Υπάρχει επιτέλους τηλεόραση για....

GARRET

Senior Member
10 December 2008
360
:computer:

1) Χρήση ως οθόνη pc (κυρίως δουλειά-surfing και λίγο gaming - .mkv - divx)

2) Xbox 360 gaming

3) Ελάχιστo τηλεoπτικό ( max 2-3 ματσάκια τη βδομάδα μόνο )

Έχω διαβάσει δε ξέρω και γω πόσα site και γνώμες χρηστών και κριτικές..και σπάω το κεφάλι μου αλλά δε μπορώ να βρω έστω και 1 τηλεόραση να κάνει ΚΑΙ τα 3 παραπάνω καλά ( το τηλεοπτικό δε με νοιάζει και τόσο, ας κάνει τα άλλα 2 ΑΨΟΓΑ )

Τιμή ως τα 1300 ευρώ περίπου.

Η καταραμένη η LG 7000 όταν την έβαζες σε PC ετικέτα έδειχνε ΑΨΟΓΑ για 2 μήνες αλλά μετά άρχισε ΚΑΙ εκεί τα κόλπα, 1 δούλευε 1 όχι + είχα το πρόβλημα με το κολλημένο true motion :p

Επίσης, w4000 που σκεφτόμουν, λένε δε μπορείς να κλείσεις το Sharpening με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στην απεικόνιση γραμματοσειρών κλπ - πρέπει να το δω κι ο ίδιος από κοντά αυτό..

w4500 - Λένε έχει το ίδιο πρόβλημα

w5500 - άγνωστο ακόμα, κάποιος μου είπε παίζει τέλεια ως οθόνη pc, δεν ήξερα όμως τότε για τα προβλήματα των άλλων με το Sharpening και δε ρώτησα.

Samsung B650 -Άγνωστο το θέμα PC....

Κάτι μου λέει ότι θα καταλήξω (αν τελικά μάς δώσουν τα χρήματα πίσω ) να πάρω 1 τηλεόραση για Xbox και κανα ματς μόνο και με τα υπόλοιπα 1 οθόνη PC σούπερ... αλλά είναι τρελά εκνευριστικό να καταλήξω σε κάτι τέτοιο...

Βοηθάτε ....συγκάτοικοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

Εγώ έχω πάντως την 42PFL7603 και ειμαι καταευχαριστημένος με όλες τις χρήσεις. Η εικόνα της ειναι εξαιρετική και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα τύπου input lag κτλ. Ειδικά μετά από κάτι τελευταία update που βγήκαν, η τηλεόραση έχει στρώσει για τα καλά.

Κάνεις ΟΛΕΣ τις χρήσεις που περιγράφω πιο πάνω με HDMI συνδέσεις;

H 7603 έχει 8bit panel και δεν έχει 100Hz. + είναι παλιό μοντέλο. Περίμενε την σειρά xxx4 καλύτερα.

Άσε που διάβασα για τρελό lag στην συγκεκριμένη Philips (αν όχι και σε όλες τις Philips ) (Καλά 8bit πάνελ έχει και η νέα w5500 σε αντίθεση με τα παλιότερα μοντέλα, δε μου λέει κάτι αυτό.. )

Δε βλέπω φως πουθενά με τις καταραμένες τις τηλεόρασεις...

Last edited:
Καλά από 10 το έκαναν 8???!!! Οικονομική κρίση βλέπεις... :p

Εμένα δεν με ενδιέφεραν τα 100Hz, αλλά από τότε που είδα το video με τα πλακάκια, κατάλαβα ότι αξίζουν. Το ζήτημα είναι ότι στην 7000 δεν λειτουργεί σωστά και τρως σπασίματα. :(
Εγώ σκέφτομαι για την LG LH9000 με τα LED. Ελπίζω να δουλεύουν τα 200Hz.

Πάντως εγώ Philips δεν αγοράζω λόγο της αναξιοπιστίας σε θέματα ποιότητας. 2 χαλασμένες 7403 είχα πάρει, 2 χαλασμένα video Philips και είχαν και χάλια ποιότητα και μια χαλασμένη CRT... οπότε αναγκαστικά LG λόγο της αντιανακλαστικής επιφάνειας των panel της + 0 pixel εγγύηση.

Αναγκαστικά LG ; :laugh:

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινιά!!!!

:laugh:

Λοιπόν, για να μη γεμίσουμε το τόπικ τζάμπα ποστς, παιδιά, ποστάρετε ΜΟΝΟ όσοι είστε 100% σίγουροι ότι υπάρχει τηλεόραση που κάνει τα παραπάνω που πόσταρα ( HDMI συνδέσεις )

Για εμένα μιλάω. Εγώ θέλω την αντιανακλαστική επιφάνεια. Μόνο Philips και LG έχουν τέτοια panel. Οπότε...

Λοιπόν, για να μη γεμίσουμε το τόπικ τζάμπα ποστς, παιδιά, ποστάρετε ΜΟΝΟ όσοι είστε 100% σίγουροι ότι υπάρχει τηλεόραση που κάνει τα παραπάνω που πόσταρα ( HDMI συνδέσεις )

Φίλε, μήπως θέλεις να σου υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση ότι είναι σίγουροι για αυτά που γράφουν; Σε ανοιχτό φόρουμ βρίσκεσαι. Ο καθένας γράφει ελεύθερα τη γνώμη του και εφόσον δεν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, ποστάρει ότι θέλει.

Αυτά από μένα και sorry για το off-topic. Απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω κατά καιρούς σε διάφορα threads, την παραπάνω καραμέλα (που είναι υπογραμμισμένη κιόλας).

Φίλε, μήπως θέλεις να σου υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση ότι είναι σίγουροι για αυτά που γράφουν;
[offtopic]
Σκηνή στην Ελληνική έκδοση της Νταντάς.
Ρωτάει ο κ. Μπακόπουλος τον υδραυλικό μετά την επισκευή που έκανε.
-Κάποια εγγύηση υπάρχει??
Και ο υδραυλικός απαντά.
-Σας εγγυώμαι ότι θα με ξαναχρειαστείτε. :p
[/offtopic]

Φίλε, μήπως θέλεις να σου υπογράψουν και υπεύθυνη δήλωση ότι είναι σίγουροι για αυτά που γράφουν; Σε ανοιχτό φόρουμ βρίσκεσαι. Ο καθένας γράφει ελεύθερα τη γνώμη του και εφόσον δεν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, ποστάρει ότι θέλει.

Αυτά από μένα και sorry για το off-topic. Απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω κατά καιρούς σε διάφορα threads, την παραπάνω καραμέλα (που είναι υπογραμμισμένη κιόλας).

Οι καραμέλες δε μου αρέσουν όπως δε μου άρεσουν και τα άτομα που το παίζουν έξυπνα και είναι συνεχώς εκτός θέματος.

Άμα δεν έχεις δοκιμάσει τα παραπάνω, μη ποστάρεις μόνο περισσότερα προβλήματα δημιουργείς, είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό;

Είμαι 100% ξεκάθαρος σε αυτά που ρωτάω και επιτίθεσαι εντελώς αναίτια γιατί έτσι στην βάρεσε . -

Koιταξε καποια απο τις παρακατω...

Sony 40W5500 , Samsung 40B650 , LG 42LH4000 , Τοshiba 42ZV555

Για την LG δεν εχουμε κριτικες ακομη. Απο τις αλλες δυο η Samsung φαινεται να ειναι οριακα καλυτερη. Τελος η ZV εχει παρει πολυ καλες κριτικες σε ορισμενα σιτε και μετρια σε αλλα (δες το αναλογο νημα).

Μπορεις να διαβασεις και εδω...

http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/946416-sony-kdl-w5500-series.html
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/873792-samsungs-2009-lineup.html
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/963828-sony-40w5500-vs-samsung-le40b650.html
http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/912972-official-lg-lh7000-thread.html
http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/860870-toshiba-zv555d-resolution-42-46-a.html

Να σαι καλά Yperion, ναι ήδη διαβάζω τα περισσότερα νήματα που πόσταρες άλλα άκρη δε βγάζω, κανένας δε μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω ακόμα ^^

1 παλικάρι είπε μόνο ότι ως οθόνη pc είναι άψογη η w5500 αλλά δεν ανέφερε τπτ για gaming κλπ.

Ναι, και εμένα η Samsung B650 μου φαίνεται καλύτερη επιλογή, απλά δε ξέρουμε ακόμα τι λέει σαν οθόνη PC.

Πρέπει επιτέλους στα review να το βάλουν κι αυτό σαν παράγοντα αξιολόγησης ή έστω σαν μέρος του τεστ.

Mε βαση τις κριτικες αυτη τη στιγμη θα ελεγα οτι ειναι...

1-B650
2-W5500
3-ZV555

Eνω την LH4000 δεν την εχει δοκιμασει κανενα αξιοπιστο σιτε ακομη.

Την ZV την βαζω τριτη γιατι δεν εχει πανελ S-PVA οπως η 46αρα και γιατι το Resolution+ ειναι αμφιλεγομενο. Μαλλον θα ελεγα οτι δουλευει καλα εφοσον υπαρχει καλο σημα απο το καναλι αλλιως χειροτερευει την εικονα αφου προβαλει περισσοτερο τις αδυναμιες του σηματος.

Ημουν κατοχος της συγκεκριμενης toshiba 46'' και σε διαβεβαιωνω οτι γι αυτο που την θες ειναι πολυ καλη επιλογη(της εκανα ακριβως την χρηση που θες και εσυ) αλλα νομιζω οτι η τιμη της στην Ελλαδα ειναι τσιμπιμενη(ειχε και αρκετα καλο μαυρο για lcd).Στο pc και στο 360 η κινηση ηταν αψογη.Μ ε ενα καλιμπραρισμα απο ειδικο παντα πιστευω οτι μπορει να ερθει σε πολθ καλο επιπεδο αφου εχει ρυθμισεις για ολα τα χρωματα..-bye-

Όταν λες "ήσουν" ;;

Yperion - Παλικάρι που αγόρασε την B650 μας ψιλογείωσε μιλώντας για τρελό lag σε σύνδεση με PC. Τον ρώτησα και περιμένω περισσότερα. Όπως περιμένω και για την w5500.

Για την Toshiba δεν είχα κοιτάξει καθόλου, τώρα θα δω τι παίζει.

Edit: Μόλις ενημερώθηκα ότι η W5500 έχει καμπάνα εικόνα και δεν έχει lag παίζοντας COD σε PC. Οπότε μάλλον μιλάμε για προφανή νικητή αν και περιμένω να δω τι θα πει κι ο άλλος που είδε τρελό lag στην Β650.

Last edited:
Οι καραμέλες δε μου αρέσουν όπως δε μου άρεσουν και τα άτομα που το παίζουν έξυπνα και είναι συνεχώς εκτός θέματος.

Άμα δεν έχεις δοκιμάσει τα παραπάνω, μη ποστάρεις μόνο περισσότερα προβλήματα δημιουργείς, είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό;

Είμαι 100% ξεκάθαρος σε αυτά που ρωτάω και επιτίθεσαι εντελώς αναίτια γιατί έτσι στην βάρεσε . -

Το ποιος το παίζει έξυπνος και το ποιος επιτίθεται φαίνεται από τα γραφόμενα του καθενός. Όπως σου είπα και πριν, βρίσκεσαι σε ένα ανοιχτό δημόσιο φόρουμ. Δεν είσαι σε θέση να κάνεις συστάσεις σχετικά με το ποιος θα ποστάρει και τι. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Το ότι δημιούργησες εσύ το συγκεκριμένο thread, δεν σου δίνει αυτόματα τη δυνατότητα να το παίζεις σερίφης εδώ μέσα. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό;

Έχεις να ποστάρει κάτι επί του θέματος; Όχι απ όσο βλέπω. Άσε τους υπόλοιπους λοιπόν να συμμετέχουν, εσύ πετάχτηκες να πεις την εξυπνάδα σου και να το παίξεις σερίφης και ψιλικατζής, δεν είδα κανέναν άλλον, οι υπόλοιποι προσπαθούν να συνεισφέρουν.

Ήδη, 2η φορά μας βγάζεις εκτός θέματος.

Last edited:
Καλησπέρα σας!!!

θα ήθελα να ζητήσω από τα αγαπητά μέλη GARRET και John Locke να μην συνεχίσουν την-μεταξύ τους-αντιπαράθεση....

σας ευχαριστώ...

Ρε παιδιά, θα το συνεχίσετε το θεματάκι γιατί ενδιαφέρομαι για τους ίδιους λόγους με το παλικάρι? Όσοι έχετε αποκτήσει w5500 , b650 ή οποια αλλη που νομίζετε ικανοποιεί τα παραπάνω,καντε ενα τεστάκι με xbox,pc και πειτε λίγες εντυπώσεις γενικά για την tv σας ή αν υπαρχει κάποιο αντίστοιχο link.. tell me plz. ευχαριστώ