Yes Italia HD

το myzen όσο ξέρω είναι μόνιμα κλειδωμένο στον Eurobird 9.
πως το ανοίγεις?

Το κανάλι όντως είναι κλειδωμένο αλλά το είχα πετύχει αρκετές φορές ανοικτό και έχω κάνει κάποιες εγγραφές στο σκληρό του δέκτη από όπου είναι και οι φωτό ,από όσο θυμάμαι τις περισσότερες φορές ήταν Κυριακή πρωί.
Το κανάλι δείχνει ωραία τοπία από όλο τον κόσμο με ορισμένες πληροφορίες γι' αυτά (φωτό) ενώ σου λέει πως να κάνεις διάφορες ασκήσεις αναπνοής ή σου δείχνει πως να κάνεις διάφορες σωματικές ασκήσεις ,ενώ παράλληλα σου λέει πως να κάνεις θετικές σκέψεις ,ώστε να χαλαρώσεις και να δημιουργήσεις θετική ενέργεια για σένα και για τους άλλους.
Άλλωστε το Zen είναι μια σχολή διαλογισμού του Βουδισμού που ξεκίνησε τον 7ο μ.Χ. αιώνα από την Κίνα. http://en.wikipedia.org/wiki/Zen. Άρα αν σου αρέσει αυτού του είδους φιλοσοφία ,σου αρέσει και το κανάλι.

Ο φίλος Satnick και εγώ στεναχωρηθήκαμε γιατί ξαφνικά, το Earth TV απο τον Telstar 12 μαύρισε. Σταμάτησε να λειτουργεί.

Το Earth tv συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και δεν σταμάτησε ,όπως φαίνεται από τις φωτό,αλλά και την infobar του δέκτη ,με ημερομηνία αλλά όχι με τόσο ισχυρό σήμα (8.5 db S/N )όπως δείχνει ,όχι σωστά η μπάρα σήματος του δέκτη

Συγνώμη για το off topic

Attachments

• DSC01623.JPG
    DSC01623.JPG
    45.7 KB · Views: 20
  • DSC01624.JPG
    DSC01624.JPG
    33.3 KB · Views: 11
  • DSC01625.JPG
    DSC01625.JPG
    40.3 KB · Views: 14
  • DSC01626.JPG
    DSC01626.JPG
    37.6 KB · Views: 22
  • DSC01630.JPG
    DSC01630.JPG
    38.4 KB · Views: 13
Στα χωράφια μου το Earth TV έχει πολύ χαμηλό σήμα 5.00db. Δεν ανοίγει ! Μαύρο. Συμβιβάζομαι !

Κουβέντα Κλάσης