Ελλαδα (απο γνωστο καταστημα του χωρου), σε εξαιρετικη κατασταση και με ελαχιστη χρηση.

Υπαρχουν διαθεσιμα κουτια συσκευασιας, πλαστικα, κλπ.

Εδω υπαρχουν τα βασικα χαρακτηριστικα απο το site της Yamaha.
http://www.yamaha-uk.com/av_amps_receivers/?product_id=160

Και εδω ενα review.
http://hometheater.about.com/od/avreceiversreviews/fr/yamaha2700full.htm

Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα παρακαλω ας αποστειλει pm.

Για να ολοκληρωθει η αγοραπωλησια θεωρω επιβεβλημενη την ακροαση του προηγουμενως.

Δεν ενδιαφερομαι να τον σκοτωσω (θεωρω λογικη μια τιμη κοντα στο 60% της αρχικης), καθως και για σχολια απο μη ενδιαφερομενους "γνωστες".

Συγνώμη αλλά το 60% της τιμής που τον αγόρασες ή της τιμής που έχει τώρα ?

Οταν τον αγορασα εκανε γυρω στα 1200 ευρω.

Τωρα βλεπω στο skroutz βλεπω οτι δεν υπαρχει κατω απο 950.

Εγω τον δινω 650 ευρω.

Καπου στη μεση πεφτει νομιζω.

Η τιμή που το δίνεις είναι καλή (75%) απλώς για σωστή ενημέρωση και αφού εσύ ανέφερες τιμές από Ιντερνετ ο ΝΑΚΑΣ στο επίσημο site το δείνει 859 σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=51469

Γι αυτό σου είπα σε ποιο 60% αναφέρεσε.
Θα σου απαντήσω μέχρι το βράδυ.

Τιμή @γοράς Online

859,00
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Τιμή @γοράς με δόσεις
6 x 143,17

Οι δόσεις ισχύουν ΜΟΝΟ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, είναι ΑΤΟΚΕΣ και υπολογίζονται με βάση την τιμή web offer του προϊόντος.

Διαθεσιμότητα: In Stock

Αγαπητοι φιλοι θα ηθελα να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα για να ξερετε αν σας ενδιαφερει η αγγελια ή οχι.

Δεν εχω κανενα λογο να κατεβασω πολυ την τιμη ουτε και να τον πουλησω, εκτος απο την τρελα μου για αναβαθμιση.

Αν βρω καποιον πολυ κοντα στα 650 ευρω θα τον δωσω αλλιως θα τον κρατησω, γιατι οχι μονο δεν εχει κανενα προβλημα ειναι και υπεραρκετος για τον χωρο μου. Επιπλεον ειμαι κατευχαριστημενος απο την αποδοση του.

Δεν γνωριζα ποσο τον πουλαει ο Νακας γιατι απλουστατα δεν τον βγαζει στο skroutz. Εκανα μια ερευνα εκει και οτι εβγαλε σε μενα θα βγαλει και σε ολους, αυτο και εγραψα.

Δεν με ενδιαφερουν πολυ χαμηλες προτασεις, αν και τις καταλαβαινω, δεν ειναι η περιπτωση.

Ακομη περισσοτερο δεν βρισκω νοημα οπως εγραψα και στην αρχη σε σχολια του ποσο περιπου πρεπει να τον πουλησω απο μελη που δεν ενδιαφερονται πραγματικα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Έχω και εγώ ένα ίδιο ενισχυτή στην αποθήκη και παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αγγελία.

Last edited by a moderator:
Ακομη περισσοτερο δεν βρισκω νοημα οπως εγραψα και στην αρχη σε σχολια του ποσο περιπου πρεπει να τον πουλησω απο μελη που δεν ενδιαφερονται πραγματικα

Μπορει να μην βρισκεις νοημα αλλα αυτα τα σχολια ειναι πολυ χρησιμα γιατι μονο ετσι θα μαθει καποιος που ενδιαφερεται για την αγορα ποια ειναι η πραγματικη τιμη της συσκευης αυτη την στιγμη.

Δυστυχως αυτο ειναι και το "λεπτο" σημειο των αγγελιων,τα σχολια μπορει να ειναι καλοπροαιρετα αλλα μερικες φορες και πολυ κακοπροαιρετα.

Οσο για τη τιμη,νομιζω οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τους βασικους νομους της αγορας και να ξερεις οτι η "τρελλα της αλλαγης" κοστιζει αρκετα.