Υπάρχει FullHD LCD TV κάτω απο 32" ;

13 March 2007
684
Βόλος
Όπως λέει και ο τίτλος.. βασικά αναζητώ εαν και μπορεί να ακούγεται τρελο... μια Full HD Lcd τηλεόραση, 26 ιντσών η ακόμα και 20κάτι ... Έχω ψάξει κατα καιρούς αλλα δε βρήκα κάτι... (παίζει κατι με κανονικά μόνιτορς, αλλα δεν είναι ακριβώς αυτο που θέλω)

Χμμ, 1 λόγος μπορεί να είναι αυτός... και δεν με ενδιαφέρει τόσο :) Εγώ προσωπικά την βλέπω την διαφορά , και σε μεγάλη απόσταση...πές οτι είμαι απλά περιέργος... εάν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πεί.

Ωραίο λίνκ όμως!

Δε διαφωνώ με αυτά που λέει, απλά αναγνωρίζω την παραξενιά μου...
... στο ζήτημα "δεν βλέπεις" την διαφορά... το εάν το βλέπεις η όχι για εμένα δεν συντελεί παράγοντας, είμαι σίγουρος οτι η έξτρα λεπτομέρεια σε τέτοιο μέγεθος θα συνησφέρει στην τελική εικόνα, είτε το θεωρούν δυνατό είτε όχι, τουλάχιστον στο δικό μου μάτι.

Last edited:
Χμμ, θα το κοιτάξω ευχαριστώ :p

και ένα μικρό quote..

Testing it on my Laptop with a display that is the equivalent of a 1080p screen I can spot a single pixel from roughly twice the distance suggested in this chart. And my sight is pretty bad. Movie images usually are of a different nature but the article is talking about the ability of the human eye and that seams to be much higher to me.

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αλλά η Philips έχει βγάλει απόσο γνωρίζω ένα μονιτορ 23" 1920χ1280p, δεν είναι τηλεόραση όμως..
O κωδικός είναι 230W5BS_00

exw egw ena hd monitor. samsung 244t to sinisto anepifilakta

sorry gia ta greeklish alla den exw greek s afto to pc

Περιμένετε μέχρι μέσα 2007!
Το διάβαζα σε κάποιο περιοδικό μέσα στις γιορτές!
Μόλις το βρω θα σας το αναφέρω