υπάρχει κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή?

Στις πρωτες 100-200 ωρες οχι δεν μπορεις να την φερθεις οπως μια LCD. Μετα ξεχνας οτι εχεις πλασμα και αποκτας τηλεοραση.

To κακο με τις LCD ειναι οτι παραμενουν οπως ειναι και στις 100 και στις 200 και στις χιλιες ωρες. Ποτε δεν προκειται να ξεχασεις οτι εχεις LCD και να αποκτησεις τηλεοραση.
ορεα ωρολογια αυτη
φυσικα αλος ενας που δεν εχει καταλαβη τη εστη πιοτητα το 2010
φιλε η πλασμα ειναι για τα πανηγιρα ειναι η οτι πιο αθλιο μπορη να δη ενας θεατης απο φωτηνοτιτα-χρωματα-ευκρινια
σε κονσωλες και εκει που νομιζουν οτι υπερεχουν στης ταινιες

μια απλη και πανφτηνη LCD μπωρη να ειναι μια υποδεέστερη τν μπροστά στης πλασμα

όμως όταν η LCD είναι στα ίδια χρήματά άστα να πάνε
πρωτηνο εγω στης 40 ιντσες
τη Samsung LE40 C750 LCD FOUL HD 3D
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?35343
με ολα αυτα που διαθετη αυτη η τν πιθανων να ειναι η καλητερη αγωρα για φετος
LCD TV 40" 3D FULL HD 200Hz
ΜΟΝΤΕΛΟ 4/2010
ΚΩΔΙΚΟΣ LE40C750R2WXXH
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3D LCD TV
ΑΝΑΛΥΣΗ 1920Χ1080 FULL HD
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 3D Hyper Real Engine
ΣΑΡΩΣΗ 200Hz
ΠΑΝΕΛ Ultra Clear Panel
EIKONA Wide Color Enhancer Plus
ΗΧΟΣ :
Dolby Digital Plus
Dolby Palse
SRS Theater Sound
dts 2.0+ Digital Out
3D ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DVB-T/C
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ MPEG4
Design Crystal TV
ΧΡΩΜΑ BLACK
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
HDMI 4, v1.4
USB 2
Ethernet (LAN) 1
RF In 1
CI Slot 1
SCART 2
Component/Composite 1/1
Headphone 1
Digital Audio Out (Optical) 1
PC In (D-Sub) 1
PC Audio In/DVI Audio In 1
Audio Out 1
Internet@TV, WiFi Adaptor Support, Personal Video Recorder Ready, Allshare (Powerd by DLNA), Anynet+ (HDMI-CEC)
φιλε ειναι τελια ακουσεμαι μακρια απο πλασμα

Last edited:
Η Panasonic, πήρε άδεια για υποστήριξη Divx Plus HD (mkv) από τα τσιπάκια της, εδώ και 3-4 μήνες. Ό,τι μοντέλο έχει κυκλοφορήσει από τότε (2 3D BluRay-Players και η GT20) υποστηρίζει ματρόσκες, αλλά δεν προβλέπεται αναβάθμιση για τα προγενέστερα μοντέλα...

Η G20, μπορεί να δείξει ματρόσκες μέσω media server (DLNA), αλλά μάλλον η λύση του εξωτερικού media player να είναι προτιμότερη.

Οι εγγραφές στο σκληρό δίσκο, εγγράφουν αυτούσια την ψηφιακή παλμοσειρά, όπως εκπέμπεται από το κανάλι, χωρίς επεμβάσεις.

θένκ γιου!

πάντως αυτή η σειρά 650 (στις 46'' τουλάχιστον που ενδιαφέρομαι) δείχνει από το οn-line σύστημα μαγαζιών (όχι ενός και δύο) και από τα τηλεφωνήματα που έχω κάνει να ΕΙΝΑΙ εξαφανισμένη από την αγορά εμφανίζεται σε όλες τις λίστες με τιμές αλλά δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑ (όπου τέλος πάντων έψαξα) ετοιμοπαράδοτη...

το thread εδώ το άνοιξα γιατί όσο δεν βρίσκω την c650 (που σε κάποιο πλαίσιο που την είδα έπαιζε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και την ερωτεύθηκα) ψάχνω για υποκατάστατα .... και όσο πιο φθηνά γίνεται (ΝΑΙ η panasonic είναι άλλο πράγμα αλλά όπως γράφω και σε αλλο θέμα με ενδιαφέρει και η κατανάλωση αλλα -φωνάξτε, βρίστε αλλά ρε παιδιά έτσι γουστάρω! πως να γίνει χαχαχα- και ο ενσωματωμένος mediοπαίχθητας.)

μπαμ-μπαμ είδα πως έπαιζε και τα πάντα σε ένα στικ που είχα πάρει και μια 5500 lg ... δεν με χάλασε καθόλου η εικόνα της ...απλά με έχουν φάει κάποιοι για clouding ή δεν ξέρω εγώ άλλα bugs και ασθένειές της ... τι να πω.. αυτή έχει στην καλύτερη 1300 ...

θα ήθελα να πάρω μια sharp που απότι βλέπω είναι made in japan αλλά δεν ξέρω αν παίζουν media και τέλος πάντων εδώ έχουν μικρό support αγοραστικά....(αν έχετε προσωπική αποψη για 46ρα aquos, you're welcome)

επίσης pm me για να μην κάνουμε διαφήμιση για όποιο μαγαζί είδατε χθες προχθες να έχει κάτι ετοιμοπαράδοτο από τα 46ρια που έχετε αντιληφθεί πως με ενδιαφέρουν ... άντε να ανέβω στο 1000ρικο +- κάτι ψιλα (θα παμε φυλακή στο τέλος...)

φυσικα αλος ενας που δεν εχει καταλαβη τη εστη πιοτητα το 2010
φιλε η πλασμα ειναι για τα πανηγιρα ειναι η οτι πιο αθλιο μπορη να δη ενας θεατης απο φωτηνοτιτα-χρωματα-ευκρινια
σε κονσωλες και εκει που νομιζουν οτι υπερεχουν στης ταινιες

Ενημερωτικα εχω και Sony LCD μοντελο 2008 αγορασμενη 1800 ευρω τοτε.

Αν θελεις να σε πιστεψει καποιος σε αυτα που λες νομιζω οτι πρεπει να βαζεις καλυτερα video γιατι σε αυτα που βλεπω η εικονα ειναι αθλια.

αν δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη κανε την παραγγελια την c650.
οι lg παιζουνε τα παντα σε βιντεο αλλα απο ηχο δεν παιζουνε DTS και ολες σχεδον οι πειρατικες
ματροσκες που κυκλοφορουνε εχουνε ηχο DTS και ετσι εχεις εικονα χωρις ηχο..

Last edited:
Ενημερωτικα εχω και Sony LCD μοντελο 2008 αγορασμενη 1800 ευρω τοτε.

Αν θελεις να σε πιστεψει καποιος σε αυτα που λες νομιζω οτι πρεπει να βαζεις καλυτερα video γιατι σε αυτα που βλεπω η εικονα ειναι αθλια.

μαλον τα βλεπης τα βιντεακια η σε αθλιο υπολογιστη η σε αθλια πλασμα τν η οθωνη

και δευτερων η Sony ποτε δεν μου αρεσε στης τν που εχει βγαλη
ποτε και σε καμια της καινουριες δεν της εχω δη
ειμαι φανατικος με της PHILIPS δεν υπαρχη αλη τν σαν αφτες σε πιοτητα και η SAMSUNG η ιπολιπες ουτε να μου της χαρισης
δεν υποστηριζω ολες της LCD εδω πραγματη την εκανα τη πατατα μου εχω και εγω 42αρα LG LCD 750euro αγωρα και σηχενωμαι να δω σε αφτη
λαθος μου ληπον PHILIPS και SAMSUNG σε LCD ειναι απιστεφτες στα 100ΗΖ και πανω