ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ 2TUNER KAI ..

rodolfos

New member
10 June 2008
24
Υπαρχει δεκτης που να ειναι με 2 tuner ωστε να μπορει καποιος να:

1 Να βλεπει ο Α χρηστης novacinema 1 και ταυτοχρονα ο Β χρηστης novacinema 2 πχ?

2 να κανει και εγραφη σε σκληρο ενω γινεται η τηλεθεαση ?

3 να ειναι irdeto ?(δεν αναφερω να ειναι συμβατος με καππα κτλπ γιατι αυτοι της νοβας καθε μερα αλλαζουν καρτες και μενουμε με τα μηχανηματα στο χερι.

4 με λιγα λογια εναν δεκτη οπως τον pvr της νοβας ..

Το 1 : ?
Το 2. γίνεται και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του διπλού tuner.
3 + 4 : Και να μην έχει ενσωματωμένο Irdeto υπάρχει η λύση της μοντούλας για σίγουρα (όσο γίνεται) αποτελέσματα. Ενδεχομένως η κάρτα να λειτουργεί και σε UCAS.

Έχει βγει ο TEHCNOMATE 7100 HD COMBO, με 2 δορυφορικά tuners και ένα ψηφιακό, αλλά δεν γνωρίζω, αν κάνει για αυτά που ζητάς.

Αν θέλεις εντελώς ανεξαρτησία, γιατί δεν πέρνεις 2 χ δέκτες.

Λίγο δύσκολο σε "συνδρομές" Cardsharing φυσικά γιατί θα φαίνονται 2 δέκτες και θα γίνεσαι Ban απο τον παροχέα σου !!!

Θανάση, μας διαβάζεις αρκετό καιρό και έχεις καταλάβει τι πρέπει να γράφεται και τι όχι.

Επειδή κατ' επανάληψη κάνεις νύξεις, αν θέλεις να συζητάς ή να αναφέρεις για <"συνδρομές" Cardsharing> ΔΕΝ είμαστε το σωστό φόρουμ.

Τίποτα περισσότερο.
Τελεία.

Ο φίλος μάλλον εννοεί δέκτη με έξοδο για δύο τηλεοράσεις, όπως ο pvr της nova. Είμαι σίγουρος πως διάβασα για ένα τέτοιο στο τελευταίο digital satellite info.

Θα πρότεινα όμως κι εγώ δύο ανεξάρτητους δέκτες και οικιακό card sharing. Είναι πολύ πιο απλή και εύχρηστη λύση.

αναφερομαι σε κατι τυπου opticum -yumatu multiroom οι οποιοι κανουν περιπου αυτο που θελω αλλα ειναι conax..
κατι αντιστιχο σε original irdeto υπαρχει ?
παραδειγμα ...με opticum εχω διαφορετικο συνδρομιτικο καναλι σε 2 τηλεορασεις αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πεζει η συνδρομιτικη καρτα νοβα καππα και για ποσο θα πεζει μιας και ειναι conax ο δεκτης κ οχι irdeto ..

αναφερομαι σε κατι τυπου opticum -yumatu multiroom οι οποιοι κανουν περιπου αυτο που θελω αλλα ειναι conax..
παραδειγμα ...με opticum εχω διαφορετικο συνδρομιτικο καναλι σε 2 τηλεορασεις αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πεζει η συνδρομιτικη καρτα νοβα καππα και για ποσο θα πεζει μιας και ειναι conax ο δεκτης κ οχι irdeto ..
ucas ειναι και οχι conax οποτε μαλλον θα παιζει και την καρτα της νοβα

Απάντηση: Re: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ 2TUNER KAI ..

100% την παιζει

Re: Απάντηση: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ 2TUNER KAI ..

Θανάση, μας διαβάζεις αρκετό καιρό και έχεις καταλάβει τι πρέπει να γράφεται και τι όχι.

Επειδή κατ' επανάληψη κάνεις νύξεις, αν θέλεις να συζητάς ή να αναφέρεις για <"συνδρομές" Cardsharing> ΔΕΝ είμαστε το σωστό φόρουμ.

Τίποτα περισσότερο.
Τελεία.

Ευχαριστώ.

conax embedded γραφει. τωρα το οτι πεζει την καρτα σημερα το ξερω..αλλα αν δεν ειναι irdeto που ξερω γω η νοβα τη αναβαθμιση μπωρει να κανει στις καρτες τις αυριο μεθαυριο..?
ασε που αλαξανε λεει πλανα..πανε για nds..
αλλα μηχανηματα παλι ...
και στο τελος βλεπω να μενουν μονοι με τοση ταλεπωρια που περναμε .

Πριν λιγες μερες αγορασα Opticum multiroom black. πανω στο κουτι και στο manual γραφει conax embedded. ξέρει κανενας να μου πει πως να τον κάνω να παίξει την κάρτα του νοβά ή/και του al jazeera (κανονικές συνδρομες)? γίνεται? ευχαριστώ