Υπαρχει κανεις? (Εντυπωσεις απο κατοχους DENON 4310 ci)

ZEANPAPAS

Established Member
29 December 2008
278
Με ενδιαφερει η αγορα του συγκεκριμενου μοντελου και οπως καταλαμβαινετε περιμενω τη βοηθεια σας για πραγματα που ξερετε ή εχετε ακουσει.Επισης θα με βοηθουσαν οι γνωμες σας οσο αναφορα το DENON link 4th που ουσιαστικα αυτο μαζι με το audysey dsx ειναι και αυτα που το κανουν να στοιχιζει περι τα 600ε παραπανω απο τον 3310.

Να αναφερω τελος πως η αφορμη για το νεο Thread που ανοιγω ειναι καποια προβληματα οσο αναφορα τις συνδεσεις HDMI καθως και τις αποκωδικοποιησεις DTS HD KAI DOLBY TRUE HD που αναφερονται σε sites του εξωτερικου.

περα απο τις διαφορες στα συστηματα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι η διαφορα στα κιλα... σαν πολυ να ελαφρυνε ο 4310 σε σχεση με τον 4308...

τι μπορει να σημαινει αυτο αραγε?

Και μενα με ενδιαφερει το εν λογο μοντελο και μαλιστα σε συγκριση με το καινουργιο LX82 τις PIONEER οπου εχει και αυτος αντιστιχο συστημα (PQLS Multi-Surround) για την καταπολεμηση του jitter σαν το link 4th της DENON.

περα απο τις διαφορες στα συστηματα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι η διαφορα στα κιλα... σαν πολυ να ελαφρυνε ο 4310 σε σχεση με τον 4308...

τι μπορει να σημαινει αυτο αραγε?

Βασίλη, μου φαίνεται ότι αυτό είναι κοινό σε όλους τους κατασκευαστές.

Το ίδιο έχω διαπιστώσει και στην Pioneer και στην Yamaha.

π.χ. ο προπέρσινος Pioneer VSX-1017 που έχω είναι 15 kg, ενώ ο αντίστοιχος φετεινός VSX-1019 είναι 8,7 kg !!!!

Απ' ότι φαίνεται μόνο η Onkyo κρατάει τα προσχήματα.....

Βασίλη, μου φαίνεται ότι αυτό είναι κοινό σε όλους τους κατασκευαστές.

Το ίδιο έχω διαπιστώσει και στην Pioneer και στην Yamaha.

π.χ. ο προπέρσινος Pioneer VSX-1017 που έχω είναι 15 kg, ενώ ο αντίστοιχος φετεινός VSX-1019 είναι 8,7 kg !!!!

Απ' ότι φαίνεται μόνο η Onkyo κρατάει τα προσχήματα.....

Το οτι ειναι ελαφρυτεροι εχει καποια ιδιαιτερη σημασια?

Το μονο review που καταφερα μεχρι στιγμης να βρω ειναι στο HITECH αλλα δεν "συγκινουμαι".

*Στο dolby prologic IIz τα ηχεια μπαινουν μπροστα πανω και σε τι υψος απο τα κυρια ηχεια?

Αν πάτε στο site της DENON και πατήσετε compare μεταξύ αυτού και του 4308 θα δείτε ότι εκεί που αναφέρει τις διαφορετικές τροφοδοσίες ο 08 έχει 6 ενώ ο 4310 δεν αναφέρει καμμία... έχει απλά ένα check.
Δεν ξέρω αυτό τι σημαίνει, πάντως στο compare φαίνεται ότι του λείπουν κάποια πράγματα όπως πχ DAC είναι στα 96 και όχι στα 192.

Απλα πιστευω οτι το λαθος που κανουμε ειναι να συγκρινουμε τον 4310 με τον 4308 και αυτο γιατι ο αντικαταστατης του δευτερου ειναι ο μελλοντικος 4810.
Ισως ο 4310 να ειναι πιο κοντα στον 3808!
Οσο αναφορα τα λιγοτερα κιλα κτλ που εχουν αναφερθει ειμαι σχεδον βεβαιως
πως η DENON για τη μειωση του κοστους προεβει σε εσωτερικες αλλαγες που στη διαρκεια και στις δοκιμες θα φανει αν επηρεαζουν τις επιδοσεις.