- 8 December 2006
- 4,928
Ναι, δυστυχως, καλα διαβαζετε! Τον ενισχυτη που ολο προσμονη τον αγορασα προ δυο εβδομαδων, τον δουλευω σχεδον ενα τριημερο, και βεβαια ειναι σε ολοκαινουργια κατασταση, αναγκαζομαι να τον δωσω. Οχι ασφαλως για οικονομικους λογους, αλλα μερικες αλλαγες στην καθημερινοτητα, μας αναγκαζουν να ειναι ανενεργος (εν...εξοχη!) επι 8μηνο περιπου. Αλλιως τα υπολογιζεις (λεγαμε να μοιραζαμε τον χειμωνα μεταξυ πολης και εξοχης) κι αλλως ερχονται (βγηκαν ξαφνικα αλλα καθηκοντα λογω...μεταθεσεων ακριτικως!). Ετσι, σκεφθηκα να τον δωσω, αφου θα παει χαμενος τοσο καιρο, κι οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και αλλαξουν οι συνθηκες, να παρω αλλον (οχι που θα καθησω!). Για την πολη υπαρχει αλλο συστημα οποτε αυτος περισσευει, κι ετσι:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυκαναλος YAMAHA RX-V677, κυριολεκτικα αστρωτος ,εγγυηση 2 ετη, σε τιμη 550 (643 εχει καινουργιος απο Νακα). Δυνατοτητα δοσεων με καρτα. Ισως αυριο 18/9 να ειμαι Αθηνα (μενω Λαρισα) οποτε θα τον εχω μαζι μου για τυχον ενδιαφερομενο.
Ο Pleo που εκανε το τεστ για τον ΗΧΟ (τ 489) συμεραινει οτι "...ο RX-V677 ειναι ενα τετοιο προϊον που ξεχωριζει με καταλυτικο (για να μην πουμε εκκωφαντικο τροπο στην κατηγορια του"
Επικοινωνια με πμ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυκαναλος YAMAHA RX-V677, κυριολεκτικα αστρωτος ,εγγυηση 2 ετη, σε τιμη 550 (643 εχει καινουργιος απο Νακα). Δυνατοτητα δοσεων με καρτα. Ισως αυριο 18/9 να ειμαι Αθηνα (μενω Λαρισα) οποτε θα τον εχω μαζι μου για τυχον ενδιαφερομενο.
Ο Pleo που εκανε το τεστ για τον ΗΧΟ (τ 489) συμεραινει οτι "...ο RX-V677 ειναι ενα τετοιο προϊον που ξεχωριζει με καταλυτικο (για να μην πουμε εκκωφαντικο τροπο στην κατηγορια του"
Επικοινωνια με πμ