Υπάρχει έκδοση του Stremio που δουλευει κανονικα στην LG BX και σε ολες τις LG tvs μετα το 2020

furious99

AVClub Enthusiast
20 December 2008
881
Υπαρχει εκδοση του Stremio που δουλευει κανονικα στην LG BX και σε ολες τις LG TVs μετα το 2020.
 

furious99

AVClub Enthusiast
20 December 2008
881
πως δουλευει αυτο ?
Stremio(σε κινητο και Tv , γιατι τα plugins τα περνας απο stremio το κινητο, και τα κανεις sync στο stremio στην tv μετα)+torrentio (plugin του stremio)+/-Trakt plugin
+ συνδρομη real debrid
 
Last edited:

furious99

AVClub Enthusiast
20 December 2008
881
Εγκατασταση youtube χωρις διαφημισεις, Κodi κλπ σε LG TV με sideloading των εφαρμογων απο PC:

βημα 1ο (εγγραφη και ενεργοποιηση dev mode στην TV): https://www.webosbrew.org/devmode/
βημα 2ο (εγκατασταση εφαρμογης για sideloading στο pc, τα αρχεια x86 και x64 ειναι για windows): https://github.com/webosbrew/dev-manager-desktop/releases/tag/v1.13.3

Το youtube πρεπει να απεγκατασταθει πριν για να βαλετε το τροποποιημενο μετα. (θα δειτε στην TV πανω δεξια ενα καδο στις εγκατεστημενες εφαρμογες σας, εκει πατας και επιλεγεις τι θα διαγραψεις)
 
Last edited:

soulkeeper

AVClub Addicted Member
5 October 2006
1,992
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
@furious99 Thanks!Το εγκατεστησα στην 65uh850 (2016)
Το homebrew channel τι παραπανω προσφερει ?(μου επιτρπει να το εγκαταστησω παρολο που δεν ειμαι root
 

furious99

AVClub Enthusiast
20 December 2008
881
Νομίζω ότι μόνο το youtube και το kodi αξίζουν από αυτά που έχει. Το kodi μπορεί να ζοριζεται να εγκατασταθεί ή και να δουλέψει καλά σε παλαιότερες lg tv όπως η BX που έχουν λίγη μνήμη.
Υπόψιν ότι πρέπει να μπαίνεις κάπου κάπου στην εφαρμογή developer και να πατάς extend session time, αλλιώς αν μηδενίσει θα σβήσει την εφαρμογή π.χ. youtube.

To stremio για τις LG πήρε αναβάθμιση, πλέον έχει ενσωματωθεί εργαλείο μέσα στην εφαρμογή μέσω του οποίου γίνεται update χωρίς να περιμένει έγκριση από την LG (που μπορεί να κάνει 6 μήνες). Ήδη διόρθωσαν σε 3-4 μερες ένα bug της νέας έκδοσης, που δεν ξεκινούσε σε παλιές TV όπως η BX.
Το κακο με την LG είναι ότι δεν επιτρέπει να βάλουμε άλλο browser στην τηλεόραση, και μας έχει αφήσει στη BX με μια παλια έκδοση του Chromium.
 
  • Like
Reactions: soulkeeper

furious99

AVClub Enthusiast
20 December 2008
881
Υπόψιν ότι πρέπει να μπαίνεις κάπου κάπου στην εφαρμογή developer και να πατάς extend session time, αλλιώς αν μηδενίσει θα σβήσει την εφαρμογή π.χ. youtube.
Υπάρχει μια εφαρμογή στη λίστα του homebrew channel, που λύνει αυτό το θέμα (κάνει αυτόματη ανανέωση του χρόνου). Την εγκαθιστας, το ενεργοποιείς, και μετά την απεγκαθιστας.