YLOD ή οχι?

JimmyAbaVou

New member
5 March 2013
1
Καλησπέρα... εκεί που έπαιζα προ.. ξαφνικά έσβησε το ps3 και όταν προσπαθούσα να το ανοίξω.. άνοιγε άναβε ένα ασπροκιτρινο φως έκανε τρία μπιπ και μετά αναβόσβηνε το κόκκινο..
τελικά το ανοίγω δεν είχε καθόλου πάστα..το καθάρισα, έβαλα καινούργια..τα ξαναεφτιαξα όλα όπως πριν και πάλι τα ίδια..τι λέτε να είναι?

Re: Απάντηση: YLOD ή οχι?

αυτό η sony θα μπορούσε να το αποτρέψει βάζοντας μία ρυθμισει να παρακολουθούμε τη θερμοκρασία της κονσόλας μας αλλά....πέρα γύρευε

Το επαθα κι εγω στο 60αρι και ο πιτσιρικας που μου πουλησε την arctic silver 5 μου ειπε να μην την αολωσω οπως στα βιντεακια στο νετ αλλα να βαλω στη μεση μια μπαλα και κλεινοντας το θα στρωσει μονο του.

Το επαθα κι εγω στο 60αρι και ο πιτσιρικας που μου πουλησε την arctic silver 5 μου ειπε να μην την αολωσω οπως στα βιντεακια στο νετ αλλα να βαλω στη μεση μια μπαλα και κλεινοντας το θα στρωσει μονο του.

υπάρχει και αυτή η μέθοδος (για τους τεμπέλιδες!), άλλα είναι πολύ επικίνδυνη για δύο λόγους:

1. αν βάλεις πολύ, τότε με την πίεση θα χυθεί έξω και ειναι ψιλο-αγώγιμη.
2. αν βάλεις λίγη, τότε αυτή δεν θα καλύψει όλη την επιφάνεια του chip και θα έχεις χαμηλή αποβολή της θερμότητας.

οπότε ακολούθησε την standard μέθοδο με το άπλωμα-καρτούλα κτλ ;)