YAMAHA RX-V3800

dloger

Senior Member
27 December 2007
549
Αθήνα
Πωλείται ραδιοενισχυτής YAMAHA RX-V3800 ΜΑΥΡΟΣ, ενός χρόνου, με απόδειξη αγοράς, σε άριστη κατάσταση στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ισχύς Εξόδου:
7x140 W (8 ohms)
Αποκωδικοποίηση Ήχου:
Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Digital TrueHD, DTS Digital Surround, DTS 96/24, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS Neo:6
Είσοδοι:
4 x HDMI, 5x Digital optical, 3x coaxial, 3 x component video, 6x S-Video, multi-channel, iPod (με τον προαιρετικό εξοπλισμό YDS-10 Universal Dock), USB
Έξοδοι:
1 x HDMI, 1 x component, 3 x S-Video
Χειριστήριο:
2 χειριστήρια (1 Πολλαπλών λειτουργιών & 1 για διαχείριση ζωνών)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 435 x 171 x 439 χιλ.

Τιμή 850 ευρώ.

Attachments

• Yamaha rxv3800.jpg
    Yamaha rxv3800.jpg
    7 KB · Views: 410
Φίλε μου για 700 ευρώ προτιμώ να τον κρατήσω.
Πάντως ο RX-V3900 πού είναι το καινούργιο μοντέλο έχει καινούργιος γύρω στα 1550 ευρώ (απο Ελλάδα) και η μόνη ουσιαστική διαφορά με τον 3800 είναι η διπλή έξοδος HDMI κάτι που βολεύεται με ένα splitter 50ευρώ. Οπότε 800ευρώ για τον 3800 (περίπου 50% κάτω) είναι νομίζω μια καλή τιμή.

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον

Υπάρχει ακόμη. 700 ευρώ η καλύτερη τιμή που μπορώ να κάνω. Πάντως ο ενισχυτής είναι σαν καινούργιος και δίνεται με την πλήρη συσκευασία του.

Οχι φίλε μου δεν με ενδιαφέρει ανταλλαγή με παλαιότερο μοντέλο.
Τον πουλάω γιατί προσβλήθηκα απο το μικρόβιο της αναβάθμισης (και όχι της υποβάθμισης)

δεν προτεινα υποβαθμιση απλως τα μεγαλα μοντελα φευγουν δυσκολοτερα απο οτι τα μικροτερα και υπαρχει και χρηματικη διαφορα στα 300 ευρω μετρητα.
Μια προταση εκανα.
Καλοπουλητος παντως αλλα τα μτχ δυσκολα φευγουν σε τετοιες τιμες και γω 1300 εδωσα για τον 2500 και τον δινω 400.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ 1/5. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Γενικά αυτό που λες ισχύει. Η διαφορά είναι ότι ο 3800 είναι μοντέλο 2 ετών, ενσωματώνει τα καινούργια format των blu ray έχει HDMI και γενικά δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη. Γι'αυτό και πουλιέται ακόμη καινούριος.