Υπαρχει καποιο καλο προγραμα μετατροπης BLU RAY σε mkv ;;;;;;;;;;

16 July 2006
7,545
HAMBURG
Υπαρχει καποιο καλο προγραμα μετατροπης BLU RAY σε mkw ;;;;;;;;;;

γεμισαν οι παλιοδισκοι και τα ραφια......

υπαρχει καποιο καλο προγραμα μετατροπης BLU RAY σε mkw ;;;; που να μην ριχνει την ποιοτητα στον καιαδα ;;;;

δεν θελω να τις συμπιεσω πολυ απλα αν μια ταινια ειναι 35 γιγα (μιλαω ΜΟΝΟ για την ταινια ΟΧΙ τα εχτρας που πεταω η δεν βλεπω ποτε ...) να την κανω ας πουμε 15 η 17 γιγα .....

Έχω την εντύπωση (το είχα δοκιμάσει κάποτε), ότι το makemkv μετατρέπει απλώς την ταινία σε αρχείο mkv, δεν παρεμβαίνει σε μέγεθος κλπ. Δοκίμαζα κάποιες ταινίες από dvd σε mkv και το αρχείο είχε το μέγεθος του dvd. Δε χάνεις βέβαια τίποτα να δοκιμάσεις.

Γιατι στα bluray δεν μπορεις να βαλεις δικους σου υποτιτλους (τουλαχιστον οχι ευκολα)...

Το μakemkv το εχω δοκιμασει , αλλα ποτε δε μου δουλεψε σωστα...

Παιδία δοκίμασα και το makeMKV και το DVDfab.

Με το makeMKV έπερνα μονο την ταινία με αγγλικό ήχο DTS και Ελληνικούς
υπότιτλους, αλλα με το WD tv live hub που προσπάθησα να κάνω αναπαραγωγή στην τηλεόραση, δεν εβλεπα με τίποτα τους ελληνικους υπότιτλους.

Με το DVDfab με τις ίδιες επίλογές ήχου και υποτίτλων είδα κανονικά υποτιτλους.

Και στις δύο περιπτώσεις έδωσα ένα άρχειο (δηλ. μόνο την ταινια) και απο μέγεθος 33 gb πήρα mkv 23,5 gb. Παρά κάτι τα 2/3 της ταινίας.

Μήπως ξέρει κάποιος αν υπαρχει κάποιο προγραμμα για αυτή τη δουλειά χωρίς να κόβει το τόσα gb από την ταινια;

Και στο τελευταίο τεύχος του RAM έχει ένα πολύ αναλυτικό άρθρο , ακριβώς στο θέμα σου , πιστεύω οτι αξίζει να πάρεις το περιοδικό μόνο για το συγκεκριμένο θέμα , αν και είναι ένα απο τα καλύτερα τεύχη που έβγαλαν τελευταία.
Μπορώ να σου πω όμως οτι έκαναν την δουλειά με διάφορα προγραμματάκια.