Yamaha RX-V663 Πρόβλημα

teomar

New member
7 March 2009
7
Ελλάδα
Γειά σας,
Εχω τον Yamaha RX-V663 αγορά 2008 με πολύ λίγες ώρες χρήσης. Σήμερα και ενω είχα καιρό να τον χρησιμοποιήσω ανοίγοντας τον μου βγάζει μια ένδειξη ZONE2 και δεν μου δίνει καμία άλλη επιλογή. Προσπαθώ όλη μέρα να κάνω Reset To Default Settings και οτι αλλο μπορώ ψάχνοντας στο Google αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Το μονο που κάνει απο μόνος του είναι περίπου κάθε 5᾽ σαν να προσπαθει να ανοίξει κανονικά (ακουγονται τα ρελεδάκια που δουλεύουνε) αλλα ξανανάβει το ZONE2 στην οθόνη του και πάλι κολλάει. Αν γνωρίζει κάποιος κατι θα του ήμουν ευγνώμων. Άν όχι ίσως κάποιον καλό τεχνικό στον Περαιά.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Σήμερα το πρωι και ενω το δοκιμασα ξανα, ξεκολλησε και μπορω πλεον να τον λεοτουργησω αλλα το ΖΟΝΕ2 δεν φευγει με τιποτα! Δουλευει κανονικα και το ραδιο και ολα οπως πριν. Ενα καινουργιο προβλημα ομως ειναι οτι μπορω να τον κλεισω απο το κουμπι πλεον αλλα μετα απο λιγο ανοιγει μονος του (στο ZONE2 φυσικα) και παραμενει ανοικτος. Εβγαλα και τις μπαταριες απο το control μηπως εχει κολησει κατι αλλα τιποτα. Καμια ιδέα;

Σήμερα το πρωι και ενω το δοκιμασα ξανα, ξεκολλησε και μπορω πλεον να τον λεοτουργησω αλλα το ΖΟΝΕ2 δεν φευγει με τιποτα! Δουλευει κανονικα και το ραδιο και ολα οπως πριν. Ενα καινουργιο προβλημα ομως ειναι οτι μπορω να τον κλεισω απο το κουμπι πλεον αλλα μετα απο λιγο ανοιγει μονος του (στο ZONE2 φυσικα) και παραμενει ανοικτος. Εβγαλα και τις μπαταριες απο το control μηπως εχει κολησει κατι αλλα τιποτα. Καμια ιδέα;

Μίλα με το service του Νάκα.

Μίλα με το service του Νάκα.

Τηλεφώνησα σήμερα σε καποιον εξουσιοδοτημενο στο Περιστερι. Θα τον επισκεφτω μαλλον αυριο μιας και σημερα δεν προλαβαινω.

Kάποιο ολοκληρωμένο...είπε αντίο,το πιθανότερο!

Μια εκτιμηση κοστους επισκευης, αν ειναι αυτο που νομιζεις; Θελω να πω αν αξιζει να το φτιαξω η οχι!

Υποθέτω κάτω από 50 ευρώ!
Εξαρτάται πόσο τίμιος είναι ο τεχνικός και άν είναι ολοκληρωμένο,πόσο αυτό στοιχίζει
Μπορεί 1 ευρώ μπορεί και 30

Παιδιά δεν είναι πάντα έτσι. Αν ένα ολοκληρωμένο είναι BGA για να αντικατασταθεί χρειάζεται "balling" και όχι απλή κόλληση με το γνωστό κολλητηρι, συνήθως κοστίζει αρκετά και ένας απο τους λόγους είναι οτι η διαδικασία δεν είναι και η πιο απλή και το μηχάνημα που απαιτείται είναι αρκετά ακριβό. Βέβαια αν είναι τέτοια η περίπτωση δεν ξέρω πόσοι μπορούν να κάνουν αυτή τη διαδικασία και ποιά service διαθέτουν τέτοια μηχανήματα..μάλλον πάνε στην εύκολη λύση αντικατάστασης όλης της πλακέτας με ακόμα μεγαλύτερο κόστος. Εύχομαι βέβαια να είναι κάτι απλό και φθηνό...

Ευχαριστω παιδια, Θα κοιταξω για καποιον τεχνικο. Ελεγα μηπως ητανε κατι software η κατι αλλο απλο, που θα μπορουσα να το κανω εγω αλλα απ᾽οτι φαινεται δεν είναι. Οπως και να εχει σας ευχαριστω και παλι.