Μετα απο απαιτηση σας οταν κανετε "post reply" ,οπως θα δειτε και στο συννημενο, υπαρχει ενα εικονιδιο του YouTube.
Πατωντας το σας εμφανιζει τον κωδικα [ΥΤ][/ΥT]οπου εκει μπορειτε να εισαγετε το βιντεακι που θελετε απο το Youtube. Αν για παραδειγμα το βιντεακι βρισκεται στην σελιδα http://www.youtube.com/watch?v=nhj7vt11tZI εσεις το μονο που θα κανετε ειναι να παρετε με copy/paste τον κωδικα μετα το v= δηλαδη το nhj7vt11tZI και να τον εισαγετε μεταξυ των 2 κεντρικων αγκυλων [ΥΤ]nhj7vt11tZI[/ΥT] και ειστε ετοιμοι......
Εχω προσεξει οτι οποτε παω να βαλω 1 video απο το youtube το οποιο εχει αρκετα μεγαλο url οτι δεν εμφανιζεται. Εαν δηλαδη το link ειναι περιπου οσο η μπαρα του explorer τοτε δεν μπορει να παιξει μεσα απο το site. Δεν ξερω εαν μπορει να γινει κατι για αυτο ή αν κανω εγω καποιο λαθος. Σε μερικα video προσεξα οτι εχουνε 2 = καποιες φορες. Δεν ξερω εαν αυτο παιζει καποιο ρολο. Εγω επιλεγω παντα μετα το πρωτο =.
Καλά όλα αυτά αλλά όταν ξεκινάει ένα βίντεο και δεν θέλω να το δω ολόκληρο πως σταματάει ?
Ρωτώ γιατί σε κάποια πόστ υπάρχουν περισσότερα απο ένα βίντεο και αν αρχίσει κάποιο πρέπει να περιμένω να τελειώσει , διότι αν επιλέξω το επόμενο προτού τελειώσει , τότε αργεί πολύ.