Yamaha RX-V765 ή DENON AVR1911

batlad

New member
23 December 2009
37
Kαλησπέρα σας
ζητώ την βοήθειά σας πάνω στην επιλογή ενισχυτή πολυκάναλου γύρω στα 500 ευρώ.Ο χώρος μου του ακρόασης home cinema-καθιστικού είναι 18 τμ που εντάσεται και αυτός σε εννιαίο χώρο καθ τραπ κουζ. γύρω στα 40τμ.
Η χρήση του ενισχυτή για μουσική 40% ταινίες PS3 το υπόλοιπο.
Δεν με ενδιαφέρει το 3D .
Θα ήθελα την γνώμη σας μεταξύ των δύο ενισχυτών που αναφέρω στο τίτλο ή κάποια εναλλακτική στα λεφτά όμως που διαθέτω.(1911 λόγω ότι 1910 δεν βρίσκεται εύκολα και στην ηλεκτρονική προχθές πήρα προσφορά για κομμάτι έκθεσης 534!!!!!!! ενω ο 1911 κάνει λιγότερο).
Τα ηχεία μου είναι kef iq10 πίσω ,και τα υπόλοιπα που θα αλλάξω σταδιακά ,θα ήθελα και μια ιδέα περί αυτού,NM ACOUSTICS δύο δρόμων πιθανότατα 6Ω για κύρια,YAMAHA 105 κεντρικό YAMAHA 80 sub.
Κάθε γνώμη σας θα βοηθήσει πολύ γιατί με το σφίξιμο που υπάρχει δεν δικαιολογούντε πλέον λάθη.

Υπάρχουν κάποια τελευταία κομμάτια Denon 2310 σε τιμή χώμα 516 ευρώ εδώ όταν ο 2311 έχει διπλάσια τιμή
Είναι εξαιρετικός ενισχυτής ιδίως σε μουσική

Ευχαριστώ για την πρόταση σου και όντως είναι δελεαστική όμως θα ήθελα να αφήσω τελευταία την λύση της αγοράς απο έξω.

Καλημερα και απο μενα επειδη απο προσωπικη εμπειρία εχω τον 1911 για μενα ειναι κορυφη το εξαψα αρκετα και εγω και διαπιστωσα οτι ο Denon βγαζει πολυ καθαρο ηχο , βεβαια τα εχω συνδιασει με τα B&W 686

Κλείνω προς τον DENON αλλά ρε παιδιά ακατέβατοι απο τα 540 και μετρητοίς.
Το καλοκαίρι είχα συννενοηθεί για τον 1910 σε γνωστό μαγαζί αλλά λόγω ενός προβλήματος υγείας καθυστέρησα και όταν πήγα να τον αγοράσω είχε αποσυρθεί και μου έδιναν τον 1911 450 ευρώ.Μεγάλη διαφορά.
Αρχίζω να σκέφτομαι την αγορά απο έξω.

Πάνω κάτω όλοι τους (DENON AVR1911, Yamaha RX-V765 & MARANTZ SR5005) είναι στα ίδια επίπεδα. Όμως το ότι ο denon δεν έχει pre out (πράγμα που σημαίνει ότι σε περιορίζει σε πιθανή μελλοντική αναβάθμιση) για μένα προσωπικά θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να τον επιλέξω.

Όπως είπα και πριν όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Είτε τον yamaha είτε τον Marantz πάρεις το ίδιο ικανοποιημένος θα μείνεις. Ίσως ο marantz να είναι λίγο ποιο μουσικός ενώ ο yamaha λίγο ποιο σκληρός. Ίσως να έγερνα προς τον Yamaha.

Δεν δοκιμάζεις να αγοράσεις αυτόν http://www.tsnversand.de/home-cinema/av-receiver/onkyo-tx-sr-608-silber-sr608.html εγώ από έξω αγοράζω ότι με συμφέρει έτσι και αλλιώς χα χα χα Ευρώπη είμαστε. Και ζήτησε τους να πληρώσεις στην παραλαβή. Είναι πολύ μουσικός.
Ευχαριστώ
αν αποφασίσω τελικά να τον φέρω απο εξω είναι και αυτός στα υπόψη.
Μόνο που η onkyo θέλει λίγο προσοχή στο ότι κυκλοφορούν πάρα πολλές μαιμούδες στην Ευρώπη ή έτσι θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε ειδικός δεν είμαι.
Αλήθεια γιατί να πληρώσω στην παραλαβή?

Re: Απάντηση: Yamaha RX-V765 ή DENON AVR1911

Όπως είπα και πριν όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Είτε τον yamaha είτε τον Marantz πάρεις το ίδιο ικανοποιημένος θα μείνεις. Ίσως ο marantz να είναι λίγο ποιο μουσικός ενώ ο yamaha λίγο ποιο σκληρός. Ίσως να έγερνα προς τον Yamaha.
Θα προτιμούσα ο ενισχυτής να χει μουσικότητα όσο είναι δυνατόν βέβαια μπορεί ναχει σε αυτά τα χρήματα.

Αν θες να μην πληρώσεις με κάρτα έχεις και αυτήν την δυνατότητα. Όσο για μαϊμούδες δεν είναι δυνατόν, δεν είναι ρολόγια, τέτοιοι ενισχυτές δεν φτιάχνονται χωρίς τεχνογνωσία . Αν θες σε όλους αυτούς να στέλνεις e-mail και να ζητάς καλύτερη τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Yamaha RX-V765 ή DENON AVR1911

Θα προτιμούσα ο ενισχυτής να χει μουσικότητα όσο είναι δυνατόν βέβαια μπορεί ναχει σε αυτά τα χρήματα.

Τον έχω 3 μέρες τώρα (5005) και πίστεψε με αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρω. Πολυ δυνατο τροφοδοτικο οδηγεί άνετα 5 ηχεία 6ωμα τα 2 κυρία είναι audio spectrum αν κάτι σου λέει αυτο, δύσκολα ηχεία και θέλουν αρκετή ισχύ. Αντικατέστησε ένα technics sa950 5χ100 και μπορώ να σου πω ότι είδα τρομερή διάφορα.

Re: Απάντηση: Yamaha RX-V765 ή DENON AVR1911

Πάνω κάτω όλοι τους (DENON AVR1911, Yamaha RX-V765 & MARANTZ SR5005) είναι στα ίδια επίπεδα. Όμως το ότι ο denon δεν έχει pre out (πράγμα που σημαίνει ότι σε περιορίζει σε πιθανή μελλοντική αναβάθμιση) για μένα προσωπικά θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να τον επιλέξω.

Μια διευκρινηση θα ηθελα να κανω ο 1911 εχει pre out αν εννοουμε για συνδεση sub.