- 23 June 2006
- 10,231
Το πιστό μου 407 SW έκλεισε 14 χρόνια. Παρότι σε άριστη κατάσταση, με μόνο 130.000 χλμ ( καθώς το χρησιμοποιούσα μόνον για μετακινήσεις της 5μελους οικογένειας και όχι καθημερινά), καθότι στέησιον, δεν έχει εμπορική αξία, οι μαντραδες μου προσφέρουν κάτι αστεία ποσά και για αγγελία ούτε που το σκέπτομαι...
Επειδή είναι αρκετά βενζινοβόρο και χρειάζεται να κανω 100 χλμ την ημέρα για την νέα μου δουλειά, ενώ το μικρό c3 πλέον το διεκδικούν και οι γιοι μου που βγήκαν από το αυγό, λέω να του βάλω υγραέριο και να το κρατήσω για 3-4 χρόνια ακόμη, μέχρι να ησυχάσει σε κάποια γωνιτσα.
Είμαι τελείως άσχετος, για πέστε κάποιο καλό σύστημα, εγκαταστάτη, σημεία προσοχής, κλπ. στα βόρεια προάστια.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή είναι αρκετά βενζινοβόρο και χρειάζεται να κανω 100 χλμ την ημέρα για την νέα μου δουλειά, ενώ το μικρό c3 πλέον το διεκδικούν και οι γιοι μου που βγήκαν από το αυγό, λέω να του βάλω υγραέριο και να το κρατήσω για 3-4 χρόνια ακόμη, μέχρι να ησυχάσει σε κάποια γωνιτσα.
Είμαι τελείως άσχετος, για πέστε κάποιο καλό σύστημα, εγκαταστάτη, σημεία προσοχής, κλπ. στα βόρεια προάστια.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk