Υπάρχει κάποιο φτηνό turntable της προκοπής;

Και εγώ αφού σκευτείς σοβαρά τις συνέπειες που θα έχει γιατην τσέπη σου και την υπομονή σου η είσοδος στην "στοά" του βινυλίου θα σου πρότεινα είτε να πάς σε μτχ REGA ή σε κάννα project που είναι πολύ καλά πικάπ που σηκώνουν και εύκολες και οικονομικές αναβαθμίσεις που τα απογειώνουν.

Εάν θέλεις να ασχοληθείς στα σοβαρά με το άθλημα υπολόγισε για αρχή έξοδα γύρω στο πεντακοσάρικο.

Ισως και πιο κατω αν ειναι τυχερος. Λεμε εδω για το Ρ3 αλλα υπαρχει και το Ρ2 που ειναι πολυ καλη περιπτωση και με μια καλη κεφαλη μεχρι 100 ευρω δεν θα ξεπερασει τα 300.

Με δεδομένο τους ελάχιστους δίσκους σου, το μέτρο σύγκρισης (denon), τα χρήματα που κοστίζουν αυτά που αρχικά σκέφτηκες να αγοράσεις και χωρίς να διαφωνώ με τους προλαλήσαντες,
έχω να σου προτείνω και μια αξιοπρεπέστατη λύση του κατοστάρικου. Μεταχειρισμένο Dual 505-3 audiophile concept. Αποτέλεσε για χρόνια μύθο σχεδόν του Hi-Fi και value for money πικάπ.
Συνήθως απαντάται στο ebay σε τιμές +-100 ευρώ, αλλά το βρίσκεις και εδώ με μια αγγελία ζήτησης.

Με δεδομένο τους ελάχιστους δίσκους σου, το μέτρο σύγκρισης (denon), τα χρήματα που κοστίζουν αυτά που αρχικά σκέφτηκες να αγοράσεις και χωρίς να διαφωνώ με τους προλαλήσαντες,
έχω να σου προτείνω και μια αξιοπρεπέστατη λύση του κατοστάρικου. Μεταχειρισμένο Dual 505-3 audiophile concept. Αποτέλεσε για χρόνια μύθο σχεδόν του Hi-Fi και value for money πικάπ.
Συνήθως απαντάται στο ebay σε τιμές +-100 ευρώ, αλλά το βρίσκεις και εδώ με μια αγγελία ζήτησης.

+1000

Δεν διαφωνω με αυτα που προτεινεις.Το Dual ειναι οντως καλο για αρχη.

Το οτι εχει λιγους δισκους δεν με απασχολει διοτι ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα αυξηθουν.

Επιστρεφοντας στο Ρ2 , αυτο εχει πολλα "πλεονεκτηματα" σε σχεση με το 505-3.Ειναι πικαπ για το οποιο υπαρχουν παμπολλες αναβαθμισεις (υποπλατω,πλατω,ιμαντες,αντιβαρα για τον βραχιωνα κλπ) που μελλοντικα μπορουν να παρουν το πικαπ σε εντελως διαφορετικη κλαση και ηχο.

Με βαση αυτα θα προτιμουσα το Ρ2 που ανκαι πιο ακριβο αρχικα,θεωρω και γενικα καλυτερο πικαπ απο το 505

Φίλε Audiolytic, αν προσέξεις έγραφα "χωρίς να διαφωνώ με τους προλαλήσαντες". Συμπληρωματικά λοιπόν ανέφερα και την φθηνότερη λύση, γιατί έχω πάντα κατά νου τη γενικότερη οικονομική
κατάσταση. Μόνο τα μεράκια δεν φθίνουν και δεν χαρατσώνονται. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Υπάρχει κάποιο φτηνό turntable της προκοπής;

εγώ τα προτζεκτ ποτέ δεν τα συμπάθησα... δεν έχω εμπειρία μεγάλη απο πικαπ αλλά νομίζω ενα μτχ Ρεγκα Ρ3 είναι πολύ πιο καλή επιλογή... ΙΜΟ πάντα
κατι δεν μου εκανε κλικ ρε παιδι μου στα προτζεκτ που ακουσα ενω σε ενα Ρ3 με το που ξεκίνησε να παιζει λέω "αυτό μ' αρέσει" ... δεν ξέρω να το εξηγήσω ακριβώς

Έχεις δίκιο,άλλη κατασκευή το rega...

Φίλε Audiolytic, αν προσέξεις έγραφα "χωρίς να διαφωνώ με τους προλαλήσαντες". Συμπληρωματικά λοιπόν ανέφερα και την φθηνότερη λύση, γιατί έχω πάντα κατά νου τη γενικότερη οικονομική
κατάσταση. Μόνο τα μεράκια δεν φθίνουν και δεν χαρατσώνονται. :ernaehrung004:

Ουτε γω διαφωνω μαζι σου,το αντιθετο μαλιστα.Ουτε υπηρχε καμια προθεση αντιπαραθεσης με την συμβουλη σου.
Απλα ηθελα να τονισω καπως το upgradeability του Ρ2 σε περιπτωση που θα ενδιαφερει τον φιλο μας για το μελλον.
:a0210: