Yamaha RX-V800 RDS πολυκάναλος 5.1

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,652
Πειραιάς
Πωλείται ο παραπάνω ενισχυτής σε χρώμα μαύρο.
Τον ενισχυτή τον είχα αγοράσει από συνφορουμίτη πριν κάνα χρόνο, ίσως λίγο παραπάνω. Έχει παίξει κάποιες ώρες, όχι πάρα πολλές όμως. Τον άλλαξα με έναν πιο καινούργιο, pioneer για 7.1 αλλά κ γιατί για δύο ημέρες δεν ήθελε να ανοίξει ο yamaha. :argue:
Μιλώντας τηλεφωνικά με το service της yamaha μου είπαν ότι πιθανότατα να είναι κάποια ασφάλεια. Μετά από λίγες ημέρες πάντως λειτουργεί κανονικά μέχρι σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ήταν κ περιστασιακό. Πιθανή επισκευή μου είπαν κάτι για γύρω στα 50 ευρώ από την αντιπροσωπεία, που δεν είναι απαραίτητο να τον πάτε κ εκεί φυσικά.

Είναι αυτός :

p403_1.jpg

Στην οθόνη του μπροστά έχει μια αμυχή που είναι ορατή από κοντά μόνο.

Χαρακτηριστικά εδώ :
http://www.yamaha-hifi.de/products....2=2&idcat3=2&idprod=403&archivset=1&newsset=0

Για την εποχή του ήταν ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό μοντέλο. Παραμένει μέσα στα "κόλπα", αφού ο επεκεργαστής είναι αρκετά δυνατός κ "στέκεται" ακόμα επάξια δίπλα σε τωρινά μοντέλα.

Θα μπορούσα να μην σας πω για το πρόβλημά του, αλλά νομίζω ήταν σωστό να σας το εμφάνιζε ξαφνικά...

Εν ολίγοις πάντως είναι 5*100 watt rms, έχει προενίσχυση για όλα τα κανάλια του, 7 ψηφιακές εισόδους ήχου κ.α.

Δεν διαθέτω το κουτί του κ είναι αρκετά βαρύς(15 κιλά), οπότε καλύτερα παραλαβή χέρι με χέρι.

Τιμή στα 100 ευρώ.

πολυ καλη επιλογη για τα χρηματα αλλα ρε c Μιχαλη,χωμα τιμη...Εγω παιζει κ να τον κραταγα για την κρεβατοκαμαρα

Απάντηση: Re: Yamaha RX-V800 RDS πολυκάναλος 5.1

Πουλήθηκε τελικά;
Ισως να ενδιέφερε ενα φιλαράκι μου..
Έχω στείλει πμ στον Nikkyo παραπάνω που εκδήλωσε ενδιαφέρον πρώτος κ περιμένω απάντηση ή επικοινωνία.
Έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον ένας ακόμα συνφορουμίτης με πμ που μου έστειλε.
Περιμένω τον 1ο στην λίστα κ μετά πάω στον 2ο. Εσύ είσαι 3ος αν τελικά οι άλλοι δύο δεν τον θέλουν. :a0210:

πολυ καλη επιλογη για τα χρηματα αλλα ρε c Μιχαλη,χωμα τιμη...Εγω παιζει κ να τον κραταγα για την κρεβατοκαμαρα
Να σου πω την αλήθεια φίλε μου Παναγιώτη, δεν έχω σκοπό να φτιάξω κάτι άλλο στο σπίτι μου εκτός του σαλονιού κ από το να κάθεται ας τον δώσω φθηνά να φεύγει. -bye-

Ασχετο και ισως παρατυπο αλλα δεν μπορω να μην αναφερθω στην ειλικρινεια-τιμιοτητα του Μιχαλη ειδικα οταν η τιμη ειναι ουσιαστικα συμβολικη.

Ασχετο και ισως παρατυπο αλλα δεν μπορω να μην αναφερθω στην ειλικρινεια-τιμιοτητα του Μιχαλη ειδικα οταν η τιμη ειναι ουσιαστικα συμβολικη.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Τάσο.:ernaehrung004:
Είναι όμως το σωστό κατά την γνώμη μου κ για αυτό το έπραξα.

Κι εγώ μέσα αν οι άλλοι τελικά δεν ενδιαφερθούν.....

Φρέσκιες εξελίξεις !
Μίλησα με τον φίλο Nikkyo κ μου είπε ότι μόλις ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα που δεν ανάβει.
Τα βρήκαμε κ θα μου τον φέρει πίσω.
Τώρα είναι στην φάση που δεν ανάβει.
Αύριο μπορεί να παίζει.
Ξαναλέω ότι πιθανότατα να έχει σοβαρή βλάβη, δεν το ξέρω σίγουρα, με την Yamaha είχα μιλήσει τηλεφωνικά.
Αν ενδιαφέρεται ακόμα κάποιος μου το λέει.
:ernaehrung004:

Κ ο 2ος ενδιαφερόμενος με ειδοποίησε ότι τελικά δεν τον ενδιαφέρει.
Αναμένω να μου πείτε λοιπόν αν ενδιαφέρει κάποιον άλλον...
:)

να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον μιχαλη για την αψογη συμπεριφορα του απεναντι μου.
Μεχρι το σαββατο ο ενισχυτη θα ξαναειναι παλι στα χερια του μηπως και βρεθει το προβλημα του.ΑΑΑΑ οποιος παει στο σπιτι του καλο θα ειναι να δει λιγο bluray, θα ξεχασει ολα οσα εχει δει ως τωρα σε TV.Πολυ σωστο ρυθμισμα οθονης.