your favourite musical / rock opera tracks

Λοιπόν, το Her Majesty's Theater στο Λονδίνο , πρώτη μου φορά εκτός Ελλάδος μόνη, κλείνουν τα φώτα και ακούγονται οι πρώτες νότες του Phantom of the Opera.....ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!

Επίσης από το Phantom το All I ask of you

Ραούλ και Κριστίν....σε εκτέλεση Σάρα Μπράιτμαν..απλά κορυφαίο....

Προχωράμε.....το Saturday Night Fever με τον Adam Garcia στο ρόλο του Τόνυ. Και το τραγούδι....φυσικά το Night Fever (στο τέλος έβγαζε και τη μπλούζα του....και χόρευε όλο το θέατρο....απίθανη παράσταση)

Αυτά....προς το παρόν...θα επανέλθω...

Μα καλα κανενας δεν θα αναφερει τους Δαιμονες :smash:? Ειναι και ντοπιο πραγμα :music-smiley-005::flipout::flipout::flipout:
-bye-

Εννοια σου και είναι στην λίστα μου. -bye-

απλά ψάχνω κάτι στα..σουηδικά γι αυτό δεν προλαβαίνω.

Ελπίζω απόψε να ανατείλλω..:grinning-smiley-043:BDGBGDB55:

Νικολάκη σόρρυ για το delay αλλά..είμαι αδικαιολόγητος.:slapface:

Εστω και καθυστερημένος (:grandpa:) σου παραθέτω τα αγαπημένα μου αποσπάσματα,

1 Hair (1967-1968) : "Aquarius/ Let the Sunshine"

2.Tommy : "Οσα ανέφερες !":grinning-smiley-043

3.Moulin Rouge (movie 2001): "El Tango de Roxanne"-Ewan mc Gregor,Jose Feliciano,Jacek Koman

4.Δαίμονες (1991) : "Δαίμονες"-Αννα Βίσση, Γιάννης Σαμσιάρης

5. Evita (movie 1997): "You must Love Me" & "Lament"-Madonna

6.Μάλα (2002) : "Μια Αγάπη Φωτιά"-Αννα Βίσση

7.Jesus Christ Superstar (movie 1973) : " I don't know how to love Him"-Yvonne Elliman

8. Rent (1996) : "Tango: Maureen"

9. The Phantom of the Opera (movie 2004) : "Point of No Return"-Emmy Rossum,Gerard Butler,Patrick Wilson

10. CHESS pa Svenska (2002) : "Inte Jag" (someone else's story)"-Helen Sjoholm & "Jag vet vad han vill" (I Know Him so well)-Helen Sjoholm,Josefin Nilsson

11. Chess (1984) : "Anthem"-Tommy Korberg

Και άλλα πολά βέβαια πιο κλασσικά,απλά δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω ,ούτε να γράφω κατεβατά.-bye-

Τα παραπάνω για κάποιο λόγο με έχουν σημαδέψει/στοιχειώσει/κυνηγήσει και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά ..:grinning-smiley-043

Last edited:
+1 στο Love Reign O'er Me, αν και δεν έχω δει το Quadrophenia.

+1 για το Phantom of the Opera, με το ομώνυμο στην εκτέλεση του Steve Harley (!), αλλά και τα Wishing you were somehow here again, Point of no return.

Ωστόσο, έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία στο Cats που το είδα παλαιότερα. Από αυτό διαλέγω το Jellicle Ball και το Macavity.

Δύσκολα ξεχωρίζω από το Moulin Rouge τα Tango de Roxanne, το Show Must Go On και το Come What May.

To Chicago δεν με τρέλανε σαν ταινία, αλλά το Cell Block Tango και το κλασσικό All that Jazz είναι καταπληκτικά.

Δεν είδα να αναφέρθηκε το My Fair Lady, από το οποίο διαλέγω τα With a little bit of luck, I'm getting married in the morning και φυσικά το Why can't the English.

To Blues Brothers ανήκει στην κατηγορία "keep your hands off the skip button". Ακόμα και η ξεπατικωσούρα του 2000 ακούγεται πολύ ευχάριστα!

Το πρώτο musical που αγόρασα ήταν το La Bamba, από το οποίο πλέον εξακολουθεί να μου αρέσει η εκτέλεση του Summertime blues από τον Bob Seger.

Και κλείνω με το Man of constant sorrow από το Oh Brother Where Art Thou?

Last edited: