YAMAHA RX-V596

Status
Not open for further replies.

zafeiros

Senior Member
5 March 2009
444
Πωλείται λόγω αναβάθμισης ο

YAMAHA RX-V596 (DTS, DD, 5.1, 100watt/chanel/8ohm, 5.1 preouts)

μαζί με τα ηχεία μου

Wharfedale 8.1 (ζεύγος) 100watt/ 6ohm
Wharfedale 8 center 100watt/ 6ohm
Yamaha YST-SW80
Infinity Reference 61 MKII (Ζεύγος) 150watt /6ohm

Ολα σε άψογη κατάσταση εκτός από τα infinity που χρειάζονται refoaming (θα δώσω μαζί το refoaming kit που πήρα από Αμερική)

Τιμή Πακέτου 500 (Μόνο ο RXV596 είχε τιμή αγοράς 450 )

file mou paizei na mou ta afiseis 460 ? 8a er8w na ta parw avrio prwi apo to spiti sou. irakleio eimai :)

Μολις ειδα οτι ο ενισχυτης δεν εχει ουτε hdmi ουτε optical ε... Δυστυχως δεν μου κανει. Ευχαριστω

Μολις ειδα οτι ο ενισχυτης δεν εχει ουτε hdmi ουτε optical ε... Δυστυχως δεν μου κανει. Ευχαριστω

Έχει 2 optical και 1 coaxial. Η Αποκωδικοποίηση DTS και DD γίνεται μια χαρά με optical/spdif. Το χρησιμοποιώ εγώ για αναπαραγωγή από DVD και HTPC και είμαι μια χαρά. ΗDMI δεν έχει αλά δεν έχει και νόημα κιόλας σε 5.1 ενισχυτή. Ο μόνος λόγος που μπορεί να χρειαστεί το HDMI είναι αν θέλεις να επενδύσεις κανα 300αρι για BLueray player. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πας σε πιο ακριβή λύση ενισχυτή 7.1 (κάνα 450 -800 μόνο ο ενισχυτής οι φτηνές λύσεις και κάνα 1000 για ηχεία).

Για την τιμή που έλεγες το συζητάμε. Το πρόβλημα μου ίσως είναι η άμεση παραλαβή γιατί θα με αφήσεις χωρίς ηχεία !! Δεν έχω πάρει καινούργια ακόμα. Αν θές να το συζητήσουμε 6977592144.

O Yamaha RXV596 πουλήθηκε.

Έμειναν να ηχεία.
1) Wharfedale 8.1 (ζεύγος) 100watt/ 6ohm
2) Wharfedale 8 center 100watt/ 6ohm
3) Yamaha YST-SW80 (sub ενεργό)

4)Infinity Reference 61 MKII (Ζεύγος) 150watt /6ohm

Ολα σε άψογη κατάσταση εκτός από τα infinity που χρειάζονται refoaming (θα δώσω μαζί το refoaming kit που πήρα από Αμερική)

Τιμή Πακέτου 300 (100 το κάθε ένα και τα infinity δώρο γιατί θέλουν επισκευή)

Ισως να ήταν καλύτερο πλέον να μεταφερθεί η αγγελία στο άλλο τμήμα για τα ηχεία. ΑΝ είναι δυνατόν παρακαλώ κ συντονιστά θα σας ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ.

Παρακαλώ να κλειδωθεί. Το υπόλοιπο της αγγελίας θα το μεταφέρω στον τμήμα με τα ηχεία.
Σας Ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.